13Chefs - 2017 три міста гастрономічного успіху [Текст] // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 16

Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани

фывфывфыв:
проект -- 13 шефів -- шеф-кухарі -- міста-учасники
Свободных экз. нет




   
    7 принципов привлечения гостей [Текст] // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 44-46

Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани

фывфывфыв:
ресторатор -- клієнти -- заклади
Свободных экз. нет




    Суховий, Д.
    Пекарня при отеле: за или против? [Текст] / Д. Суховий // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 48-49

Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани

фывфывфыв:
міні-маркет -- випічка -- обладнання -- штат
Свободных экз. нет




    Чор, Т.
    Прекрасные слова [Текст] / Т. Чор // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 50-51

Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани

фывфывфыв:
офіціанти -- персонал -- атестація -- опис страви
Свободных экз. нет




   
    Банкет: посудные особенности [Текст] // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 52-56

Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани

фывфывфыв:
банкет -- обід святковий -- банкет-коктейль -- банкет-чай -- банкет-фуршет
Свободных экз. нет




   
    Стандарт обслуживания в номерах [Текст] // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 58

Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани

фывфывфыв:
номера -- обслуговування -- меню
Свободных экз. нет




    Новак, Н. Г.
    Особливості обліку у готельно-ресторанному бізнесі [Текст] / Н. Г. Новак, І. О. Башинська // Економіка, фінанси, право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2018. - № 6. - С. 17-19

Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани

   Облік--Громадське харчування


фывфывфыв:
інвентаризація
Доп.точки доступа:
Башинська, І. О.

Свободных экз. нет