Пірог, С. В.
    Ефективність підприємств м'ясного птахівництва [Текст] / С. В. Пірог // Економіка та держава : міжнародний науково-практичний журнал. - 2017. - №10. - С. 90-91

Рубрики: Економіка харчової промисловості--М'ясне виробництво

   Економіка тваринництва--Птахівництво


фывфывфыв:
аналіз ринку -- м’ясо птиці -- конкурентоспроможність -- 2010-2015 рр.




    Полегенька, М. А.
    Формування логістичної системи підприємств птахівництва [Текст] / М. А. Полегенька // Економіка та держава : міжнародний науково-практичний журнал. - 2017. - №10. - С. 95-98

Рубрики: Економіка харчової промисловості--М'ясне виробництво

   Економіка тваринництва--Птахівництво


   Логістика


фывфывфыв:
збут -- цілі підприємства




    Ляховець, В. О.
    Економічні напрями формування моделей розвитку та інфраструктури ринку яловичини [Текст] / В. О. Ляховець // Економіка та держава : міжнародний науково-практичний журнал. - 2017. - №10. - С. 99-102

Рубрики: Економіка харчової промисловості--М'ясне виробництво

фывфывфыв:
ринок яловичини -- економічний регламент -- фінансове забезпечення




   
    Вокруг да около: что происходит в мясной отрасли? [Текст] // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2017. - №8. - С. 36-38

Рубрики: Економіка харчової промисловості--М'ясне виробництво

фывфывфыв:
об'єми виробництва -- імпорт м'ясний
Свободных экз. нет




    Литвин, С.
    Тенденції ринку м‘яса та ковбасних виробів за підсумками 2020 року [Текст] / С. Литвин // Мясной бизнес. - 2021. - № 2. - С. 20-23

Рубрики: Економіка харчової промисловості--М'ясне виробництво

фывфывфыв:
ринок свинини -- ринок яловичини -- ринок ковбасних виробів -- ринок м’яса птиці -- СТАТИСТИЧНІ ДАНІ
Свободных экз. нет




    Мостова, І.
    Ринок ковбасних виробів в посткарантинний період очима виробників [Текст] / І. Мостова // Мясной бизнес. - 2021. - № 3. - С. 22-25

Рубрики: Економіка харчової промисловості--М'ясне виробництво

фывфывфыв:
повний виробничий цикл
Свободных экз. нет




    Мокряков, А.
    Обзор рынка колбасных изделий в Украине [Текст] / А. Мокряков // Мясной бизнес. - 2021. - № 3. - С. 28-32

Рубрики: Економіка харчової промисловості--М'ясне виробництво

фывфывфыв:
зменшення виробництва
Свободных экз. нет




    Шубіна, Г.
    Аліна Бєлая: "Для нас найголовніше - довіра споживача" [Текст] / Г. Шубіна // Мясной бизнес. - 2021. - № 8. - С. 16-22

Рубрики: Економіка харчової промисловості--М'ясне виробництво

фывфывфыв:
ковбасні вироби -- Кременчукм’ясо
Свободных экз. нет




   
    Вуглеводи у м’ясних виробах [Текст] // Мясной бизнес. - 2021. - № 8. - С. 32-33

Рубрики: Економіка харчової промисловості--М'ясне виробництво

фывфывфыв:
м’ясна сировина -- ковбасні вироби
Свободных экз. нет




   
    Стабілізаційні системи та смакоароматичні суміші для варених ковбас [Текст] // Мясной бизнес. - 2021. - № 8. - С. 36

Рубрики: Економіка харчової промисловості--М'ясне виробництво

   Харчові домішки


фывфывфыв:
харчові волокна -- ковбасні вироби
Свободных экз. нет




   
    Нова технологія "Фомако" для інжектації бекону [Текст] // Мясной бизнес. - 2021. - № 8. - С. 44-45

Рубрики: Економіка харчової промисловості--М'ясне виробництво

   Харчове обладнання--М’ясне виробництво


фывфывфыв:
диференційоване інжектування -- поточне масажування
Свободных экз. нет