> Шифр: В888000/2017/11/12 Журнал 2017г. № 11/12 Чоловська, О. Урок мовою серця / О. Чоловська. - С.2-3 Дениско, Н. 10 моїх педагогічних смаколиків / Н. Дениско. - С.4-6 Мартинюк, У. Формування креативної особистості / У. Мартинюк. - С.7-14 Дуняшенко, Н. Використання сучасних освітніх електронних ресурсів – запорука підвищення пізнавального інтересу учнів до предмета : (на прикладі вивчення твору Крістіне Нестлінгер "Маргаритко, моя квітко") / Н. Дуняшенко. - С.15-20 Савченко, Л. Використання ігрових педагогічних технологій на уроках зарубіжної літератури / Л. Савченко. - С.20-22 Денисюк, О. Страви-делікатеси" з мого вчительського "меню" / О. Денисюк. - С.23-25 Вихрист, Н. Мої улюблені педагогічні смаколики / Н. Вихрист. - С.26-27 Рябошапко, Н. Робота з пошуковою таблицею в системі формування читацької та мовленнєвої культури / Н. Рябошапко. - С.28 Дячок, С. Педагогічні смаколики від Світлани Дячок / С. Дячок. - С.29-30 Желізко, Ю. Ключики до дитячих сердець / Ю. Желізко. - С.31-32 Юрчишина, М. Від особистості письменника – до особистості учня / М. Юрчишина. - С.33-35 Сорока, І. Таємниці, сховані у філіжанці кави / І. Сорока. - С.36-45 Полякова, В. Гештальт-завдання на уроках зарубіжної літератури / В. Полякова. - С.45-50 Ірклій, О. Формування громадянина України на уроках зарубіжної літератури : (на прикладі літературних творів, що вивчаються у 8 класі) / О. Ірклій. - С.51-53 Ваврів, Н. Гра-подорож у Країну Зарубіжної літератури / Н. Ваврів. - С.54-56 Имеются экземпляры в отделах: всего 1 Свободны: 1 |
Денисюк, О. "Страви-делікатеси" з мого вчительського "меню" [Текст] / О. Денисюк> // Всесвітня література та культура в навчальних закладах України : науково-методичний . - 2017. - № 11/12. - С. 23-25 Рубрики: Зарубіжна література--Методика викладання фывфывфыв: "смаколики" -- "жива газета" -- педагогічні прийоми -- урок-дія Доп.точки доступа: Короленко В. \о нем\ Свободных экз. нет |
Чор, Т. Прекрасные слова [Текст] / Т. Чор> // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 50-51 Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани фывфывфыв: офіціанти -- персонал -- атестація -- опис страви Свободных экз. нет |
Князева, Е. В своей ракушке : [о супе чаудер] [Текст] / Е. Князева> // Вокруг света. - 2018. - №11. - С. 72-74 Рубрики: Кулінарія--Кухня народів світу США фывфывфыв: суп чаудер -- історія страви -- рецепт приготування Свободных экз. нет |
Корицька, Г. Мрії люду українського [Текст] : святвечів помандрував Україною, щоб дізнатися, які мрії має люд український / Г. Корицька> // Українська мова і література в школах України : науково-методичний журнал. - 2019. - № 1/2. - С. 27 Рубрики: Народознавство--Методика викладання фывфывфыв: СВЯТВЕЧІР -- СТРАВИ Свободных экз. нет |
