13Chefs - 2017 три міста гастрономічного успіху [Текст]> // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 16 Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани фывфывфыв: проект -- 13 шефів -- шеф-кухарі -- міста-учасники Свободных экз. нет |
7 принципов привлечения гостей [Текст]> // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 44-46 Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани фывфывфыв: ресторатор -- клієнти -- заклади Свободных экз. нет |
Суховий, Д. Пекарня при отеле: за или против? [Текст] / Д. Суховий> // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 48-49 Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани фывфывфыв: міні-маркет -- випічка -- обладнання -- штат Свободных экз. нет |
Чор, Т. Прекрасные слова [Текст] / Т. Чор> // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 50-51 Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани фывфывфыв: офіціанти -- персонал -- атестація -- опис страви Свободных экз. нет |
Банкет: посудные особенности [Текст]> // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 52-56 Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани фывфывфыв: банкет -- обід святковий -- банкет-коктейль -- банкет-чай -- банкет-фуршет Свободных экз. нет |
Стандарт обслуживания в номерах [Текст]> // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 58 Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани фывфывфыв: номера -- обслуговування -- меню Свободных экз. нет |
Новак, Н. Г. Особливості обліку у готельно-ресторанному бізнесі [Текст] / Н. Г. Новак, І. О. Башинська> // Економіка, фінанси, право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2018. - № 6. - С. 17-19 Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани Облік--Громадське харчування фывфывфыв: інвентаризація Доп.точки доступа: Башинська, І. О. Свободных экз. нет |