Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Статті з періодичних видань та збірок- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Книги (132)Рідкісні і цінні видання (3)Документи про Рівненщину (361)Книги іноземними мовами (10)Статті з періодичних видань та збірок іноземними мовами (26)Рівненщина: Минуле і сьогодення (25)Історична Волинь (29)Газета “Червоний прапор” (121)Каталог періодичних видань РОУНБ (1945-) (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=харчування<.>)
Общее количество найденных документов : 270
Показаны документы с 1 по 30
Сигли бібліотек за посиланням
 1-30    31-60   61-90   91-120   121-150   151-180      
1.
    (Нет сведений об экземплярах)
Шифр: П17/2017/12
   Журнал

Пропозиція [Текстььь] : виробничий. - К, 1994 - . - Выходит ежемесячно
2017г. № 12
Содержание:
Єрмоленко, О. На порозі року нового / О. Єрмоленко. - С.4
Агросектор є локомотивом розвитку економіки України. - С.10
BASF: інноваційні продукти на особливо вигідних умовах. - С.14
Уряд схвалив перехід на європейську модель сертифікації сільгосптехніки . - С.14
У Нмеччині розкритикували заяви природоохоронних організацій щодо скорочення чисельності компх-запилювачів. - С.15
Касьянов, С. Наявність доступного фінансування АПК дасть мінімум 50% зростання агросектору / С. Касьянов ; А. Сухина; Г. Жолобецький; Ф. Сенешаль. - С.16-21
Сухина, А. АгроКомплекс 2017" - комплексне рішення агропитань / А. Сухина ; О. Єрмоленко; Н. Шугурова; Л. Крюкова. - С.22-25
Селекта" - стабільні врожаї всупереч стресовим умовам. - С.25
BASF і ПП "Західний Буг": спільний проект задля підвищення врожайності. - С.26-27
Жолобецький, Г. Українські чорноземи - яка їхня доля? / Г. Жолобецький ; В. Ходаніцький; М. Кирпа. - С.28-29
Цибульська, С. Підсумки року Ukravit: "Намагаємося бути другом виробника" / С. Цибульська ; Г. Жолобецький; Г. Квітка. - С.30-31
Сухина, А. Зерновісівалки: простота і надійність / А. Сухина ; Г. Жолобецький; Ф. Сенешаль. - С.40-41
Механічні сівалки Challenger. - С.40-41
Amazone: якість висівання із 1949 року. - С.42
Elvorti - новий-старий знайомий. - С.43
Єрмоленко, О. Agritechnica 2017: епіцентр інновацій для сільського господарства / О. Єрмоленко ; Н. Шугурова; Л. Крюкова. - С.44-46
John Deere: завжди прогрес і розвиток. - С.50-51
175 років бездоганної якості та продуктивності. - С.52-54
Висока якість зерна незалежно від умов. - С.55
New Holland - впевнений погляд у майбутнє. - С.56-57
Horsch: новинки, створені на потреби ринку. - С.58-62
Шустік, Л. Машини, які працюють по "смуговому" шляху / Л. Шустік ; С. Градченко; Д. Крюков. - С.64-68
Соняшник: про що не люблять згадувати менеджери з продажу насіння . - С.73-75
Виробництво насіння "Євраліс" в Україні та світі. - С.76-77
Жолобецький, Г. Класика чи no-till: досліди у "Дослідному" / Г. Жолобецький ; В. Швидя. - С.78-82
Ходаніцький, В. Перезимує чи не перезимує? / В. Ходаніцький ; М. Кирпа. - С.84-91
Жолобецький, Г. Кукурудзяний пояс" ГК "Росток-Холдинг" / Г. Жолобецький ; Г. Квітка. - С.92-96
Інокуляція гороху препаратом Агрібактер Горох від "Агрітеми". - С.98
Жолобецький, Г. Кукурудза: виростити, допомогти, врятувати, зібрати / Г. Жолобецький ; Ф. Сенешаль. - С.100-107
Бактерії роду Вacillus: просто про складне. - С.108-109