> Шифр: У494881/2019/2 Журнал 2019г. № 2 Самойлов, Ю. Круїзний туризм: перспективи для України / Ю. Самойлов. - С.14-20 Тенденції галузі від Amadeus. - С.22-23 Птахів, С. Кращі напрямки для експатів / С. Птахів. - С.24 Птахів, С. BSP Україна: нові виклики / С. Птахів. - С.26-29 Самойлов, Ю. Кому в Україні потрібна "п’ята свобода" / Ю. Самойлов. - С.30-32 Нагорний, М. Туніс роширює пропозицію / М. Нагорний ; розмову з Надзвичайним і Повноважним Послом України в Лівійській Республіці та Тунісі М. Наогорним вівЮ. самойлов. - С.38-41 Неправська, Н. Індія: країна як всесвіт / Н. Неправська. - С.42-47 Самойлов, Ю. Хорватія, повна життя / Ю. Самойлов. - С.48-50 Семеняк, А. Португалія: зовсім інша Європа / А. Семеняк. - С.52-55 Птахів, С. Західна Європа відкриває Україну / С. Птахів. - С.56-57 Фрішко, В. Яким буде літній сезон? / В. Фрішко. - С.58-63 Ліптуга, І. 2019: рік якості в туризмі / І. Ліптуга. - С.64 Ніколаєв, А. Дванадцять років в Україні: досягнення й перспективи / А. Ніколаєв. - С.66 Килимник, Р. Вино та страви: туристична "фішка" Болграду / Р. Килимник. - С.68-69 Самойлов, Ю. УЗ: шляхи зменшення збитків / Ю. Самойлов. - С.70-73 Глінчук, Л. "Червона калина": зцілюємо тіло й душу / Л. Глінчук. - С.74-76 Имеются экземпляры в отделах: всего 1 Свободны: 1 |
Килимник, Р. Вино та страви: туристична "фішка" Болграду [Текст] / Р. Килимник> // Український туризм. - 2019. - № 2. - С. 68-69 Рубрики: Туризм Болград, місто (Одеська область) фывфывфыв: гастрономічний туризм -- винна столиця -- фестиваль молодого вина Свободных экз. нет |
Зеленский, С. Торжество вкуса : 8 Рождественских блюд [Текст] / С. Зеленский> // Вокруг света. - 2019. - № 1. - С. 72-77 Рубрики: Кулінарія--Кухня народів світу фывфывфыв: святкові страви Свободных экз. нет |
Карпич, Б. О. Куузіку: чим корисна і як вирощувати [Текст] / Б. О. Карпич> // Дім сад город : виробничо - практичний. - 2019. - № 6. - С. 5 Рубрики: Овочівництво--Коренеплоди фывфывфыв: кормова капуста -- страви з куузіку Свободных экз. нет |
Давидова, А. Часник: урожайний, корисний, цілющий [Текст] / А. Давидова> // Дім сад город : виробничо - практичний. - 2019. - № 11. - С. 6-8 Рубрики: Овочівництво--Цибульні фывфывфыв: розмноження часнику -- зберігання часнику -- страви з часнику Свободных экз. нет |
Ковтун, О. Моя страна Португалия [Текст] / О. Ковтун> // Новое время. - 2019. - № 47. - С. 66 Рубрики: Туризм міжнародний Порту, місто (Португалія) фывфывфыв: ЗВИЧАЇ ПОРТУГАЛЬЦІВ -- популярні страви -- футбол Свободных экз. нет |
Традиції Нового року в Україні [Текст]> // Соціальний захист = Соціальний захист сьогодні : інформаційний та науково-виробничий . - 2019. - № 11/12. - С. 71 Рубрики: Етнографія--Свята фывфывфыв: святкові страви -- звичаї християнські Свободных экз. нет |
> Шифр: Д1/2020/42/43 Газета 2020г. № 42/43 Поліщук, А. Що не так із судовою реформою? / А. Поліщук. - С.4-5 фывфыв: саботаж вищої влади Стуканова, М. Український народ зробив експеримент. І скоро буде вердикт - вдало чи ні / М. Стуканова, М. Чадюк. - С.6-7 фывфыв: кредит довіри Гривінський, Р. Культуротерапія, або Чому варто відвідати Рим і Флоренцію взимку / Р. Гривінський. - С.9 фывфыв: місто-музей Зятьєв, С. Я пішов до війська не заради орденів... / С. Зятьєв. - С.10 фывфыв: День добровольця Лиховид, І. Знайти команду і кошти / І. Лиховид. - С.11 фывфыв: міністр охорони здоров’я Білик, В. Це потрібно робити, але обдумано / В. Білик. - С.12 фывфыв: наука та освіта Чадюк, М. Полюбіть