Головна Спрощенний режим Опис

Бази даних


Статті з періодичних видань та збірок- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>K=НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ КЛІЄНТІВ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Сигли бібліотек за посиланням
1.


   
    Сучасні підходи до організації ресторанного обслуговування [Текст] // Освіта України. - 2018. - № 47. - С. 13

Рубрики: Професійно-технічна освіта

Кл.слова (ненормовані):
НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ КЛІЄНТІВ -- СУЧАСНІ РЕСТОРАНИ -- ПРОФЕСІЯ ОФІЦІАНТ
Вільних прим. немає

Знайти схожі