Маменко, П. Чи варто застосовувати інокулянт, якщо сіємо сою по сої? / П. Маменко ; С. Вербицький. - С.110-112
Матвієць, А. За використання грунтоцентричної технології врожайність картоплі збільшилася на 47,2% / А. Матвієць ; Н. Ковтун. - С.113
Баннікова, К. Особливості поширення шкідливих організмів озимої пшениці восени / К. Баннікова ; Л. Крюкова. - С.114-117
Соя під надійним захистом!. - С.118-119
Шугурова, Н. Сучасні метаморфози давнішнього ворога / Н. Шугурова ; Л. Крюкова. - С.120-123
Ретьман, С. Снігові плісняви озимих зернових колосових культур / С. Ретьман ; Л. Крюкова. - С.124-125
Чумпк, А. Принципи дії гербіцидів, або Як правильно зробити вибір / А. Чумпк ; Д. Крюкова. - С.126-128
Підпальний, Г. Соняшник CL: комплексний підхід від компанії Agrosfera / Г. Підпальний ; Ю. Опенько. - С.129
Сергієнко, В. Вплив агротехнічних заходів на ураженість сої хворобами / В. Сергієнко ; Л. Крюкова. - С.130-132
Козак, Г. Сучасна модель інтенсивного яблуневого саду / Г. Козак ; Т. Стецько. - С.134-135
Градченко, С. Шкідники і хвороби плодових культур 2017 / С. Градченко ; Д. Крюков. - С.136-140
Козак, Г. Дорога ягода - примхлива культура... / Г. Козак ; О. Чуб. - С.141-145
Козак, Г. Неконденційне яблуко - найкращий сік / Г. Козак ; В. Андрієць. - С.146-150
Швидя, В. Чи варта уваги вакуумна сушарка насіння с.-г. культур / В. Швидя. - С.151-153
Кирпа, М. Особливості збирання зерна сорго / М. Кирпа. - С.155-156
Квітка, Г. Без гучних акордів: урожай не доріс до експортних рекордів / Г. Квітка. - С.157-160
Маслак, О. Цінова політика підприємств / О. Маслак. - С.161-164
Коли свинина - більше, ніж їжа. - 7 (спецвипуск)
Сенешаль, Ф. Фокусуватися на воді та щодня вручну перевіряти тиск - банальна витрата часу / Ф. Сенешаль. - 8 (спецвипуск)
Лір, А. Фортифікація продуктів харчування: чи потрібно це Україні? / А. Лір. - 9 (спецвипуск)
Вербицький, С. Обігрів у свинарнику: ефективність та вигода / С. Вербицький. - 10-13 (спецвипуск)
Ковтун, Н. Комфортний мікроклімат забезпечує насамперед вентиляція / Н. Ковтун. - 14 (спецвипуск)
Крюкова, Л. Світовий АПК у мініатюрі... або Місто, де живуть інновації / Л. Крюкова. - 16-22 (спецвипуск)
Хубердо, Д. Кормозмішувач, що базується на... надійній збірці та індивідуальному підході / Д. Хубердо. - 23-24 (спецвипуск)
Крюкова, Л. Інноваційні рішення мають бути практичними... / Л. Крюкова. - 25-27 (спецвипуск)
Крюкова, Л. Якісне пакування за лічені секунди - цілком можливо! / Л. Крюкова. - 28-30 (спецвипуск)
Крюкова, Д. Побудувати компанію на довірі... / Д. Крюкова. - 32-33 (спецвипуск)
Опенько, Ю. Технічні нюанси, про які слід пам’ятати / Ю. Опенько. - 34 (спецвипуск)
Крюкова, Л. Незалежна якість потребує незалежного контролю / Л. Крюкова. - 36-38 (спецвипуск)
Стецько, Т. Післяродовий парез корів потребує якісного лікування / Т. Стецько. - 39-41 (спецвипуск)
Затримання посліду у великої рогатої худоби: фізіологія та лікування. - 42-45 (спецвипуск)
Крюков, Д. Коли кількість не ворог якості, або Як побудувати промисловий свинокомплекс "із нуля" / Д. Крюков. - 46-49 (спецвипуск)
Чуб, О. Роботизація вітчизняного тваринництва розпочалася! / О. Чуб. - 50-52 (спецвипуск)
Андрієць, В. Ортопедична патологія на молочній фермі: попередити завчасно / В. Андрієць. - 53-54 (спецвипуск)
Нет сведений об экземплярах
Найти похожие
Перейти к описаниям статей

