Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Статті з періодичних видань та збірок- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Книги (8)Документи про Рівненщину (14)Статті з періодичних видань та збірок іноземними мовами (2)Історична Волинь (2)Газета “Червоний прапор” (14)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=приготування<.>)
Общее количество найденных документов : 31
Показаны документы с 1 по 30
Сигли бібліотек за посиланням
 1-30    31-31 
1.


   
    Корисні цукерки. Клас 7- 8 [Текст] // Трудове навчання в школі. - 2018. - №3/4. - С. 78-82

Рубрики: Трудове навчання--Методика викладання

фывфывфыв:
кондитерські вироби -- види цукерок -- спосіб приготування -- 7-8 клас
Свободных экз. нет

Найти похожие

2.


   
    Гарячі напої. Рекомендований клас: 5 клас [Текст] // Трудове навчання в школі. - 2018. - №3/4. - С. 83-85

Рубрики: Трудове навчання--Методика викладання

фывфывфыв:
напої гарячі -- технологія приготування -- приготування какао -- 5 клас
Свободных экз. нет

Найти похожие

3.


   
    Полуничний зефір "Серце". Рек. клас 7-8-й [Текст] // Трудове навчання в школі. - 2018. - №3/4. - С. 86-89

Рубрики: Трудове навчання--Методика викладання

фывфывфыв:
кондитерські вироби -- приготування зефіру -- види оформлення -- 7-8 клас
Свободных экз. нет

Найти похожие

4.


   
    Капкейки "Подарунок для рукодільниці". Клас 8 [Текст] // Трудове навчання в школі. - 2018. - №3/4. - С. 90-5

Рубрики: Трудове навчання--Методика викладання

фывфывфыв:
КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ -- види тіста -- оздоблення виробу -- приготування капкейків -- етапи виготовлення -- 8 клас
Свободных экз. нет

Найти похожие

5.
40.6
В-535


    Бабич, Я.
    Дослідження раціональних параметрів бетонозмішувача з планерним робочим органом [Текст] / Я. Бабич // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування : зб. наук. пр. : присвяч. 50-річчю каф. будівел., дорож., меліоратив., с.-г. машин та обладнання / Нац. ун-т вод. госп-ва та природокористування ; гол. ред. В. С. Мошинський. - Рівне, 2015. - Вип. 2 (70) : Технічні науки . - С. 291-298
ББК 40.6

Рубрики: Будівельні машини

фывфывфыв:
приготування бетону -- дія планетарна
Экземпляры всего: 2
КР (1), ВТЛ (1)
Свободны: КР (1), ВТЛ (1)

