Молодежный и демократичный фан-бар банка [Текст]> // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2017. - №7. - С. 22-23 Рубрики: Економіка громадського харчування фывфывфыв: формат бара -- атмосфера Свободных экз. нет |
Тимошенко, А. В центре внимания - вкусная еда и счастливые гости [Текст] / А. Тимошенко> // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2017. - №7. - С. 28-29 Рубрики: Економіка громадського харчування фывфывфыв: родина ресторанів Дмитра Борисова -- концептуальні рішення у гастрономії Свободных экз. нет |
Босовська, М. В. Теоретичні засади формування ресторанних мереж [Текст] / М. В. Босовська, Н. І. Ведмідь, О. В. Косар> // Економіка та держава : міжнародний науково-практичний журнал. - 2017. - №12. - С. 27-32 Рубрики: Економіка громадського харчування фывфывфыв: інтеграційний процес -- мережева структура -- мережеве формування -- ресторанний бізнес Доп.точки доступа: Ведмідь, Н. І. Косар, О. В. Свободных экз. нет |
В-535 Малков, Д. І. Дослідження діяльності закладів громадського харчування в сучасних умовах : [на прикладі закладів Львівської області - Пузата хата, Челентано та Макдональдс] / Д. І. Малков> // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування : зб. наук. пр / голов. ред. В. С. Мошинський. - Рівне : НУВГП, 2016. - Вип. 4(76) : Економічні науки . - С. 224-231
Рубрики: Економіка громадського харчування Львівська область фывфывфыв: Маркетингове дослідження -- 2014-2015 рр. -- швидке приготування -- фаст-фуд Экземпляры всего: 1 КР (1) Свободны: КР (1) |
В-535 Малков, Д. І. Роль і функції громадського харчування у національній економіці [Текстььь] / Д. І. Малков> // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування : зб. наук. пр / голов. ред. В. С. Мошинський. - Рівне : НУВГП, 2017. - Вип. 3(79) : Економічні науки . - С. 79-87
Рубрики: Економіка громадського харчування фывфывфыв: кооперативні зв’язки -- якість послуг Экземпляры всего: 1 КР (1) Свободны: КР (1) |
Табенська, О. І. Інноваційні тенденції розвитку ресторанного бізнесу [Текст] / О. І. Табенська> // Економіка, фінанси, право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2019. - № 1. - С. 31-35 Рубрики: Економіка громадського харчування фывфывфыв: КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ -- ГЛОБАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ЛЮДСТВА -- ПРИРОДНІ РЕСУРСИ -- ЕКОРЕСТОРАНИ Свободных экз. нет |
Пасховер, А. Кофе с Марком Зархиным [Текст] / А. Пасховер> // Новое время. - 2021. - № 7. - С. 50-53 Рубрики: Економіка громадського харчування фывфывфыв: львівська кухня Свободных экз. нет |
Мельниченко, С. Постковідний адаптив лакшері-ресторанів [Текст] / С. Мельниченко, Т. Ткачук, Б. Шрам> // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету : науково- практичний журнал. - 2021. - № 5. - С. 86-99 Рубрики: Економіка громадського харчування Бізнес фывфывфыв: ресторани преміумсегмента -- лакшері-сервіс -- fine dining -- цифровізація бізнесу -- світовий ринок елітних ресторанних послуг -- пандемія COVID-19 -- адаптивні механізми розвитку Доп.точки доступа: Ткачук, Т. Шрам, Б. Свободных экз. нет |