Продажи в ресторане: измерять и повышать [Текст]> // Отельер & ресторатор. - 2017. - №5. - С. 46-48 Рубрики: Готельний бізнес фывфывфыв: ресторатори -- кількість гостей -- виручка Свободных экз. нет |
Форум Гостинності Харьков-2017 [Текст]> // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 12-14 Рубрики: Готельний бізнес фывфывфыв: отельєри -- ресторатори -- майстер-клас -- шоу-програма Свободных экз. нет |
Духнич, О. Вкус Востока [Текст] / О. Духнич> // Новое время. - 2018. - № 34. - С. 54-57 Рубрики: Бізнес Харчування громадське фывфывфыв: РЕСТОРАНИ -- КИТАЙСЬКА І В'ЄТНАМСЬКА КУХНЯ -- БІЗНЕС -- РЕСТОРАТОРИ Свободных экз. нет |
Горак, Р. Дивосвіт Михайла Макара [Текст] / Роман Горак> // Дзвін : літературно-мистецький та громадсько-політичний часопис НСПУ. - 2018. - № 8. - С. 241-248 Рубрики: Колекціонування Харчування громадське--Ресторани Львів, місто фывфывфыв: ТВОРИ живопису -- реставрація -- "Високий замок" -- ресторани -- ресторатори -- приватні колекції Доп.точки доступа: Макар, М. \о нем\ Свободных экз. нет |
Топ-100 лучших ресторанов Украины 2019 [Текст]> // Новое время. - 2019. - № 15. - С. 55-84 Рубрики: Харчування громадське Україна фывфывфыв: ресторатори країни Доп.точки доступа: Зеленський, В. \о нем\ Свободных экз. нет |