Пірог, С. В. Ефективність підприємств м'ясного птахівництва [Текст] / С. В. Пірог> // Економіка та держава : міжнародний науково-практичний журнал. - 2017. - №10. - С. 90-91 Рубрики: Економіка харчової промисловості--М'ясне виробництво Економіка тваринництва--Птахівництво фывфывфыв: аналіз ринку -- м’ясо птиці -- конкурентоспроможність -- 2010-2015 рр. |
Полегенька, М. А. Формування логістичної системи підприємств птахівництва [Текст] / М. А. Полегенька> // Економіка та держава : міжнародний науково-практичний журнал. - 2017. - №10. - С. 95-98 Рубрики: Економіка харчової промисловості--М'ясне виробництво Економіка тваринництва--Птахівництво Логістика фывфывфыв: збут -- цілі підприємства |
Ляховець, В. О. Економічні напрями формування моделей розвитку та інфраструктури ринку яловичини [Текст] / В. О. Ляховець> // Економіка та держава : міжнародний науково-практичний журнал. - 2017. - №10. - С. 99-102 Рубрики: Економіка харчової промисловості--М'ясне виробництво фывфывфыв: ринок яловичини -- економічний регламент -- фінансове забезпечення |
Вокруг да около: что происходит в мясной отрасли? [Текст]> // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2017. - №8. - С. 36-38 Рубрики: Економіка харчової промисловості--М'ясне виробництво фывфывфыв: об'єми виробництва -- імпорт м'ясний Свободных экз. нет |
Литвин, С. Тенденції ринку м‘яса та ковбасних виробів за підсумками 2020 року [Текст] / С. Литвин> // Мясной бизнес. - 2021. - № 2. - С. 20-23 Рубрики: Економіка харчової промисловості--М'ясне виробництво фывфывфыв: ринок свинини -- ринок яловичини -- ринок ковбасних виробів -- ринок м’яса птиці -- СТАТИСТИЧНІ ДАНІ Свободных экз. нет |
Мостова, І. Ринок ковбасних виробів в посткарантинний період очима виробників [Текст] / І. Мостова> // Мясной бизнес. - 2021. - № 3. - С. 22-25 Рубрики: Економіка харчової промисловості--М'ясне виробництво фывфывфыв: повний виробничий цикл Свободных экз. нет |
Мокряков, А. Обзор рынка колбасных изделий в Украине [Текст] / А. Мокряков> // Мясной бизнес. - 2021. - № 3. - С. 28-32 Рубрики: Економіка харчової промисловості--М'ясне виробництво фывфывфыв: зменшення виробництва Свободных экз. нет |
Шубіна, Г. Аліна Бєлая: "Для нас найголовніше - довіра споживача" [Текст] / Г. Шубіна> // Мясной бизнес. - 2021. - № 8. - С. 16-22 Рубрики: Економіка харчової промисловості--М'ясне виробництво фывфывфыв: ковбасні вироби -- Кременчукм’ясо Свободных экз. нет |
Вуглеводи у м’ясних виробах [Текст]> // Мясной бизнес. - 2021. - № 8. - С. 32-33 Рубрики: Економіка харчової промисловості--М'ясне виробництво фывфывфыв: м’ясна сировина -- ковбасні вироби Свободных экз. нет |
Стабілізаційні системи та смакоароматичні суміші для варених ковбас [Текст]> // Мясной бизнес. - 2021. - № 8. - С. 36 Рубрики: Економіка харчової промисловості--М'ясне виробництво Харчові домішки фывфывфыв: харчові волокна -- ковбасні вироби Свободных экз. нет |
Нова технологія "Фомако" для інжектації бекону [Текст]> // Мясной бизнес. - 2021. - № 8. - С. 44-45 Рубрики: Економіка харчової промисловості--М'ясне виробництво Харчове обладнання--М’ясне виробництво фывфывфыв: диференційоване інжектування -- поточне масажування Свободных экз. нет |