Поисковый запрос: (<.>S=Харчові домішки<.>) |
Общее количество найденных документов : 12
Показаны документы с 1 по 12
Сигли бібліотек за посиланням
|
>1.
|
Кардаш, С. Об альтернативе глутамату натрия, и не только... [Текст] / С. Кардаш; И. Мостовая; І. Мостова> // Мясной бизнес. - 2017. - №10. - С. 21-22
Рубрики: Харчові домішки
фывфывфыв: гов'яжий екстракт -- гідролізатори рослинних білків
Свободных экз. нет Найти похожие
|
>2.
|
Бут, О. АФТ - поставщик идей и решений: стратегии развития поставщика пищевых ингредиентов [Текст] / О. Бут, Г. Кокин> // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2017. - №7. - С. 44-46
Рубрики: Харчові домішки
фывфывфыв: холдинг Agrarian Food Technologies -- стратегія розвитку -- ринок інгредієнтів
Доп.точки доступа: Кокин, Г.
Свободных экз. нет Найти похожие
|
>3.
|
Современность диктует свои правила и условия технологии и технологам [Текст]> // Мясной бизнес. - 2017. - №11. - С. 36
Рубрики: Промисловість харчова--Технологія
Харчові домішки
фывфывфыв: емульгатори
Свободных экз. нет Найти похожие
|
>4.
|
Андросюк, Я. Харчові добавки, або як ми ставимося до свого здоров’я [Текст] / Я. Андросюк> // Безпека життєдіяльності : науково- популярний . - 2017. - №10. - С. 19-21
Рубрики: Харчові домішки
Безпека життєдіяльності
Гігієна харчування
Безпека продовольча
фывфывфыв: ПРОДУКТИ ХАРЧУВАННЯ -- КОНСЕРВАНТИ -- безпека харчових продуктів
Свободных экз. нет Найти похожие
|
>5.
|
Бут О. Новые ингредиенты - процес творческий: разработка новых ингредиентов компанией "Аграриан Фуд Технолоджиз" [Текст] / Бут О.> // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2017. - №8. - С. 18-19
Рубрики: Харчові домішки
фывфывфыв: вироби хлібобулочні -- вироби кондитерські
Свободных экз. нет Найти похожие
|
>6.
|
Бут, О. Во главе мирового тренда: натуральний заменитель сазараот Green Leaf [Текст] / О. Бут> // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2018. - №1. - С. 6-7
Рубрики: Харчові домішки
фывфывфыв: здорове харчування -- попит -- екстракт севіі
Свободных экз. нет Найти похожие
|
>7.
|
Тищенко, А. Харчові добавки з позначенням "Е" [Текст] / А. Тищенко> // Безпека життєдіяльності : науково- популярний . - 2018. - №3. - С. 24
Рубрики: Безпека життєдіяльності
Харчові домішки
фывфывфыв: фарбники -- консерванти -- стабілізатори -- безпека харчових продуктів -- хімічні домішки
Свободных экз. нет Найти похожие
|
>8.
|
Усик, С. Харчові добавки в продуктах, або смертельна їжа [Текст] / С. Усик, Л. Богданович> // Безпека життєдіяльності : науково- популярний . - 2018. - №10. - С. 30-31
Рубрики: Харчові домішки
Безпека продовольча
фывфывфыв: безпека життєдіяльності -- корисні продукти -- синтетичні продукти
Доп.точки доступа: Богданович, Л.
Свободных экз. нет Найти похожие
|
>9.
|
Потребитель выбирает натуральное! [Текст]> // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2018. - № 4. - С. 19
Рубрики: Харчові домішки
фывфывфыв: снеки -- харчування здорове -- експорт -- сухарики -- попкорн
Свободных экз. нет Найти похожие
|
>10.
|
Запотоцька, О. Генезис виникнення та розвитку публічного адміністрування безпечності та якості харчової продукції [Текст] / О. Запотоцька> // Підприємництво, господарство і право : науково - практичний господарсько - правовий. - 2018. - № 7. - С. 108-113
Рубрики: Харчові домішки
фывфывфыв: адміністрування публічне -- імплементація
Свободных экз. нет Найти похожие
|
>11.
|
Омелянчук, І. Чудодійне борошно рятує від смерті [Текст] / І. Омелянчук> // Урядовий кур’єр : газета. - 2021. - № 61/31 берез./. - С. 3
Рубрики: Харчові домішки
фывфывфыв: порушення розвитку дитини
Свободных экз. нет Найти похожие
|
>12.
|
Стабілізаційні системи та смакоароматичні суміші для варених ковбас [Текст]> // Мясной бизнес. - 2021. - № 8. - С. 36
Рубрики: Економіка харчової промисловості--М'ясне виробництво
Харчові домішки
фывфывфыв: харчові волокна -- ковбасні вироби
Свободных экз. нет Найти похожие
|
|