Іванченкова, Л.
    Матеріально-фінансова збалансованість у діяльності харчових підприємств та її роль у формуванні фінансово-економічнних результатів [Текст] / Л. Іванченкова // АгроСвіт : інформаційно-аналітичний. - 2019. - № 5. - С. 47-53

Рубрики: Економіка харчової промисловості--Собівартість

фывфывфыв:
рентабельність
Свободных экз. нет




   
    Комп’ютерне моделювання процесу ціноутворення у цукровому виробництві [Текст] // АгроСвіт : інформаційно-аналітичний. - 2019. - № 16. - С. 8-18

Рубрики: Економіка харчової промисловості--Собівартість

фывфывфыв:
автоматизована система
Свободных экз. нет




    Набока, Р.
    Особливості ситуаційного управління логістичною діяльністю харчових підприємств [Текст] / Р. Набока // АгроСвіт : інформаційно-аналітичний. - 2020. - № 8. - С. 94-100

Рубрики: Економіка харчової промисловості--Собівартість

фывфывфыв:
логістика
Свободных экз. нет