2.
    (Нет сведений об экземплярах)
Шифр: Е045753/2017/10
   Журнал

Економіка та держава [Текстььь] : міжнародний науково-практичний журнал. - Київ, 2005 - . - Выходит ежемесячно
2017г. № 10
Содержание:
Пуліна, Т. В. Сучасні аспекти та методи управління ризиками інноваційних проектів в Україні / Т. В. Пуліна. - С.4-8
фывфыв: невизначеннісь
Варцова, В. І. Грошовий ринок України у контексті трансформаційних процесів / В. І. Варцова, В. О. Огородник. - С.9-12
фывфыв: готівкові розрахунки, безготівкові розраахунки, грошова маса
Ібатуллін, М. І. Кормозабезпечення, як основа ефективного свинарства в Україні / М. І. Ібатуллін. - С.13-16
фывфыв: сертифікація, собівартість свинини, конверсія корму
Захожай, В. В. Методичний підхід до обгрунтування типу інформаційної стратегії управління витратами промислового підприємства / В. В. Захожай, О. О. Черняєва. - С.17-21
фывфыв: потенціал стратегеми
Польова, О. Л. Сучасні тенденції на ринку банківських послуг в Україні / О. Л. Польова, А. О. Кісик. - С.23-27
фывфыв: дистанційні послуги, зміна кількості банків, 2016 р., активи, доларизація кредитів, клієнтський кредитний портфель, прибуткові банки
Панченко, В. Г. Виклики міжнародній торгівлі в умовах де-глобалізації світової економіки: діалектика протекціонізму і вільної торгівлі / В. Г. Панченко. - С.28-33
фывфыв: ВВП, СОТ
Афендікова, Н. О. Основні засади розвитку модернізаційного потенціалу регіонів України / Н. О. Афендікова. - С.34-36
фывфыв: внутрішньорегіональні диспропорції, потенціал регіону
Петренко, Н. О. Методика реалізації агроінноваційної політики як об'єкта стратегічного управління / Н. О. Петренко. - С.37-41
фывфыв: аграрне підприємство, агромаркетинг
Мостова, А. Д. Удосконалення методичного забезпечення аналізу стану продовольчої безпеки країни / А. Д. Мостова. - С.42-47
фывфыв: внутрішні потреби, продовольче постачання, збалансованність харчування
Мухтарлы, Н. Х. оглу Современное состояние международной конкурентоспособности экономики Азербайджана / Н. Х. оглу Мухтарлы. - С.48-52
фывфыв: міжнародна конкурентноздатність, бізнес-досвід
Штань, М. В. Напрями державного стимулювання розвитку економіки України / М. В. Штань. - С.53-57
фывфыв: промисловість, експорт, економічне зростання
Корнєєва, Ю. В. Інвестиційні аспекти діяльності ЕКА / Ю. В. Корнєєва. - С.58-62
фывфыв: експортно-кредитне агенство, страхування кредитів, імпортер
Софійчук, К. К. Підвищення туристичної привабливості України / К. К. Софійчук. - С.63-66
фывфыв: інформаційні технології, туристичні програми, туристичні додатки, 2006-2016 рр., туристичний потік, Google Maps? Booking.com
Захожай, К. В. Макробюджетна статистика як новий напрям фінансової науки / К. В. Захожай. - С.67-73
фывфыв: стадії бюджетного процесу, макропоказники
Михайлов, М. Г. Досвід виробництва та організації хмелярства в Польщі / М. Г. Михайлов. - С.74-77
фывфыв: хміль, хмелярське господарство, матеріальні ресурси
Новрузов, О. Х. Современное экономическое состояние развития промышленного сектора в Азербайджанской Республике: реалии и перспективы / О. Х. Новрузов. - С.78-82
фывфыв: сучасний економічний стан, промисловий сектор, індустріалізація
Максименко, І. Я. Інвентарізація як складова внутрішньогосподарського контролю в процесі управління підприємством / І. Я. Максименко, О. П. Зоря, Г. Р. Горлачова. - С.83-85
фывфыв: види , строки
Біленко, О. В. Аналіз та прогнозування стану галузі сільського господарства України з урахуванням концепції сталого розвитку / О. В. Біленко, О. Ю. Губа. - С.86-89
фывфыв: аграрна сфера, екологічні показники
Пірог, С. В. Ефективність підприємств м'ясного птахівництва / С. В. Пірог. - С.90-91
фывфыв: аналіз ринку, м’ясо птиці, конкурентоспроможність, 2010-2015 рр.
Крючок, С. І. Вплив НТП та інновацій на розвиток агропромислового виробництва / С. І. Крючок. - С.92-94
фывфыв: науково-технічний прогрес
Полегенька, М. А. Формування логістичної системи підприємств птахівництва / М. А. Полегенька. - С.95-98
фывфыв: збут, цілі підприємства
Ляховець, В. О. Економічні напрями формування моделей розвитку та інфраструктури ринку яловичини / В. О. Ляховець. - С.99-102
фывфыв: ринок яловиччини, економічний регламент, фінансове забезпечення
Нет сведений об экземплярах
Найти похожие

