Продажи в ресторане: измерять и повышать [Текст] // Отельер & ресторатор. - 2017. - №5. - С. 46-48

Рубрики: Готельний бізнес

фывфывфыв:
ресторатори -- кількість гостей -- виручка
Свободных экз. нет




   
    Форум Гостинності Харьков-2017 [Текст] // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 12-14

Рубрики: Готельний бізнес

фывфывфыв:
отельєри -- ресторатори -- майстер-клас -- шоу-програма
Свободных экз. нет




    Духнич, О.
    Вкус Востока [Текст] / О. Духнич // Новое время. - 2018. - № 34. - С. 54-57

Рубрики: Бізнес

   Харчування громадське


фывфывфыв:
РЕСТОРАНИ -- КИТАЙСЬКА І В'ЄТНАМСЬКА КУХНЯ -- БІЗНЕС -- РЕСТОРАТОРИ
Свободных экз. нет




    Горак, Р.
    Дивосвіт Михайла Макара [Текст] / Роман Горак // Дзвін : літературно-мистецький та громадсько-політичний часопис НСПУ. - 2018. - № 8. - С. 241-248

Рубрики: Колекціонування

   Харчування громадське--Ресторани


   Львів, місто
фывфывфыв:
ТВОРИ живопису -- реставрація -- "Високий замок" -- ресторани -- ресторатори -- приватні колекції
Доп.точки доступа:
Макар, М. \о нем\

Свободных экз. нет




   
    Топ-100 лучших ресторанов Украины 2019 [Текст] // Новое время. - 2019. - № 15. - С. 55-84

Рубрики: Харчування громадське

   Україна
фывфывфыв:
ресторатори країни
Доп.точки доступа:
Зеленський, В. \о нем\

Свободных экз. нет