Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Статті з періодичних видань та збірок- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>A=Шубіна, Г.$<.>)
Общее количество найденных документов : 9
Показаны документы с 1 по 9
Сигли бібліотек за посиланням
1.
Шифр: М941052/2021/5
   Журнал

Мясной бизнес [Текстььь]. - Днепр, 2017 - . - Выходит ежемесячно
2021г. № 5
Содержание:
Шубіна, Г. Ринок свинини в Україні / Г. Шубіна. - С.16-19, виробництво свинини
Шубіна, Г. Ринок охолодженого мяса та напівфабрикатів / Г. Шубіна. - С.24-30
фывфыв: напівфабрикати
Напівфабрикати. - С.48-50
фывфыв: станки
Имеются экземпляры в отделах: всего 1
Свободны: 1

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

2.


    Шубіна, Г.
    Ринок свинини в Україні [Текст] / Г. Шубіна // Мясной бизнес. - 2021. - № 5. - С. 16-19

Рубрики: Ринок аграрний

   Україна
фывфывфыв:
м’ясо свинина
Свободных экз. нет

Найти похожие

3.


    Шубіна, Г.
    Ринок охолодженого м'яса та напівфабрикатів [Текст] / Г. Шубіна // Мясной бизнес. - 2021. - № 5. - С. 24-30

Рубрики: Ринок споживчий

   Ринок товарів--М'ясопродукти


фывфывфыв:
напівфабрикати
Свободных экз. нет

Найти похожие

4.
Шифр: М941052/2021/8
   Журнал

Мясной бизнес [Текстььь]. - Днепр, 2017 - . - Выходит ежемесячно
2021г. № 8
Содержание:
Шубіна, Г. Аліна Бєлая: "Для нас найголовніше - довіра споживача" / Г. Шубіна. - С.16-22
Вуглеводи у м’ясних виробах. - С.32-33
Стабілізаційні системи та смакоароматичні суміші для варених ковбас. - С.36
Нова технологія "Фомако" для інжектації бекону. - С.44-45
Кутери Metalbud-nowicki - гарантія якісного подрібнення фаршу. - С.46-47
Інвентар для прибирання FBK - прибирання нового рівня. - С.48-49
Имеются экземпляры в отделах: всего 1
Свободны: 1

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

5.


    Шубіна, Г.
    Аліна Бєлая: "Для нас найголовніше - довіра споживача" [Текст] / Г. Шубіна // Мясной бизнес. - 2021. - № 8. - С. 16-22

Рубрики: Економіка харчової промисловості--М'ясне виробництво

фывфывфыв:
ковбасні вироби -- Кременчукм’ясо
Свободных экз. нет

Найти похожие

6.
Шифр: М941052/2021/9
   Журнал

Мясной бизнес [Текстььь]. - Днепр, 2017 - . - Выходит ежемесячно
2021г. № 9
Содержание:
Шубіна, Г. Тенденції ринку м’ясної продукції / Г. Шубіна. - С.18-19
Тенденції ринку продуктів переробки сої в Україні. - С.38-39
Пакувальні матеріали та їх новинки. - С.40-42
Имеются экземпляры в отделах: всего 1
Свободны: 1

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

7.


    Шубіна, Г.
    Тенденції ринку м’ясної продукції [Текст] / Г. Шубіна // Мясной бизнес. - 2021. - № 9. - С. 18-19

Рубрики: М'ясне виробництво

фывфывфыв:
свинарство -- велика рогата худоба
Свободных экз. нет

Найти похожие

8.
Шифр: М941052/2021/10
   Журнал

Мясной бизнес [Текстььь]. - Днепр, 2017 - . - Выходит ежемесячно
2021г. № 10
Содержание:
Мокряков, А. Обзор рынка веганских продуктов (мясных изделий Bio meat) в Украине / А. Мокряков. - С.22-27
Шубіна, Г. Тенденції вітчизняного ринку альтернативних продуктів / Г. Шубіна. - С.28-35
Имеются экземпляры в отделах: всего 1
Свободны: 1

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

9.


    Шубіна, Г.
    Тенденції вітчизняного ринку альтернативних продуктів [Текст] / Г. Шубіна // Мясной бизнес. - 2021. - № 10. - С. 28-35

Рубрики: Ринок товарів

фывфывфыв:
рослинні продукти
Свободных экз. нет

Найти похожие