Главная
Упрощенный режим
Описание
Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека
Базы данных
Статті з періодичних видань та збірок- результаты поиска
Вид поиска
Книги
Статті з періодичних видань та збірок
Рідкісні і цінні видання
Документи на електронних носіях
Документи про Рівненщину
Книги іноземними мовами
Статті з періодичних видань та збірок іноземними мовами
Бібліотека творів авторів Рівненщини
Рівненщина: Минуле і сьогодення
Історична Волинь
Газета “Червоний прапор”
Музичні твори
Каталог періодичних видань РОУНБ (1945-)
Зведений каталог назв періодики бібліотек області
Пісні Рівненщини
Область поиска
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Заглавие
Год издания
Формат представления найденных документов:
полный
информационный
краткий
Отсортировать найденные документы по:
автору
заглавию
году издания
типу документа
Поисковый запрос:
(<.>S=Економіка харчової промисловості -- М'ясне виробництво<.>)
Общее количество найденных документов
:
11
Показаны документы
с 1 по 11
Сигли бібліотек за
посиланням
>
1.
Пірог, С. В.
Ефективність підприємств м'ясного птахівництва [Текст] / С. В. Пірог> //
Економіка
та держава : міжнародний науково-практичний журнал. - 2017. -
№10
. - С. 90-91
Рубрики:
Економіка
харчової
промисловості
--М'
ясне
виробництво
Економіка
тваринництва--Птахівництво
фывфывфыв:
аналіз ринку
--
м’ясо птиці
--
конкурентоспроможність
--
2010-2015 рр.
Найти похожие
>
2.
Полегенька, М. А.
Формування логістичної системи підприємств птахівництва [Текст] / М. А. Полегенька> //
Економіка
та держава : міжнародний науково-практичний журнал. - 2017. -
№10
. - С. 95-98
Рубрики:
Економіка
харчової
промисловості
--М'
ясне
виробництво
Економіка
тваринництва--Птахівництво
Логістика
фывфывфыв:
збут
--
цілі підприємства
Найти похожие
>
3.
Ляховець, В. О.
Економічні напрями формування моделей розвитку та інфраструктури ринку яловичини [Текст] / В. О. Ляховець> //
Економіка
та держава : міжнародний науково-практичний журнал. - 2017. -
№10
. - С. 99-102
Рубрики:
Економіка
харчової
промисловості
--М'
ясне
виробництво
фывфывфыв:
ринок яловичини
--
економічний регламент
--
фінансове забезпечення
Найти похожие
>
4.
Вокруг да около:
что происходит в мясной отрасли? [Текст]> // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2017. -
№8
. - С. 36-38
Рубрики:
Економіка
харчової
промисловості
--М'
ясне
виробництво
фывфывфыв:
об'єми виробництва
--
імпорт м'ясний
Свободных экз. нет
Найти похожие
>
5.
Литвин, С.
Тенденції ринку м‘яса та ковбасних виробів за підсумками 2020 року [Текст] / С. Литвин> // Мясной бизнес. - 2021. -
№ 2
. - С. 20-23
Рубрики:
Економіка
харчової
промисловості
--М'
ясне
виробництво
фывфывфыв:
ринок свинини
--
ринок яловичини
--
ринок ковбасних виробів
--
ринок м’яса птиці
--
СТАТИСТИЧНІ ДАНІ
Свободных экз. нет
Найти похожие
>
6.
Мостова, І.
Ринок ковбасних виробів в посткарантинний період очима виробників [Текст] / І. Мостова> // Мясной бизнес. - 2021. -
№ 3
. - С. 22-25
Рубрики:
Економіка
харчової
промисловості
--М'
ясне
виробництво
фывфывфыв:
повний виробничий цикл
Свободных экз. нет
Найти похожие
>
7.
Мокряков, А.
Обзор рынка колбасных изделий в Украине [Текст] / А. Мокряков> // Мясной бизнес. - 2021. -
№ 3
. - С. 28-32
Рубрики:
Економіка
харчової
промисловості
--М'
ясне
виробництво
фывфывфыв:
зменшення виробництва
Свободных экз. нет
Найти похожие
>
8.
Шубіна, Г.
Аліна Бєлая: "Для нас найголовніше - довіра споживача" [Текст] / Г. Шубіна> // Мясной бизнес. - 2021. -
№ 8
. - С. 16-22
Рубрики:
Економіка
харчової
промисловості
--М'
ясне
виробництво
фывфывфыв:
ковбасні вироби
--
Кременчукм’ясо
Свободных экз. нет
Найти похожие
>
9.
Вуглеводи у м’ясних
виробах [Текст]> // Мясной бизнес. - 2021. -
№ 8
. - С. 32-33
Рубрики:
Економіка
харчової
промисловості
--М'
ясне
виробництво
фывфывфыв:
м’ясна сировина
--
ковбасні вироби
Свободных экз. нет
Найти похожие
>
10.
Стабілізаційні системи та
смакоароматичні суміші для варених ковбас [Текст]> // Мясной бизнес. - 2021. -
№ 8
. - С. 36
Рубрики:
Економіка
харчової
промисловості
--М'
ясне
виробництво
Харчові домішки
фывфывфыв:
харчові волокна
--
ковбасні вироби
Свободных экз. нет
Найти похожие
>
11.
Нова технологія "Фомако"
для інжектації бекону [Текст]> // Мясной бизнес. - 2021. -
№ 8
. - С. 44-45
Рубрики:
Економіка
харчової
промисловості
--М'
ясне
виробництво
Харчове обладнання--М’
ясне
виробництво
фывфывфыв:
диференційоване інжектування
--
поточне масажування
Свободных экз. нет
Найти похожие
полный формат
краткий формат
все найденные
отмеченные
кроме отмеченных
Стандартный
Расширенный
Профессиональный
Распределенный
По словарю
Тематический навигатор