Найти похожие

6.
338(477)
В-535


   
    Вісник Національного університету водного господарства та природокористування : зб. наук. пр. Вип. 4(76) . Економічні науки / голов. ред. В. С. Мошинський. - Рівне : НУВГП, 2016. - 280 с. - 14-28. - 100.00 р.
    Содержание:
Акімова, Л. М. Фактори впливу ТНБ на економіку розвинутих країн світу та країн, що розвиваються / Л. М. Акімова. - С .3-13
фывфыв: транснаціональні банки, корпорації, оцінка ризику інвестування, ринкова капіталізація, розмір капіталу, філії та представництва, банківські офіси, SWIFT, платыжно-розрахункові відносини, банки-невидимки
Акімова, С. Є. Оцінка сучасного стану діяльності підприємств ЖКГ Рівненщини / С. Є. Акімова. - С .14-24
фывфыв: житлово-комунальне господарство, житлово-експлуатаційна органзація, заборгованість, 2013-2015 рр., ОСББ
Валіулліна, З. В. Методологічні підходи до вивчення тенденцій розвитку прцесів транснаціоналізації : [стаття англійською мовою] / З. В. Валіулліна. - С .25-34
Ганкіна, М. С. Визначення пріоритету соціально-комунікативної функції підприємств міжнародного туризму / М. С. Ганкіна. - С .35-42
фывфыв: інформаційне суспільство, клієнт, інформаційні ресурси, інформаційний менеджмент, туристичний продукт, види туризму, інформаційна безпека особистості, вікові категорії
Гладченко, А. Ю. Обгрунтування факторів координації економічної рівноваги в умовах глобалізації / А. Ю. Гладченко. - С .43-52
фывфыв: індустріалзіція
Заярна, Н. М. Оцінка системи державного регулювання інвестиційно-інноваційного забезпечення економічної безпеки національної економіки на прикладі Львівської області / Н. М. Заярна, Г. В. Кізін. - С .53-61
фывфыв: анкетування, 2016 р.
Гречин, Б. Д. Розвиток екологістики як процес активізації інноваційної діяльності підприємницьких структур / Б. Д. Гречин. - С .62-74
фывфыв: опитування, екопректи, маркетингові дослідження, макросередовище, управління біосферою, якість життя суспільства, екологічні заходи
Костюкевич, А. М. Науково-методичні підходи до розроблення механізмів формування ефективної організаційно-економічної взаємодії у сфері гідромеліоративного землеробства / А. М. Костюкевич. - С .75-82
Костюкевич, Р. М. Ефективність державної підтримки інноваційного експортно орієнтованого бізнесу у контексті задоволення інтересів ключових стейкхолдерів державних цільових програм / Р. М. Костюкевич, А. М Зеглам. - С .83-90
фывфыв: менеджмент проектний, інформаційна економіка, Зацікавлені сторони
Мирошниченко, Н. П. Дослідження зарубіжного досвіду оплати праці та доцільності його використання на вітчизняних підприємствах / Н. П. Мирошниченко. - С .91-96
фывфыв: соціальні стандарти, корпоративне страхування, низька заробітна плата, бюджетна сфера
Міщук, Г. Ю. Нерівність доходів у системі індикаторів якості життя: оцінка та детермінанти регулювання / Г. Ю. Міщук. - С .97-105
фывфыв: зайнятість, соціальне підприємництво, країни-лідери
Пахаренко, О. В. Методичні аспекти оцінки ефективності інвестиційних проектів реструктуризації / О. В. Пахаренко. - С .106-115
Сазонець, І. Л. Вплив діяльності неприбуткових організацій на соціально-екомічний розвиток країни / І. Л. Сазонець, Н. А. Сіпайло. - С .116-124
Стрільчук, В. М. Управління екологічними ризиками у нових організаційних структурах природокористування / В. М. Стрільчук. - С .125-135
фывфыв: термінологія, локальне природокористування, правові важелі, багатоцільовий екологічний комплекс
Тищук, І. В. Методичні підходи до оцінювання регіональних особливостей поширення сільського зеленого туризму в Україні / І. В. Тищук. - С .136-143
фывфыв: туристичні складові, рівень розвитку
Ханін, І. Г. Теоретико-методичні підходи до формування комплексної організаційної та інформаційної моделі маркетингової агенції / І. Г. Ханін, Б. Г. Рашман. - С .144-152
фывфыв: суб’єкти господарювання, маркетингові послуги, інформація про ринок, управлінські рішення, обсяг прибутків, норми прибутковості
Юрчик, Г. М. Тіньова зайнятість населення: сутність, масштаби та соціально-економічні наслідки в Україні / Г. М. Юрчик. - С .153-163
фывфыв: детінізація, неформальна зайнятість, ознаки легальності
Якимчук, А. Ю. Удосконалення методів еколого безпечного поводження з твердими побутовими відходами : [на прикладі м. Рівне] / А. Ю. Якимчук. - С .164-172
фывфыв: тверді відходи, сортування, сміттєсортувальний комплекс, контейнери
Корнелюк, О. А. Теоретичні засади активізації транскордонного співробітництва міських поселень / О. А. Корнелюк. - С .173-182
фывфыв: місто, малі міста, розміщення продуктивних сил
Савіна, Н. Б. Переваги та недоліки інтеграційного підходу до формування системи сталого водокористування як складової національної економіки / Н. Б. Савіна, Н. Е. Ковшун. - С .183-193
фывфыв: неприбуткові організайції
Стахів, О. А. Оцінка конкурентоспроможності аграрного підприємства : [на прикладі Рівненської області] / О. А. Стахів. - С .194-204
фывфыв: рейтингова оцінка, 2010-2015 рр.
Дорощук, Н. І. Вплив освіти на розвиток національної економіки / Н. І. Дорощук. - С .205-213
фывфыв: 2010-2016 рр., сільська молодь, працевлаштування випусників, ВВП
Криворучко, О. П. Аналіз транспортної галузі та її місце у структурі ВВП України / О. П. Криворучко. - С .214-223
фывфыв: транспортна стратегія, інфраструктура, 2012-2016 рр.
Малков, Д. І. Дослідження діяльності закладів громадського харчування в сучасних умовах : [на прикладі закладів Львівської області - Пузата хата, Челентано та Макдональдс] / Д. І. Малков. - С .224-231
фывфыв: Маркетингове дослідження, 2014-2015 рр., швидке приготування, фаст-фуд
Адамчук, Т. Л. Фактори розвитку підприємництва в сільському господарстві / Т. Л. Адамчук. - С .232-242
фывфыв: ринковий розвиток, земельна реформа, топографія господарства
Міклуха, О. Л. Стратегічний аналіз та сучасні підходи до розроблення програм економічного і соціального розвитку регіонів / О. Л. Міклуха. - С .243-251
фывфыв: фінансовий потенціал, фінансова стратегія, SWOT-аналіз, PEST-аналіз, SNW-аналіз
Костриченко, В. М. Збутова діяльність підприємства: дослідження та вдосконалення / В. М. Костриченко. - С .254-262
фывфыв: канал розподілу, торговий асортимент, збут продукції
Кардаш, О. Л. Економічна безпека України в системі національної безпеки / О. Л. Кардаш. - С .263-270
фывфыв: економічні ризики
УДК