3.


    Лір, А.
    Фортифікація продуктів харчування: чи потрібно це Україні? [Текст] / А. Лір // Пропозиція : виробничий. - 2017. - №12. - 9 (спецвипуск)

Рубрики: Безпека продовольча

фывфывфыв:
продукти харчові
Свободных экз. нет

Найти похожие

4.


    Крюкова, Л.
    Незалежна якість потребує незалежного контролю [Текст] / Л. Крюкова // Пропозиція : виробничий. - 2017. - №12. - 36-38 (спецвипуск)

Рубрики: Харчування

фывфывфыв:
якість продуктів
Свободных экз. нет

Найти похожие

5.


    Мостова, А. Д.
    Удосконалення методичного забезпечення аналізу стану продовольчої безпеки країни [Текст] / А. Д. Мостова // Економіка та держава : міжнародний науково-практичний журнал. - 2017. - №10. - С. 42-47

Рубрики: Безпека продовольча

фывфывфыв:
внутрішні потреби -- продовольче постачання -- збалансованність харчування

Найти похожие

6.


   
    Смачний екскурс до Грузії : [інтерв'ю з шеф-кухарем київського ресторану "Хмелі-Сунелі" - Анзорі Квірікашвілі] [Текст] // Міжнародний туризм : журнал про мандрівки та відпочинок. - 2017. - №6. - С. 60-61

Рубрики: Харчування громадське

фывфывфыв:
ГРУЗИНСЬКА КУХНЯ
Свободных экз. нет

Найти похожие

7.


    Михайлышин, С.
    Вкусная терапия [Текст] / С. Михайлышин // Огородник : : популярний. - 2017. - №11. - С. 44 - 45

Рубрики: Виноградарство

   Харчування лікувальне


фывфывфыв:
лікувальні властивості винограду -- харчові властивості -- виноградолікування
Свободных экз. нет

Найти похожие

8.


