Босовська, М. В. Теоретичні засади формування ресторанних мереж [Текст] / М. В. Босовська, Н. І. Ведмідь, О. В. Косар> // Економіка та держава : міжнародний науково-практичний журнал. - 2017. - №12. - С. 27-32 Рубрики: Економіка громадського харчування фывфывфыв: інтеграційний процес -- мережева структура -- мережеве формування -- ресторанний бізнес Доп.точки доступа: Ведмідь, Н. І. Косар, О. В. Свободных экз. нет |
Павленко, А. Дело вкуса [Текст] / А. Павленко> // Новое время. - 2019. - № 24. - С. 40-46 Рубрики: Харчування громадське фывфывфыв: ресторанний бізнес -- кращі ресторани світу Свободных экз. нет |
Босовська, М. Ресторанні тактики: антипандемічний кейс [Текст] / М. Босовська, Л. Бовш, І Антонюк> // Зовнішня торгівля : економіка, фінанси, право : науковий. - 2021. - № 2. - С. 113-132 Рубрики: Харчування громадське фывфывфыв: РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС -- тактика управління -- пандемія Доп.точки доступа: Бовш, Л. Антонюк, І Свободных экз. нет |
Голованова, М. Зміни маркетингової стратегії ресторанного бізнесу в умовах пандемії [Текст] / М. Голованова, З. Каменєва, О. Ружаленко> // Маркетинг в Україні. - 2021. - № 2. - С. 39-53 Рубрики: Харчування громадське фывфывфыв: РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС -- бренд-маркетинг Доп.точки доступа: Каменєва, З. Ружаленко, О. Свободных экз. нет |