Экземпляры всего: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)

Найти похожие

7.


    Феніна, О. А.
    Карамельне диво [Текст] / О. А. Феніна // Трудове навчання в школі. - 2018. - №8. - С. 12-16

Рубрики: Трудове навчання--Методика викладання

фывфывфыв:
кондитерські вироби -- виробництво карамелі -- інгредієнти для приготування
Свободных экз. нет

Найти похожие

8.


    Візінська, В. В.
    Перлина Чорного моря. Пісочне печиво [Текст] / В. В. Візінська // Трудове навчання в школі. - 2018. - №8. - С. 17-21

Рубрики: Трудове навчання--Методика викладання

фывфывфыв:
кулінарія -- рецепти приготування -- пісочне печиво
Свободных экз. нет

Найти похожие

9.


    Черновол, М.
    Приготування кормових сумішей комбінованим змішувачем [Текст] / М. Черновол // Вісник аграрної науки : науково-теоретичний. - 2018. - №2. - С. 54-59

Рубрики: Кормовиробництво

фывфывфыв:
змішувач кормів -- мішалка лопатева -- механізація
Свободных экз. нет

Найти похожие

10.


    Никитина, Н. В.
    Колбасы: особенности созревания: сырокопченые и сыровяленые изделия [Текст] / Н. В. Никитина // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2018. - № 3. - С. 36-38

Рубрики: Ковбасне виробництво

фывфывфыв:
технологія приготування
Свободных экз. нет

Найти похожие

11.


    Князева, Е.
    Узелок на память : [о хинкали] [Текст] / Е. Князева // Вокруг света. - 2018. - №10. - С. 66-68

Рубрики: Кулінарія--Кухня народів світу

   Грузія
фывфывфыв:
вироби з тіста -- приготування хінкалі -- грузинська кухня
Свободных экз. нет

Найти похожие

12.


