Іванченкова, Л. Матеріально-фінансова збалансованість у діяльності харчових підприємств та її роль у формуванні фінансово-економічнних результатів [Текст] / Л. Іванченкова> // АгроСвіт : інформаційно-аналітичний. - 2019. - № 5. - С. 47-53 Рубрики: Економіка харчової промисловості--Собівартість фывфывфыв: рентабельність Свободных экз. нет |
Комп’ютерне моделювання процесу ціноутворення у цукровому виробництві [Текст]> // АгроСвіт : інформаційно-аналітичний. - 2019. - № 16. - С. 8-18 Рубрики: Економіка харчової промисловості--Собівартість фывфывфыв: автоматизована система Свободных экз. нет |
Набока, Р. Особливості ситуаційного управління логістичною діяльністю харчових підприємств [Текст] / Р. Набока> // АгроСвіт : інформаційно-аналітичний. - 2020. - № 8. - С. 94-100 Рубрики: Економіка харчової промисловості--Собівартість фывфывфыв: логістика Свободных экз. нет |