Писанська, Н.
    "Щасливе" м’ясо від Aldi [Текст] / Н. Писанська // Голос України. - 2018. - №20/31 січ./. - С. 5

Рубрики: М'ясне виробництво

   Якість продукції


фывфывфыв:
маркування "Біо" -- асортимент дискаунтерів
Свободных экз. нет




    Гладій, М.
    Функціонування м’ясопереробної галузі України в глобальній продовольчій системі [Текст] / М. Гладій // Вісник аграрної науки : науково-теоретичний. - 2018. - № 5. - С. 5-11

Рубрики: М'ясне виробництво

фывфывфыв:
галузь м’ясопереробна -- глобалізація -- експорт -- імпорт -- додана вартість
Свободных экз. нет




   
    Удобный продукт [Текст] // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2018. - № 6. - С. 34-36

Рубрики: М'ясне виробництво

фывфывфыв:
вироби ковбасні -- м’ясні делікотеси -- імпорт -- експорт
Свободных экз. нет




   
    Наивысшее качество и наилучшая рентабельность [Текст] // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2018. - № 6. - С. 40-41

Рубрики: М'ясне виробництво

фывфывфыв:
м’ясні полуфабрикати -- виробництво м’ясного фаршу -- упаковка для м’ясного фаршу
Свободных экз. нет




   
    Продержаться и плыть вперед [Текст] // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2018. - № 5. - С. 32-37

Рубрики: М'ясне виробництво

фывфывфыв:
ринок м’ясопродуктів -- виробництво свинини
Свободных экз. нет




    Никитина, Н.
    Способы удешевления колбасных изделий в современных условиях [Текст] / Н. Никитина // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2018. - № 5. - С. 38-40

Рубрики: М'ясне виробництво

фывфывфыв:
ринок ковбасних виробів -- вартість м’ясопроуктів
Свободных экз. нет




    Джинозова, Э.
    КОМПО": история создания предприятия европейського уровня [Текст] / Э. Джинозова // Мясной бизнес. - 2021. - № 2. - С. 28-31

Рубрики: М'ясне виробництво

фывфывфыв:
ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВЕ -- компанія КОМПО
Свободных экз. нет




    Свириденко, С.
    Крафтова продукція - дуже прспективний напрямок, але в нашій країні ніяких умов для цього немає" [Текст] / С. Свириденко // Мясной бизнес. - 2021. - № 2. - С. 36-39

Рубрики: М'ясне виробництво

   Україна
фывфывфыв:
виробництво ковбасних виробів -- мале виробництво
Свободных экз. нет




   
    Органолептична оцінка варених ковбас. Німецька практика. Результати органолептичної оцінки найчастіше бувають остаточними і вирішальними при визначенні якості продукції, особливо нових видів виробів [Текст] // Мясной бизнес. - 2021. - № 2. - С. 44-45

Рубрики: М'ясне виробництво

   Німеччина
фывфывфыв:
ковбасні вироби -- якість продукції
Свободных экз. нет




   
    Підвищення ефективності функціонування молочно-товарної ферми на прикладі ПП "Могучий" Мелітопольського району Запорізької області [Текст] // Тваринництво сьогодні. - 2021. - № 3. - С. 18-29

Рубрики: М'ясне виробництво

фывфывфыв:
якість молока -- годівля корів -- продуктивність корови
Свободных экз. нет




    Пасічний, В.
    Зберігання м’ясних продуктів потребує багатовекторних рішень [Текст] / В. Пасічний // Мясной бизнес. - 2021. - № 4. - С. 34-35

Рубрики: М'ясне виробництво

фывфывфыв:
обробка м’ясопродуктів
Свободных экз. нет




    Карпенко, С.
    Ринок м’яса птиці [Текст] / С. Карпенко // Мясной бизнес. - 2021. - № 6. - С. 16-18

Рубрики: М'ясне виробництво

фывфывфыв:
ринок м’яса птиці -- цінова політика
Свободных экз. нет




    Шубіна, Г.
    Тенденції ринку м’ясної продукції [Текст] / Г. Шубіна // Мясной бизнес. - 2021. - № 9. - С. 18-19

Рубрики: М'ясне виробництво

фывфывфыв:
свинарство -- велика рогата худоба
Свободных экз. нет




    Парамонов, Д.
    Денис Парамонов: "Ми зосередили зусилля на повному циклі м'ясопереробки - від виробництва кормів та вирощування свиней до розвитку офлайн та онлайн роздрібних мереж" [Текст] / Д. Парамонов ; розмову провела Г. Шубіна // Мясной бизнес. - 2021. - № 11. - С. 22-27

Рубрики: М'ясне виробництво

фывфывфыв:
м’ясна галузь -- тенденції розвитку -- зростання собівартості -- "SMK Group"
Свободных экз. нет