Головна Спрощенний режим Опис

Бази даних


Статті з періодичних видань та збірок- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (23)Рідкісні і цінні видання (1)Документи про Рівненщину (64)Книги іноземними мовами (2)Рівненщина: Минуле і сьогодення (9)Історична Волинь (2)Газета “Червоний прапор” (151)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=переробка<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 189
Показані документи с 1 за 10
Сигли бібліотек за посиланням
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.

85 років твіст-обгорткам // Упаковка. -К, 2022,N № 1.-С.30
2.

EasyD4R - інструмент оцінки полімерної упаковки // Упаковка. -К, 2019,N № 5.-С.30
3.

ЄС затвердив пластиковий план // Природа і суспільство. -К., 2018,N №2.-С.2
4.

Іванов Є. А. Накопичення і використання гірничопромислових відходів у Львівській області: актуальні екологічні проблеми і шляхи їх вирішення/Є. А. Іванов // Бібліотека всеукраїнської екологічної ліги. Стан навколишнього середовища. -К., 2021,N № 7.-С.2-9
5.

Іванченко В. В. Комплексна переробка металургійних шлаків у вихровому повітряно-мінеральному потоці/В. В. Іванченко, Ю. Д. Чугунов // Бібліотека всеукраїнської екологічної ліги. Стан навколишнього середовища. -К., 2020,N № 3.-С.14-18
6.

Ільчук М. М. Розвиток виробництва винограду в Україні/М. М. Ільчук, М. І. Дмитрук // Економіка АПК. -К., 2019,N № 1.-С.18-26
7.

Алієв Е. Переробка макухи - комплексно і безвідхідно/Е. Алієв // Пропозиція. -К, 2019,N № 5.-С.187-193
8.

Алієв Е. Переробка олійної сировини - сучасні технології та перспективи/Е. Алієв // Пропозиція. -К, 2019,N № 3.-С.204-209
9.

Алієв Е. Правильне зберігання насіння олійних культур/Е. Алієв // Пропозиція. -К, 2020,N № 1.-С.166-170
10.

Алієв Е. "Попереджений - значить озброєний", або Вимоги до приймання і заготівлі насіння соняшнику/Е. Алієв // Пропозиція. -К, 2019,N № 7.-С.176-179
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60