   
    Впровадження дієтичних добавок з ефектом деінтоксикації , поліпшення метаборлізму [Текст] // Наука та інновації : науково-практичний. - 2017. - №6. - С. 41-54

Рубрики: Гігієна харчування

фывфывфыв:
остеопороз
Свободных экз. нет

Найти похожие

9.


    Малолєткова, О.
    Вітаміни на державній службі [Текст] / О. Малолєткова // Урядовий кур"єр : Газета центральних органів виконавчої влади України. - 2018. - N7/12 січ./. - С. 2

Рубрики: Гігієна харчування

фывфывфыв:
продукти харчування -- фортифікація продуктів
Свободных экз. нет

Найти похожие

10.


    Якутенко, И.
    Идеальная толщина [Текст] / И. Якутенко // Вокруг света. - 2018. - №1. - С. 76-81

Рубрики: Гігієна харчування

   Генетика людини


   Фізіологія людини


фывфывфыв:
надлишкова маса тіла -- контролювання генів -- хімічні інструкції -- кишкові бактерії -- ожиріння
Свободных экз. нет

Найти похожие

11.


    Тимошенко, А.
    Амбасадоры вкуса и творители эксклюзива [Текст] / А. Тимошенко // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2017. - №7. - С. 14-15

Рубрики: Харчування громадське

фывфывфыв:
послуги -- традиції -- атмосфера
Свободных экз. нет

Найти похожие

12.


    Тимошенко, А.
    Философия FRIENDLY@TASTY: Non branded cafe - моно-концептуальное заведение [Текст] / А. Тимошенко // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2017. - №7. - С. 20-21

Рубрики: Харчування громадське

фывфывфыв:
кафе-моно
Свободных экз. нет

Найти похожие

13.


   
    Молодежный и демократичный фан-бар банка [Текст] // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2017. - №7. - С. 22-23

Рубрики: Економіка громадського харчування

фывфывфыв:
формат бара -- атмосфера
Свободных экз. нет

Найти похожие

14.


    Тимошенко, А.
    В центре внимания - вкусная еда и счастливые гости [Текст] / А. Тимошенко // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2017. - №7. - С. 28-29

Рубрики: Економіка громадського харчування

фывфывфыв:
родина ресторанів Дмитра Борисова -- концептуальні рішення у гастрономії
Свободных экз. нет

Найти похожие

15.


   
    Информация в режиме реального времени [Текст] // Упаковка : журнал для виробників та споживачів тари і упаковки. - 2017. - №6. - С. 21

Рубрики: Упаковка--Обладнання

фывфывфыв:
прилад для контролю темперптури при транспортуванні продуктів харчування
Свободных экз. нет

Найти похожие

16.


    Усик, С.
    Осінні ягоди - намистинки здоров’я [Текст] / С. Усик // Безпека життєдіяльності : науково- популярний . - 2017. - №10. - С. 2-3

Рубрики: Валеологія

фывфывфыв:
вітаміни -- КОРИСНІ ПОРАДИ -- харчування
Свободных экз. нет

Найти похожие

17.


    Ільченко, Н.
    Як уберегтися від осінньої застуди? [Текст] / Н. Ільченко // Безпека життєдіяльності : науково- популярний . - 2017. - №10. - С. 4

Рубрики: Валеологія

фывфывфыв:
ГІГІЄНА -- ХАРЧУВАННЯ
Свободных экз. нет

Найти похожие

18.


    Андросюк, Я.
    Харчові добавки, або як ми ставимося до свого здоров’я [Текст] / Я. Андросюк // Безпека життєдіяльності : науково- популярний . - 2017. - №10. - С. 19-21

Рубрики: Харчові домішки

   Безпека життєдіяльності


   Гігієна харчування


   Безпека продовольча


фывфывфыв:
ПРОДУКТИ ХАРЧУВАННЯ -- КОНСЕРВАНТИ -- безпека харчових продуктів
Свободных экз. нет

