Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Статті з періодичних видань та збірок- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=Харчові домішки<.>)
Общее количество найденных документов : 12
Показаны документы с 1 по 12
Сигли бібліотек за посиланням
1.


    Кардаш, С.
    Об альтернативе глутамату натрия, и не только... [Текст] / С. Кардаш; И. Мостовая; І. Мостова // Мясной бизнес. - 2017. - №10. - С. 21-22

Рубрики: Харчові домішки

фывфывфыв:
гов'яжий екстракт -- гідролізатори рослинних білків
Свободных экз. нет

Найти похожие

2.


    Бут, О.
    АФТ - поставщик идей и решений: стратегии развития поставщика пищевых ингредиентов [Текст] / О. Бут, Г. Кокин // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2017. - №7. - С. 44-46

Рубрики: Харчові домішки

фывфывфыв:
холдинг Agrarian Food Technologies -- стратегія розвитку -- ринок інгредієнтів
Доп.точки доступа:
Кокин, Г.

Свободных экз. нет

Найти похожие

3.


   
    Современность диктует свои правила и условия технологии и технологам [Текст] // Мясной бизнес. - 2017. - №11. - С. 36

Рубрики: Промисловість харчова--Технологія

   Харчові домішки


фывфывфыв:
емульгатори
Свободных экз. нет

Найти похожие

4.


    Андросюк, Я.
    Харчові добавки, або як ми ставимося до свого здоров’я [Текст] / Я. Андросюк // Безпека життєдіяльності : науково- популярний . - 2017. - №10. - С. 19-21

Рубрики: Харчові домішки

   Безпека життєдіяльності


   Гігієна харчування


   Безпека продовольча


фывфывфыв:
ПРОДУКТИ ХАРЧУВАННЯ -- КОНСЕРВАНТИ -- безпека харчових продуктів
Свободных экз. нет

Найти похожие

5.


    Бут О.
    Новые ингредиенты - процес творческий: разработка новых ингредиентов компанией "Аграриан Фуд Технолоджиз" [Текст] / Бут О. // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2017. - №8. - С. 18-19

Рубрики: Харчові домішки

фывфывфыв:
вироби хлібобулочні -- вироби кондитерські
Свободных экз. нет

Найти похожие

6.


    Бут, О.
    Во главе мирового тренда: натуральний заменитель сазараот Green Leaf [Текст] / О. Бут // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2018. - №1. - С. 6-7

Рубрики: Харчові домішки

фывфывфыв:
здорове харчування -- попит -- екстракт севіі
Свободных экз. нет

Найти похожие

7.


    Тищенко, А.
    Харчові добавки з позначенням "Е" [Текст] / А. Тищенко // Безпека життєдіяльності : науково- популярний . - 2018. - №3. - С. 24

Рубрики: Безпека життєдіяльності

   Харчові домішки


фывфывфыв:
фарбники -- консерванти -- стабілізатори -- безпека харчових продуктів -- хімічні домішки
Свободных экз. нет

Найти похожие

8.


    Усик, С.
    Харчові добавки в продуктах, або смертельна їжа [Текст] / С. Усик, Л. Богданович // Безпека життєдіяльності : науково- популярний . - 2018. - №10. - С. 30-31

Рубрики: Харчові домішки

   Безпека продовольча


фывфывфыв:
безпека життєдіяльності -- корисні продукти -- синтетичні продукти
Доп.точки доступа:
Богданович, Л.

Свободных экз. нет

Найти похожие

9.


   
    Потребитель выбирает натуральное! [Текст] // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2018. - № 4. - С. 19

Рубрики: Харчові домішки

фывфывфыв:
снеки -- харчування здорове -- експорт -- сухарики -- попкорн
Свободных экз. нет

Найти похожие

10.


    Запотоцька, О.
    Генезис виникнення та розвитку публічного адміністрування безпечності та якості харчової продукції [Текст] / О. Запотоцька // Підприємництво, господарство і право : науково - практичний господарсько - правовий. - 2018. - № 7. - С. 108-113

Рубрики: Харчові домішки

фывфывфыв:
адміністрування публічне -- імплементація
Свободных экз. нет

Найти похожие

11.


    Омелянчук, І.
    Чудодійне борошно рятує від смерті [Текст] / І. Омелянчук // Урядовий кур’єр : газета. - 2021. - № 61/31 берез./. - С. 3

Рубрики: Харчові домішки

фывфывфыв:
порушення розвитку дитини
Свободных экз. нет

Найти похожие

12.


   
    Стабілізаційні системи та смакоароматичні суміші для варених ковбас [Текст] // Мясной бизнес. - 2021. - № 8. - С. 36

Рубрики: Економіка харчової промисловості--М'ясне виробництво

   Харчові домішки


фывфывфыв:
харчові волокна -- ковбасні вироби
Свободных экз. нет

Найти похожие