Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Статті з періодичних видань та збірок- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=м’ясні продукти<.>)
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
Сигли бібліотек за посиланням
1.


    Зайберт, Т.
    Збереження стабільності зовнішнього вигляду та якості нарізних м’ясних продуктів в упаковці [Текст] / Т. Зайберт // Мясной бизнес. - 2021. - № 4. - С. 40-41

Рубрики: Упаковка

фывфывфыв:
м’ясні продукти -- якість продуктів
Свободных экз. нет

Найти похожие

2.


    Войцехівська, Л. І.
    Вплив нетрадиційної сировини рослинного походження та якість сосисок для дієтичного харчування [Текст] / Л. І. Войцехівська, С. Б. Вербицький, О. В. Франко // Вісник аграрної науки : науково-теоретичний. - 2023. - № 10. - С. 69-75

Рубрики: Сільське господарство--Історія

   Рослинництво


фывфывфыв:
переробка продукції -- дієтичні продукти -- м’ясні продукти -- борошно конопляне -- борошно гарбузове -- кмин чорний
Доп.точки доступа:
Вербицький, С. Б.
Франко, О. В.

Свободных экз. нет

Найти похожие