    Князева, Е.
    В своей ракушке : [о супе чаудер] [Текст] / Е. Князева // Вокруг света. - 2018. - №11. - С. 72-74

Рубрики: Кулінарія--Кухня народів світу

   США
фывфывфыв:
суп чаудер -- історія страви -- рецепт приготування
Свободных экз. нет

Найти похожие

13.
338(477)
В-535


    Малков, Д. І.
    Дослідження діяльності закладів громадського харчування в сучасних умовах : [на прикладі закладів Львівської області - Пузата хата, Челентано та Макдональдс] / Д. І. Малков // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування : зб. наук. пр / голов. ред. В. С. Мошинський. - Рівне : НУВГП, 2016. - Вип. 4(76) : Економічні науки . - С. 224-231
УДК

Рубрики: Економіка громадського харчування

   Львівська область
фывфывфыв:
Маркетингове дослідження -- 2014-2015 рр. -- швидке приготування -- фаст-фуд
Экземпляры всего: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)

Найти похожие

14.


    Приступа, Г.
    Без пафосу та євроремонту... Але з відгодованими бичками [Текст] / Г. Приступа, Д. Крюков // Тваринництво. Ветеринарія. - 2019. - № 2. - С. 52-54

Рубрики: Тваринництво--Корми

фывфывфыв:
кормовиробництво -- УТРИМАННЯ ТВАРИН -- техніка для приготування корму
Доп.точки доступа:
Крюков, Д.

Свободных экз. нет

Найти похожие

15.


    Корбут, О. В.
    Екстракт личинок великої воскової молі [Текст] / О. В. Корбут, В. П. Поліщук // Пасіка : виробничий. - 2019. - № 4. - С. 19-21

Рубрики: Бджільництво--Продукти

фывфывфыв:
апітерапія -- велика воскова моль -- приготування екстракту
Доп.точки доступа:
Поліщук, В. П.

Свободных экз. нет

Найти похожие

16.
Шифр: Т289568/2019/13/14
   Журнал

Трудове навчання в школі [Текстььь]. - Харків, 2008 - . - Выходит дважды в месяц
2019г. № 13/14
Содержание:
Панаріна, С. М. Настільні лампи. Застосування сучасних технік рукоділля в декоруванні предметів Інтер’єру / С. М. Панаріна, Г. І. Качаленко, Ю. А. Зінченко. - С.2-6
Гаврилюк, Г. М. Оригінальна туніка-сітка для літнього відпочинку / Г. М. Гаврилюк. - С.7-10
Гаврилюк, Г. М. Текстильний термофутляр як інноваційний об’єкт проектно-технологічної діяльності / Г. М. Гаврилюк. - С.11-18
Муравська, Т. І. Плетена сумка як сучасний тренд у трудовій підготовці учнів / Т. І. Муравська. - С.19-26
Стоянова, Н. М. Органайзер "Тітонька совуня" / Н. М. Стоянова, А. Єфременко. - С.31-33
Труфин, Н. М. В’язання спицями як вид декоративно-ужиткового мистецтва. Вибір та обгрунтування об’єкта проектування / Н. М. Труфин. - С.34-38
Білоус, С. В. Пошук інформації для проекту. Методи проектування (метод фокальних об’єктів) і етапи проектування виробу. 7 клас / С. В. Білоус. - С.39-43
Ключка, Г. В. Значення овочів у харчуванні людини. Технологія приготування салатів. 6 клас / Г. В. Ключка. - С.44-45
Бойко, С. М. Виготовлення листівок. Урок з підприємницьким тлом із застосуванням QR-кодів. 6 клас / С. М. Бойко. - С.46-48
Куц, Н. В. Текстильна іграшка "Жар-птиця" / Н. В. Куц. - С.49-50
Бобир, Н. М. Розвивальна книжка "Школярик" / Н. М. Бобир. - С.51-56
Куц, М. П. Модель редуктора / М. П. Куц, М. П. Демченко. - С.57-64
Барабаш, А. В. Виготовлення текстильної брошки "рожева півонія" / А. В. Барабаш. - С.65-72
Данілушкін, Д. Настільна лампа майстра / Д. Данілушкін. - С.73--76
Чайковська, О. В. Як подлати учнівське "навіщо?" Використання сучасних методів роботи на уроці / О. В. Чайковська. - С.79-82
Лисиця, Н. Я. Кошик для квітів. Гурток лозоплетіння / Н. Я. Лисиця. - С.85-87
Имеются экземпляры в отделах: всего 1
Свободны: 1

