Квітка, Г. Соняшник: мінус півмільярда валютноїї виручки [Текст] / Г. Квітка> // Голос України. - 2018. - №2/4січ./. - С. 8 Рубрики: Рослинництво--Олійні Економіка харчової промисловості фывфывфыв: урожайність -- соняшникова олія -- експорт Свободных экз. нет |
Козак, І. Стандартне молоко за нестандартними цінами: чому вітчизняний продукт програє європейському в якості та вартості? [Текст] / І. Козак> // Голос України. - 2018. - №19/30 січ./. - С. 10 Рубрики: Молочне виробництво Економіка харчової промисловості фывфывфыв: ціна -- якість Свободных экз. нет |
Колюбакін, В. Молочна міна сповільненої дії [Текст] / В. Колюбакін> // Урядовий кур’єр : газета. - 2018. - N58/27 берез./. - С. 1, 5 Рубрики: Економіка харчової промисловості фывфывфыв: ЕКСПОРТ МАСЛА -- ВНУТРІШНЄ СПОЖИВАННЯ МАСЛА -- МОЛОЧНІ КОМПЛЕКСИ -- МОЛОЧНА ПРОДУКЦІЯ Свободных экз. нет |
Момент истины: обзор украинского сегмента кондитерских изделий (2016-2017 гг.) [Текст]> // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2018. - №1. - С. 10-12 Рубрики: Економіка харчової промисловості Україна фывфывфыв: продукти кондитерські -- вторинні продажі Свободных экз. нет |
Петриченко, С. А. Тенденції й особливості розвитку молокопродуктового підкомплексу України [Текст] / С. А. Петриченко> // Економіка АПК : міжнародний науково - виробничий. - 2018. - №4. - С. 42-50 Рубрики: Економіка харчової промисловості Молочне виробництво фывфывфыв: кормозабезпечення -- скотарство молочне -- собівартість -- продуктовість Свободных экз. нет |
Бутко, М. П. Підходи до визначення чинників формування ефективної виробничо-просторової організації підприємств харчової промисловості [Текст] / М. П. Бутко, М. М. Бердар> // Економіка та держава : міжнародний науково-практичний журнал. - 2018. - № 6. - С. 28-32 Рубрики: Економіка харчової промисловості фывфывфыв: ефективна діяльність -- конкурентоспроможність -- кластерна модель -- ринкова стійкість Доп.точки доступа: Бердар, М. М. Свободных экз. нет |
Васільцова, О. Систематизація кількісних та якісних ознак екологічної капіталізації підприємств харчової промисловості [Текст] / О. Васільцова> // АгроСвіт : інформаційно-аналітичний. - 2018. - № 17. - С. 58-66 Рубрики: Економіка харчової промисловості фывфывфыв: види капіталізації -- ринкова капіталізація Свободных экз. нет |
Городко, М. В. Логістична основа конкурентоспроможності молокопереробних підприємств [Текст] / М. В. Городко> // АгроСвіт : інформаційно-аналітичний. - 2019. - № 3. - С. 89-94 Рубрики: Економіка харчової промисловості фывфывфыв: логістика Свободных экз. нет |
Семенчук, І. М. Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості [Текст] / І. М. Семенчук> // АгроСвіт : інформаційно-аналітичний. - 2019. - № 4. - С. 56-61 Рубрики: Економіка харчової промисловості фывфывфыв: чинники впливу -- продовольча сфера Свободных экз. нет |
Колюбакін, В. Галузь, яка може загинути [Текст] / В. Колюбакін> // Урядовий кур’єр : газета. - 2019. - № 201/22 жовт./. - С. 4 Рубрики: Економіка харчової промисловості фывфывфыв: виробництво молока -- молокопереробні підприємства Свободных экз. нет |
Шуткевич, О. Землетрус переживе далекоглядний [Текст] / О. Шуткевич> // День. - 2019. - № 205/206. - С. 10-11 Рубрики: Економіка харчової промисловості Молочне виробництво Вінницька область фывфывфыв: завершений цикл Свободных экз. нет |
Скрипник, В. У Каташині молочникам вдалося "замкнути" виробничий цикл : завод побудували поруч з фермою [Текст] / В. Скрипник> // Голос України. - 2019. - № 220 /16 листоп./. - С. 8 Рубрики: Агропромисловий комплекс Економіка харчової промисловості Каташин, село (Чечельницький район Вінницька область) фывфывфыв: молочне виробництво Свободных экз. нет |
Мошковська, О. Аналіз сучасного стану молокопродуктового комплексу України, проблем його розвитку та шляхів вирішення [Текст] / О. Мошковська> // АгроСвіт : інформаційно-аналітичний. - 2019. - № 18. - С. 16-24 Рубрики: Економіка харчової промисловості Україна фывфывфыв: молочне виробництво Свободных экз. нет |
Гарбар, В. Аналіз інноваційної активності підприємств харчової промисловості України [Текст] / В. Гарбар> // АгроСвіт : інформаційно-аналітичний. - 2019. - № 20. - С. 38-45 Рубрики: Економіка харчової промисловості фывфывфыв: підприємництво Свободных экз. нет |
Коваленко, О. В. Втрати продовольства як індикатор збалансованості інноваційних процесів у продовольчому ланцюгу [Текст] / О. В. Коваленко, Г. П. Лисенко> // Економіка АПК : міжнародний науково - виробничий. - 2020. - № 3. - С. 72-80 Рубрики: Економіка харчової промисловості фывфывфыв: модернізація -- скорочення втрат Доп.точки доступа: Лисенко, Г. П. Свободных экз. нет |
Томілін, О. Формування стратегії управління виробничими потужностями агропродовольчого підприємста [Текст] / О. Томілін, М. Вовк> // АгроСвіт : інформаційно-аналітичний. - 2020. - № 10. - С. 29-37 Рубрики: Економіка сільського господарства--Заготівля продуктів і сировини Економіка харчової промисловості фывфывфыв: виробничі потужності Доп.точки доступа: Вовк, М. Свободных экз. нет |
Дорожкіна, К. Маркетингове управління органічним виробництвом на прикладі закритого акціонерного товариства "Житомирські ласощі" [Текст] / К. Дорожкіна> // АгроСвіт : інформаційно-аналітичний. - 2020. - № 16. - С. 50-56 Рубрики: Маркетинг--Екологія Економіка харчової промисловості ЖИТОМИР, МІСТО фывфывфыв: "Житомирські ласощі" -- кондитерське виробництво Свободных экз. нет |
Коваленко, О. В. Ефективність інноваційної діяльності харчової промисловості в системі цілей сталого розвитку країни [Текст] / О. В. Коваленко, Л.О. Ященко> // Економіка АПК : міжнародний науково - виробничий. - 2021. - № 5. - С. 46-56 Рубрики: Економіка харчової промисловості фывфывфыв: рівень технологічності -- коефіцієнт інтенсивності витрат Доп.точки доступа: Ященко, Л.О. Свободных экз. нет |
Як підвищити ефективність молочного бізнесу через франшизу кластера "Сімейні молочні ферми" [Текст]> // Тваринництво сьогодні. - 2021. - № 9. - С. 28-33 Рубрики: Економіка харчової промисловості фывфывфыв: молочне тваринництво -- переваги франшизи Свободных экз. нет |