Найти похожие

19.
    (Нет сведений об экземплярах)
Шифр: У866273/2017/3
   Журнал

Українознавство [Текстььь] : науковий журнал. - Київ, 2010 - . - Периодичность z
2017г. № 3
Содержание:
Хоменко, О. Українознавство 2воюючої України" в просторі інтелектуальних викликів сучасності / О. Хоменко. - С.8-41
Фігурний Ю,. Мілітарна й інформаційна агресія Російської Федерації проти України й українців та її сучасні суспільні наслідки / Ю, Фігурний Ю. - С.42-56
Краснодемська, І. Російсько-українська війна в дискурсі західних мас-медіа (2014-2016 рр.) / І. Краснодемська. - С.57-73
Баран, В. Давній Галич - етнокультурний центр середньовічної України / В. Баран. - С.74-81
Паламарчук, Н. Джерела з історії харчування волинського населення ранньомодерної доби / Н. Паламарчук. - С.82-93
Ворончук, І. Луцьке Хрестовоздвиженське братство : історіографічний аспект та актуальні проблеми / І. Ворончук. - С.94-113
Янюк, І. Діяльність кооперативного банку "Земля" (1907-1939 рр.) : джерельна база дослідження проблеми / І. Янюк. - С.114-129
Губський, С. Він вірив, що Україна буде вільною : до 100-річчя з дня народження О. Штуля-Ждановича / С. Губський. - С.130-146
Шакурова, О. Етногенетичні концепції українських радянських дослідників ( 50-ті роки 20 ст. - 1991 р.) / О. Шакурова. - С.147-165
Газізова, О. Динаміка трансформації культурно-ідеологічних пріоритетів в освітньому просторі АР Крим у контексті гуманітарних викликів ( 1991-2017 рр.) / О. Газізова. - С.166-180
Гула, О. Система освіти республіки Хорватія : українознавчий аспект / О. Гула. - С.181-191
Мацьків, Т. Мова та ідентичність : український вимір / Т. Мацьків. - С.192-200
Осадча, Н. Українська мовна картина світу : інтеопретаційні моделі інтегративного потенціалу / Н. Осадча. - С.201-213
Соболєва, О. Антропологічне дослідження локальної міської спільноти Ірпеня / О. Соболєва. - С.214-231
Ціпко, А. Українська пісенна культура: творчий - синтетичний досвід мелопоетики / А. Ціпко. - С.232-253
Нет сведений об экземплярах
Найти похожие
Перейти к описаниям статей

20.


    Паламарчук, Н.
    Джерела з історії харчування волинського населення ранньомодерної доби [Текст] / Н. Паламарчук // Українознавство : науковий журнал. - 2017. - №3. - С. 82-93

Рубрики: Харчування

   Історія України, 16 ст.


фывфывфыв:
протестація -- декрет -- заповіт
Свободных экз. нет

Найти похожие

21.
    (Нет сведений об экземплярах)
Шифр: у1/2018/32/15 лют./
   Газета

Урядовий кур’єр [Текстььь] : газета. - Киiв, 1990 - . - Периодичность 5 раз в тиждень
2018г. № 32/15 лют./
Содержание:
Лавренюк, А. Центр підтримки екпортерів допоможе знайти партнерів у ЄС / А. Лавренюк. - С.3
Про затвердження Порядку проведення оцінки рівня довіри населення до Національної поліції : Постанова Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 р. № 58. - С.4
Громов, О. Як продукти харчування зробити дешевшими? / О. Громов ; С. Прокопчук; І. Омелянчук. - С.4
Прокопчук, С. Академік Володимир Горбулін : "Недалеке минуле мало багатьох навчити, що не лише амбіції мають бути європейськими. а і вчинки" / С. Прокопчук ; І. Омелянчук. - С.6-7
Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із забезпечення вітчизняного виробництва вугільної продукції та подальшого реформування державного сектору вугільної промисловості : Постанова Кабінету Міністрів України від 07 лютого 2018 р. № 63. - С.9
Омелянчук, І. 10 років без Нього : про В. чайку / І. Омелянчук. - С.3
Нет сведений об экземплярах
Найти похожие
Перейти к описаниям статей

22.