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

17.


    Ключка, Г. В.
    Значення овочів у харчуванні людини. Технологія приготування салатів. 6 клас [Текст] / Г. В. Ключка // Трудове навчання в школі. - 2019. - № 13/14. - С. 44-45

Рубрики: Трудове навчання--Методика викладання

фывфывфыв:
6-й клас -- кулінарія -- приготування салатів
Свободных экз. нет

Найти похожие

18.


    Борисенко, Н. А.
    Досліди на уроках трудового навчання. Яйце [Текст] / Н. А. Борисенко // Трудове навчання в школі. - 2019. - № 19/20. - С. 9-14

Рубрики: Трудове навчання

фывфывфыв:
дослід на уроці -- приготування їжі -- експеримент -- 5-6 класи
Свободных экз. нет

Найти похожие

19.
Шифр: П944212/2019/1/2
   Журнал

Пам’ятки України : історія та культура [Текстььь] : науковий часопис. - К., 1969 - . - Выходит ежеквартально
2019г. № 1/2
Содержание:
Залєвська, В. Самотня дівчина в Афганістані / В. Залєвська, О. Лоїк. - С.14-21
Муляр, В. Двоколісні хроніки велосипедом навколо світу / В. Муляр, Я. Квітка. - С.22-23
Квітка, Я. Гостинність і табу перської землі / Я. Квітка, В. Муляр. - С.24-29
Кравчук, В. Африка на колесах / В. Кравчук, О. Садома. - С.30-37
Зуб, О. Подорож на п’ять / О. Зуб. - С.40-43
Губенко, Д. Сімох одним махом / Д. Губенко. - С.44-45
Громов, Д. Вторгнення : проникнути будь-якою ціною / Д. Громов, А. Ангелов. - С.46-47
Громов, Д. Долина гігантів / Д. Громов, А. Ангелов. - С.48-53
Понеділок, Н. Безводівка: кургани чи обсерваторія / Н. Понеділок, Б. Логвиненко. - С.56-59
Маленков, Р. Острів Березань. Античне місто та невідома фортеця / Р. Маленков, О. Мальон. - С.62-65
Мікульська, В. Із грязі в князі. Відкриваємо Херсонщину / В. Мікульська. - С.68-73
Заморока, А. Рецепт приготування... пустелі / А. Заморока, О. Ходосовцев. - С.76-79
Богомаз, М. Обережні велетні / М. Богомаз, Н. Шевченко. - С.86-89
Касіяник, І. Маленькі лицарі палеозою / І. Касіяник, В. Гарбар. - С.90-91
Любінська, Л. Скельні квіти / Л. Любінська, В. Колодій. - С.92
Болеро каменів. - С.80-85
Имеются экземпляры в отделах: всего 1
Свободны: 1

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

20.


    Заморока, А.
    Рецепт приготування... пустелі [Текст] / А. Заморока, О. Ходосовцев // Пам’ятки України : історія та культура : науковий часопис. - 2019. - № 1/2. - С. 76-79

Рубрики: Географія України

   Олешківські Піски, піщаний масив (Олешківський район Херсонська область)
фывфывфыв:
Олешківська пустеля
Доп.точки доступа:
Ходосовцев, О.

