Скрытая реклама в романе "Евгений Онегин" [Текст]> // Всесвітня література в сучасній школі : щомісячний науково-методичний журнал. - 2017. - N12. - С. 32-33 Рубрики: Літературознавство російське Мода--Історія фывфывфыв: капелюх Болівар -- ресторани французькі Доп.точки доступа: Пушкін, О. С. \о нем\ Свободных экз. нет |
13Chefs - 2017 три міста гастрономічного успіху [Текст]> // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 16 Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани фывфывфыв: проект -- 13 шефів -- шеф-кухарі -- міста-учасники Свободных экз. нет |
7 принципов привлечения гостей [Текст]> // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 44-46 Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани фывфывфыв: ресторатор -- клієнти -- заклади Свободных экз. нет |
Суховий, Д. Пекарня при отеле: за или против? [Текст] / Д. Суховий> // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 48-49 Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани фывфывфыв: міні-маркет -- випічка -- обладнання -- штат Свободных экз. нет |
Чор, Т. Прекрасные слова [Текст] / Т. Чор> // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 50-51 Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани фывфывфыв: офіціанти -- персонал -- атестація -- опис страви Свободных экз. нет |
Банкет: посудные особенности [Текст]> // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 52-56 Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани фывфывфыв: банкет -- обід святковий -- банкет-коктейль -- банкет-чай -- банкет-фуршет Свободных экз. нет |
Стандарт обслуживания в номерах [Текст]> // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 58 Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани фывфывфыв: номера -- обслуговування -- меню Свободных экз. нет |
Українська "Канапа" у Варшаві [Текст]> // Міжнародний туризм : журнал про мандрівки та відпочинок. - 2018. - №1. - С. 130-131 Рубрики: Харчування громадське Варшава, місто (Польща) фывфывфыв: українська кухня -- ресторани Свободных экз. нет |
Новак, Н. Г. Особливості обліку у готельно-ресторанному бізнесі [Текст] / Н. Г. Новак, І. О. Башинська> // Економіка, фінанси, право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2018. - № 6. - С. 17-19 Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани Облік--Громадське харчування фывфывфыв: інвентаризація Доп.точки доступа: Башинська, І. О. Свободных экз. нет |
Духнич, О. Вкус Востока [Текст] / О. Духнич> // Новое время. - 2018. - № 34. - С. 54-57 Рубрики: Бізнес Харчування громадське фывфывфыв: РЕСТОРАНИ -- КИТАЙСЬКА І В'ЄТНАМСЬКА КУХНЯ -- БІЗНЕС -- РЕСТОРАТОРИ Свободных экз. нет |
Горак, Р. Дивосвіт Михайла Макара [Текст] / Роман Горак> // Дзвін : літературно-мистецький та громадсько-політичний часопис НСПУ. - 2018. - № 8. - С. 241-248 Рубрики: Колекціонування Харчування громадське--Ресторани Львів, місто фывфывфыв: ТВОРИ живопису -- реставрація -- "Високий замок" -- ресторани -- ресторатори -- приватні колекції Доп.точки доступа: Макар, М. \о нем\ Свободных экз. нет |
Сучасні підходи до організації ресторанного обслуговування [Текст]> // Освіта України. - 2018. - № 47. - С. 13 Рубрики: Професійно-технічна освіта фывфывфыв: НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ КЛІЄНТІВ -- СУЧАСНІ РЕСТОРАНИ -- ПРОФЕСІЯ ОФІЦІАНТ Свободных экз. нет |
Миронова, М. Путеводные звезды : [гид "Мишлен"] [Текст] / М. Миронова> // Вокруг света. - 2019. - № 1. - С. 56-67 Рубрики: Харчування громадське Франція фывфывфыв: рейтинги -- ресторани -- статус -- система оцінки ресторанів -- репутація -- ресторанний арбітр Свободных экз. нет |
Павленко, А. Дело вкуса [Текст] / А. Павленко> // Новое время. - 2019. - № 24. - С. 40-46 Рубрики: Харчування громадське фывфывфыв: ресторанний бізнес -- кращі ресторани світу Свободных экз. нет |
Економічна діагностика фінансово-майнового стану закладів готельно-ресторанного господарства [Текст]> // АгроСвіт : інформаційно-аналітичний. - 2020. - № 11. - С. 42-56 Рубрики: Економіка житлово-комунального господарства--Готелі фывфывфыв: ресторани Свободных экз. нет |
> Шифр: С434602/2021/2 Журнал 2021г. № 2 Харчук, Р. Значення Шевченка для формування свідомості українських інтелігентів-постшістдесятників у Російській імперії ХІХ ст. / Р. Харчук. - С.20-35 Боронь, А. Ресторани і трактири в Шевченковій повісті «Художник» (з нових коментарів) / А. Боронь. - С.35-53 Галета, О. Поет на другому березі: поетика афекту у прозі Богдана Ігоря Антонича (cтаття друга) / О. Галета. - С.53-68 Колошук, Н. Поетичне трикнижжя Івана Гнатюка початку 1990-х років: чому Україна не почула пророка «нового літочислення»? / Н. Колошук. - С.68-83 Ватажко, Е. Поняття «метатекстуальність» і «метаоповідь» у літературознавчому дискурсі / Е. Ватажко. - С.100-110 Имеются экземпляры в отделах: всего 1 Свободны: 1 |
Боронь, А. Ресторани і трактири в Шевченковій повісті «Художник» (з нових коментарів) [Текст] / А. Боронь> // Слово і час : науково-теоретичний журнал. - 2021. - № 2. - С. 35-53 . - ISSN 0236-1477 Рубрики: Літературознавство українське Доп.точки доступа: Шевченко, Т. Г. \о произв.\ Свободных экз. нет |
Мельниченко, С. Постковідний адаптив лакшері-ресторанів [Текст] / С. Мельниченко, Т. Ткачук, Б. Шрам> // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету : науково- практичний журнал. - 2021. - № 5. - С. 86-99 Рубрики: Економіка громадського харчування Бізнес фывфывфыв: ресторани преміумсегмента -- лакшері-сервіс -- fine dining -- цифровізація бізнесу -- світовий ринок елітних ресторанних послуг -- пандемія COVID-19 -- адаптивні механізми розвитку Доп.точки доступа: Ткачук, Т. Шрам, Б. Свободных экз. нет |