свою кухню, і вона стане модною / М. Чадюк. - С.18 фывфыв: українські страви Сюндюков, І. Мислитель- кар’єрист, гетьман і цар / І. Сюндюков. - С.20-21 фывфыв: 18 ст. Райхель, Ю. Літерна справа маршала / Ю. Райхель. - С.21 фывфыв: гібридна війна Десятерик, Д. Повільні радості сінефілів / Д. Десятерик. - С.22-23 фывфыв: 2020 р. Шуткевич, О. просили мама і тато / О. Шуткевич. - С.24 фывфыв: весільний восковий вінок Соколов, Б. Катинь та Харків: трагедія весни 1940 року / Б. Соколов. - С.29 фывфыв: розстріл поляків Чадюк, М. Війна має бути головною новиною щодня / М. Чадюк. - С.30-31 фывфыв: операція на сході Ступчук, Л. Білоголова савка з Червоної книги / Л. Ступчук. - С.32 фывфыв: качки Имеются экземпляры в отделах: всего 1 Свободны: 1 |
Чадюк, М. Полюбіть свою кухню, і вона стане модною [Текст] / М. Чадюк> // День. - 2020. - № 42/43. - С. 18 Рубрики: Харчування Кулінарія--Кухня народів світу фывфывфыв: українські страви Свободных экз. нет |
Петрів, М. Узагальнення й систематизація вивченого з теми "Дієприслівник". 7 клас. [Текст] / М. Петрів> // Дивослово : українська мова й література в навчальних закладах . - 2020. - № 12. - С. 20-23 Рубрики: Мова українська--Методика викладання фывфывфыв: 7 клас -- дієприслівниковий зворот -- традиційні українські страви -- розповіді учнів Свободных экз. нет |
> Шифр: у1/2021/23/4 лют./ Газета 2021г. № 23/4 лют./ Вертіль, О. Високоякісні страви - здорові школярі / О. Вертіль. - С.3 Прокопчук, С. Якою бути національній ідеї? / С. Прокопчук. - С.4-5 Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 лютого 2021 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів" : Указ Президента України від 2 лют. 2021 р. № 43/2021. - С.6 Деякі питання оплати праці медичних працівників закладів освіти : Постанова Кабінету Міністрів України від 3 лютого 2021 р. № 67. - С.7 Имеются экземпляры в отделах: всего 1 Свободны: 1 |
Вертіль, О. Високоякісні страви - здорові школярі [Текст] / О. Вертіль> // Урядовий кур’єр : газета. - 2021. - № 23/4 лют./. - С. 3 Рубрики: Харчування дитяче Сумська область фывфывфыв: дошкільні заклади -- школи -- здорове харчування Свободных экз. нет |
Борисенко, В. Процеси трансформації в національній кухні українців на зламі ХХ-ХХІ століть [Текстььь] / В. Борисенко> // Народна творчість та етнологія. - 2021. - № 3. - С. 72-81 Рубрики: Етнографія--Кухня Кулінарія фывфывфыв: національні страви -- традиційна кухня -- специфіка -- запозичення -- міграція -- трансформація -- страви -- приготування Свободных экз. нет |
Довгаль, О. В. Географічний присмак італійської кухні [Текст] / О. В. Довгаль> // Географія та економіка в рідній школі. - 2022. - № 2/3. - С. 39-54 Рубрики: Географія--Методика викладання Країнознавство--Методика викладання Італія фывфывфыв: кухня -- традиційні страви -- національні страви -- регіони Італії Свободных экз. нет |
Риба, яйця і тістечка португальського Застілля [Текст]> // Огородник : популярний. - 2022. - № 2. - С. 40-41 Рубрики: Кулінарія--Кухня народів світу Португалія фывфывфыв: морепродукти -- рибні страви -- португальська кухня Свободных экз. нет |