Свободных экз. нет

Найти похожие

21.
Шифр: Т289568/2020/3/4
   Журнал

Трудове навчання в школі [Текстььь]. - Харків, 2008 - . - Выходит дважды в месяц
2020г. № 3/4
Содержание:
Воїтелєва, Г. О. Вивчення етнодизайну старшокласниками / Г. О. Воїтелєва. - С.2-9
Конарєва, О. М. Навчання через милосердя / О. М. Конарєва. - С.10-11
Касьянова, С. В. Навчання в школі + онлайн-навчання = змішане навчання / С. В. Касьянова. - С.12-15
Медведєва, А. М. Столик для випилювання лобзиком / А. М. Медведєва. - С.16-19
Медведєва, А. Підхват для штор / А. Медведєва. - С.20-23
Костилєва, Ю. Брошки "Бохо" / Ю. Костилєва. - С.24-27
Костилєва, Ю. Сувенір-магніт "Квіти" / Ю. Костилєва. - С.28-35
Читак, О. Технологія приготування фруктових салатів / О. Читак. - С.36-39
Мещерякова, М. Проста картина з вовни / М. Мещерякова, І. Коростельова. - С.40-45
Остапенко, Т. М. Техніка "Парчмент крафт" / Т. М. Остапенко. - С.46-51
Оріховська, Л. М. Виготовлення декоративного віночка / Л. М. Оріховська. - С.52-57
Венеціанська штукатурка як інноваційний вид декорування виробів. - С.58-64
Чумаченко, Т. Безпечні ножиці / Т. Чумаченко, В. Попелишко. - С.65-67
Бобровник, О. Підставки під гаряче / О. Бобровник. - С.68-79
Имеются экземпляры в отделах: всего 1
Свободны: 1

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

22.


    Читак, О.
    Технологія приготування фруктових салатів [Текст] / О. Читак // Трудове навчання в школі. - 2020. - № 3/4. - С. 36-39

Рубрики: Трудове навчання

   Кулінарія


фывфывфыв:
приготування салатів -- натуральні фрукти -- рецепти салатів
Свободных экз. нет

Найти похожие

23.


    Чорна, С.
    Нехай Калита в кожний дім завіта! : [ до Дня святого Андрія Первозваного] [Текст] / С. Чорна // Голос України. - 2020. - № 231/12 груд./. - С. 11

Рубрики: Етнографія--Свята

фывфывфыв:
звичаї й обряди -- приготування обрядових страв -- ворожіння
Свободных экз. нет

Найти похожие

24.


    Шуткевич, О.
    Прекрасні, рідкісні і трохи дивні [Текст] / О. Шуткевич // День. - 2020. - № 230/231. - С. 8-9

Рубрики: Декоративно-прикладне мистецтво--Дерево

фывфывфыв:
дерев’яні форми для приготування печива
Свободных экз. нет

Найти похожие

25.
Шифр: Т892233416/2021/2
   Журнал

Тваринництво. Ветеринарія [Текст]/ (Киiв). - Киiв, 2019 - . - Выходит ежемесячно
2021г. № 2
Содержание:
Агеєва, О. Ефірна олія орегано: сила природи у раціонах свиней / О. Агеєва. - С.10-11
Крюков, Д. Різниця між А2 та звичайним молоком: наскільки це важливо для молочних ферм / Д. Крюков. - С.14-15
Нечипуренко, О. Небезпека клостридіозу у жуйних тварин / О. Нечипуренко, Л. Крюкова. - С.21-22
Крюкова, Л. Які зміни спостерігаються в епідеміології цирковірусу свиней / Л. Крюкова. - С.24-26
Крюкова, Л. Транзитна годівля...або почніть усе спочатку! / Л. Крюкова. - С.28-32
Кормовий буряк як фактор високої молочної продуктивності. - С.34-35
Титарьова, О. Замінники молока у свинарстві: модний тренд...чи виробнича необхідність / О. Титарьова, О. Кузьменко. - С.36-38
Титаренко, О. Ідеальна гігієна на фермі...Наскільки це можливо? / О. Титаренко. - С.39-41
Вчасно забезпечуйте поросят залізом. - С.42-44
Чорнозуб, М. Ураження ратиць у свиней: аналізуємо причини / М. Чорнозуб. - С.46-47
Бондаренко, Я. Автоматизоване приготування корму: чим цікаві лопатеві кормозмішувачі? / Я. Бондаренко. - С.52-54
Имеются экземпляры в отделах: всего 1
Свободны: 1

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

26.


