Главная
Упрощенный режим
Описание
Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека
Базы данных
Статті з періодичних видань та збірок- результаты поиска
Вид поиска
Книги
Статті з періодичних видань та збірок
Рідкісні і цінні видання
Документи на електронних носіях
Документи про Рівненщину
Книги іноземними мовами
Статті з періодичних видань та збірок іноземними мовами
Бібліотека творів авторів Рівненщини
Рівненщина: Минуле і сьогодення
Історична Волинь
Газета “Червоний прапор”
Музичні твори
Каталог періодичних видань РОУНБ (1945-)
Зведений каталог назв періодики бібліотек області
Пісні Рівненщини
Область поиска
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Заглавие
Год издания
Найдено в других БД:
Документи про Рівненщину (2)
Рівненщина: Минуле і сьогодення (1)
Формат представления найденных документов:
полный
информационный
краткий
Отсортировать найденные документы по:
автору
заглавию
году издания
типу документа
Поисковый запрос:
(<.>S=Ковбасне виробництво<.>)
Общее количество найденных документов
:
4
Показаны документы
с 1 по 4
Сигли бібліотек за
посиланням
>
1.
Бут, О.
Новинки в рыночных условиях: оригинальные решения в группе готовых мясных товаров [Текст] / О. Бут> // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2017. -
№8
. - С. 30-32
Рубрики:
Ковбасне
виробництво
фывфывфыв:
ринок
--
новий продукт
Свободных экз. нет
Найти похожие
>
2.
Возрождение началось: анализ
рынка колбасы Украины [Текст]> // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2018. -
№ 3
. - С. 30-32,34
Рубрики:
Ковбасне
виробництво
фывфывфыв:
ринок
--
споживання дорогих ковбасних продуктів
Свободных экз. нет
Найти похожие
>
3.
Никитина, Н. В.
Колбасы: особенности созревания: сырокопченые и сыровяленые изделия [Текст] / Н. В. Никитина> // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2018. -
№ 3
. - С. 36-38
Рубрики:
Ковбасне
виробництво
фывфывфыв:
технологія приготування
Свободных экз. нет
Найти похожие
>
4.
Вербицький, С.
Іберо-американські особливості технології сирокопчених і сиров’ялених ковбас [Текст] / С. Вербицький> // Мясной бизнес. - 2021. -
№ 6
. - С. 42-45
Рубрики:
Ковбасне
виробництво
фывфывфыв:
технологія виробництва
Свободных экз. нет
Найти похожие
полный формат
краткий формат
все найденные
отмеченные
кроме отмеченных
Стандартный
Расширенный
Профессиональный
Распределенный
По словарю
Тематический навигатор