Писанська, Н. "Щасливе" м’ясо від Aldi [Текст] / Н. Писанська> // Голос України. - 2018. - №20/31 січ./. - С. 5 Рубрики: М'ясне виробництво Якість продукції фывфывфыв: маркування "Біо" -- асортимент дискаунтерів Свободных экз. нет |
Гладій, М. Функціонування м’ясопереробної галузі України в глобальній продовольчій системі [Текст] / М. Гладій> // Вісник аграрної науки : науково-теоретичний. - 2018. - № 5. - С. 5-11 Рубрики: М'ясне виробництво фывфывфыв: галузь м’ясопереробна -- глобалізація -- експорт -- імпорт -- додана вартість Свободных экз. нет |
Удобный продукт [Текст]> // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2018. - № 6. - С. 34-36 Рубрики: М'ясне виробництво фывфывфыв: вироби ковбасні -- м’ясні делікотеси -- імпорт -- експорт Свободных экз. нет |
Наивысшее качество и наилучшая рентабельность [Текст]> // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2018. - № 6. - С. 40-41 Рубрики: М'ясне виробництво фывфывфыв: м’ясні полуфабрикати -- виробництво м’ясного фаршу -- упаковка для м’ясного фаршу Свободных экз. нет |
Продержаться и плыть вперед [Текст]> // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2018. - № 5. - С. 32-37 Рубрики: М'ясне виробництво фывфывфыв: ринок м’ясопродуктів -- виробництво свинини Свободных экз. нет |
Никитина, Н. Способы удешевления колбасных изделий в современных условиях [Текст] / Н. Никитина> // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2018. - № 5. - С. 38-40 Рубрики: М'ясне виробництво фывфывфыв: ринок ковбасних виробів -- вартість м’ясопроуктів Свободных экз. нет |
Джинозова, Э. КОМПО": история создания предприятия европейського уровня [Текст] / Э. Джинозова> // Мясной бизнес. - 2021. - № 2. - С. 28-31 Рубрики: М'ясне виробництво фывфывфыв: ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВЕ -- компанія КОМПО Свободных экз. нет |
Свириденко, С. Крафтова продукція - дуже прспективний напрямок, але в нашій країні ніяких умов для цього немає" [Текст] / С. Свириденко> // Мясной бизнес. - 2021. - № 2. - С. 36-39 Рубрики: М'ясне виробництво Україна фывфывфыв: виробництво ковбасних виробів -- мале виробництво Свободных экз. нет |
Органолептична оцінка варених ковбас. Німецька практика. Результати органолептичної оцінки найчастіше бувають остаточними і вирішальними при визначенні якості продукції, особливо нових видів виробів [Текст]> // Мясной бизнес. - 2021. - № 2. - С. 44-45 Рубрики: М'ясне виробництво Німеччина фывфывфыв: ковбасні вироби -- якість продукції Свободных экз. нет |
Підвищення ефективності функціонування молочно-товарної ферми на прикладі ПП "Могучий" Мелітопольського району Запорізької області [Текст]> // Тваринництво сьогодні. - 2021. - № 3. - С. 18-29 Рубрики: М'ясне виробництво фывфывфыв: якість молока -- годівля корів -- продуктивність корови Свободных экз. нет |
Пасічний, В. Зберігання м’ясних продуктів потребує багатовекторних рішень [Текст] / В. Пасічний> // Мясной бизнес. - 2021. - № 4. - С. 34-35 Рубрики: М'ясне виробництво фывфывфыв: обробка м’ясопродуктів Свободных экз. нет |
Карпенко, С. Ринок м’яса птиці [Текст] / С. Карпенко> // Мясной бизнес. - 2021. - № 6. - С. 16-18 Рубрики: М'ясне виробництво фывфывфыв: ринок м’яса птиці -- цінова політика Свободных экз. нет |
Шубіна, Г. Тенденції ринку м’ясної продукції [Текст] / Г. Шубіна> // Мясной бизнес. - 2021. - № 9. - С. 18-19 Рубрики: М'ясне виробництво фывфывфыв: свинарство -- велика рогата худоба Свободных экз. нет |
Парамонов, Д. Денис Парамонов: "Ми зосередили зусилля на повному циклі м'ясопереробки - від виробництва кормів та вирощування свиней до розвитку офлайн та онлайн роздрібних мереж" [Текст] / Д. Парамонов ; розмову провела Г. Шубіна> // Мясной бизнес. - 2021. - № 11. - С. 22-27 Рубрики: М'ясне виробництво фывфывфыв: м’ясна галузь -- тенденції розвитку -- зростання собівартості -- "SMK Group" Свободных экз. нет |