Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Статті з періодичних видань та збірок- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Книги (9)Газета “Червоний прапор” (3)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=Економіка громадського харчування<.>)
Общее количество найденных документов : 8
Показаны документы с 1 по 8
Сигли бібліотек за посиланням
1.


   
    Молодежный и демократичный фан-бар банка [Текст] // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2017. - №7. - С. 22-23

Рубрики: Економіка громадського харчування

фывфывфыв:
формат бара -- атмосфера
Свободных экз. нет

Найти похожие

2.


    Тимошенко, А.
    В центре внимания - вкусная еда и счастливые гости [Текст] / А. Тимошенко // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2017. - №7. - С. 28-29

Рубрики: Економіка громадського харчування

фывфывфыв:
родина ресторанів Дмитра Борисова -- концептуальні рішення у гастрономії
Свободных экз. нет

Найти похожие

3.


    Босовська, М. В.
    Теоретичні засади формування ресторанних мереж [Текст] / М. В. Босовська, Н. І. Ведмідь, О. В. Косар // Економіка та держава : міжнародний науково-практичний журнал. - 2017. - №12. - С. 27-32

Рубрики: Економіка громадського харчування

фывфывфыв:
інтеграційний процес -- мережева структура -- мережеве формування -- ресторанний бізнес
Доп.точки доступа:
Ведмідь, Н. І.
Косар, О. В.

Свободных экз. нет

Найти похожие

4.
338(477)
В-535


    Малков, Д. І.
    Дослідження діяльності закладів громадського харчування в сучасних умовах : [на прикладі закладів Львівської області - Пузата хата, Челентано та Макдональдс] / Д. І. Малков // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування : зб. наук. пр / голов. ред. В. С. Мошинський. - Рівне : НУВГП, 2016. - Вип. 4(76) : Економічні науки . - С. 224-231
УДК

Рубрики: Економіка громадського харчування

   Львівська область
фывфывфыв:
Маркетингове дослідження -- 2014-2015 рр. -- швидке приготування -- фаст-фуд
Экземпляры всего: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)

Найти похожие

5.
33(062.552)
В-535


    Малков, Д. І.
    Роль і функції громадського харчування у національній економіці [Текстььь] / Д. І. Малков // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування : зб. наук. пр / голов. ред. В. С. Мошинський. - Рівне : НУВГП, 2017. - Вип. 3(79) : Економічні науки . - С. 79-87
УДК

Рубрики: Економіка громадського харчування

фывфывфыв:
кооперативні зв’язки -- якість послуг
Экземпляры всего: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)

Найти похожие

6.


    Табенська, О. І.
    Інноваційні тенденції розвитку ресторанного бізнесу [Текст] / О. І. Табенська // Економіка, фінанси, право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2019. - № 1. - С. 31-35

Рубрики: Економіка громадського харчування

фывфывфыв:
КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ -- ГЛОБАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ЛЮДСТВА -- ПРИРОДНІ РЕСУРСИ -- ЕКОРЕСТОРАНИ
Свободных экз. нет

Найти похожие

7.


    Пасховер, А.
    Кофе с Марком Зархиным [Текст] / А. Пасховер // Новое время. - 2021. - № 7. - С. 50-53

Рубрики: Економіка громадського харчування

фывфывфыв:
львівська кухня
Свободных экз. нет

Найти похожие

8.


    Мельниченко, С.
    Постковідний адаптив лакшері-ресторанів [Текст] / С. Мельниченко, Т. Ткачук, Б. Шрам // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету : науково- практичний журнал. - 2021. - № 5. - С. 86-99

Рубрики: Економіка громадського харчування

   Бізнес


фывфывфыв:
ресторани преміумсегмента -- лакшері-сервіс -- fine dining -- цифровізація бізнесу -- світовий ринок елітних ресторанних послуг -- пандемія COVID-19 -- адаптивні механізми розвитку
Доп.точки доступа:
Ткачук, Т.
Шрам, Б.

Свободных экз. нет

Найти похожие