    Громов, О.
    Як продукти харчування зробити дешевшими? [Текст] / О. Громов; С. Прокопчук // Урядовий кур’єр : газета. - 2018. - N32/15 лют./. - С. 4

Рубрики: Економіка України--Державне регулювання

   Економіка України--Інформаційні технології


фывфывфыв:
зростання цін
Свободных экз. нет

Найти похожие

23.


    Агудало, К.
    Скільки алколіцензій необхідно оформити в "багатоповерховому" кафе : [відповідь на запитання] [Текст] / К. Агудало // Все про бухгалтерський облік : професійна бухгалтерська газета . - 2018. - №16. - С. 27

Рубрики: Харчування громадське

фывфывфыв:
алкогольні напої -- ліцензія на продаж алкоголю
Свободных экз. нет

Найти похожие

24.


    Омелянчук, І.
    Як виправити помилки природи? : [про загальнодержавну програму з фортифікації борошна фолієвою кислотою, яку ініціює Рівненська обласна рада] [Текст] / І. Омелянчук // Природа і суспільство. - 2018. - №3. - С. 5

Рубрики: Охорона здоров'я--Економіка, організація, управління

   Промисловість харчова--Борошномельно-круп’яна


   Гігієна харчування


фывфывфыв:
профілактика вад -- фолієва кислота -- збагачення борошна -- забруднені території
Свободных экз. нет

Найти похожие

25.


    Козак, І.
    Плекають ентузіасти. Їдять - багатії [Текст] / І. Козак // Голос України. - 2018. - №34/20 лют./. - С. 10

Рубрики: Економіка рослинництва

   Економіка сільського господарства


   Гігієна харчування


фывфывфыв:
нишеві культури -- полба -- маш -- нут
Свободных экз. нет

Найти похожие

26.


   
    Хлеб и соль вашему дому ! [Текст] // Огородник : : популярний. - 2018. - №1. - С. 54 - 57

Рубрики: Етнографія--Кухня

   Етнографія--Звичаї


фывфывфыв:
традиції -- харчування -- кулінарія -- рецепти
Свободных экз. нет

Найти похожие

27.


    Босовська, М. В.
    Теоретичні засади формування ресторанних мереж [Текст] / М. В. Босовська, Н. І. Ведмідь, О. В. Косар // Економіка та держава : міжнародний науково-практичний журнал. - 2017. - №12. - С. 27-32

Рубрики: Економіка громадського харчування

фывфывфыв:
інтеграційний процес -- мережева структура -- мережеве формування -- ресторанний бізнес
Доп.точки доступа:
Ведмідь, Н. І.
Косар, О. В.

Свободных экз. нет

Найти похожие

28.


    Лінчевський, А.
    Ячмінь - джерело здорового способу життя сучасної людини [Текст] / А. Лінчевський // Вісник аграрної науки : науково-теоретичний. - 2017. - №12. - С. 14-21

Рубрики: Рослинництво--Зернові

фывфывфыв:
якість -- харчування -- здоров’я
Свободных экз. нет

Найти похожие

29.


    Скіба, Ю.
    Саме час, або Пріоритет здоров'я у 2018 році [Текст] / Ю. Скіба // Міжнародний туризм : журнал про мандрівки та відпочинок. - 2018. - №1. - С. 108-110

Рубрики: Харчування

фывфывфыв:
макробіотика -- енергія їжі
Свободных экз. нет

Найти похожие

30.


   
    Українська "Канапа" у Варшаві [Текст] // Міжнародний туризм : журнал про мандрівки та відпочинок. - 2018. - №1. - С. 130-131

Рубрики: Харчування громадське

   Варшава, місто (Польща)
фывфывфыв:
українська кухня -- ресторани
Свободных экз. нет

Найти похожие

 1-30    31-60   61-90   91-120   121-150   151-180