    Бондаренко, Я.
    Автоматизоване приготування корму: чим цікаві лопатеві кормозмішувачі? [Текст] / Я. Бондаренко // Тваринництво. Ветеринарія. - 2021. - № 2. - С. 52-54

Рубрики: Кормовиробництво

   Тваринництво--Корми


фывфывфыв:
лопатева технологія
Свободных экз. нет

Найти похожие

27.


    Любинецька, Г.
    Іван-чай: смачний і цілющий [Текст] / Г. Любинецька // Дім сад город : виробничо - практичний. - 2021. - № 4. - С. 10-11

Рубрики: Рослинництво--Пряні

   Рослинництво--Лікарські рослини


фывфывфыв:
рецепти приготування Іван-чаю -- сушіння квітки іван-чаю
Свободных экз. нет

Найти похожие

28.


    Борисенко, В.
    Процеси трансформації в національній кухні українців на зламі ХХ-ХХІ століть [Текстььь] / В. Борисенко // Народна творчість та етнологія. - 2021. - № 3. - С. 72-81

Рубрики: Етнографія--Кухня

   Кулінарія


фывфывфыв:
національні страви -- традиційна кухня -- специфіка -- запозичення -- міграція -- трансформація -- страви -- приготування
Свободных экз. нет

Найти похожие

29.


    Козак, Г.
    Артишок - нова культура для ефективного агробізнесу [Текст] / Г. Козак ; Спілкувалася О. Єрмоленко // Пропозиція : виробничий. - 2022. - № 2. - С. 92-96

Рубрики: Овочівництво

фывфывфыв:
вирощування артишоку -- родина айстрових -- сорти -- схема висадки -- шкідливі організми -- урожай -- приготування
Свободных экз. нет

Найти похожие

30.
Шифр: Д13/2024/3/берез./
   Журнал

Дім сад город [Текстььь] : виробничо - практичний. - Київ, 1989 - . - Выходит ежемесячно
2024г. № 3
Содержание:
Василенко, К. Перець - вибаглива культура / К. Василенко. - С.4-5
Харченко, З. Горизонтальний спосіб вирощування перцю / З. Харченко. - С.6
Гайовий, А. Розсада помідорів у заглибленому парнику / А. Гайовий. - С.6
Бульбаш, Г. Рання картопля за спартанських умов / Г. Бульбаш. - С.7
Романчук, О. Савойська капуста : таємниці вирощування та приготування / О. Романчук. - С.8-9
В'юнчук, С. Малину вирощую змолоду / С. В'юнчук. - С.10-12
Беспалов, В. Шовковиця смачна і корисна / В. Беспалов. - С.13
Лехман, Т. Дерево весни / Т. Лехман. - С.14-15
Вовчук, І. Береза : застосування у ландшафтному дизайні саду / І. Вовчук. - С.15
Мазур, П. Чому вічко, а не брунька? / П. Мазур. - С.19
Марченков, О. Обрізування винограду : вузлики на пам'ять / О. Марченков. - С.20-21
Гончаренко В. Висаджування саджанців і живців / Гончаренко В. - С.21
Марченко, Л. Азалія чарує буянням квітів / Л. Марченко. - С.22-23
Лашенко, О. Щоб вивести гарних курей / О. Лашенко. - С.24-25
Имеются экземпляры в отделах: всего 1
Свободны: 1

Найти похожие

 1-30    31-31