Главная
Упрощенный режим
Описание
Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека
Базы данных
Статті з періодичних видань та збірок- результаты поиска
Вид поиска
Книги
Статті з періодичних видань та збірок
Рідкісні і цінні видання
Документи на електронних носіях
Документи про Рівненщину
Книги іноземними мовами
Статті з періодичних видань та збірок іноземними мовами
Бібліотека творів авторів Рівненщини
Рівненщина: Минуле і сьогодення
Історична Волинь
Газета “Червоний прапор”
Музичні твори
Каталог періодичних видань РОУНБ (1945-)
Зведений каталог назв періодики бібліотек області
Пісні Рівненщини
Область поиска
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Заглавие
Год издания
Найдено в других БД:
Документи про Рівненщину (2)
Газета “Червоний прапор” (2)
Формат представления найденных документов:
полный
информационный
краткий
Отсортировать найденные документы по:
автору
заглавию
году издания
типу документа
Поисковый запрос:
(<.>K=ковбасні вироби<.>)
Общее количество найденных документов
:
7
Показаны документы
с 1 по 7
Сигли бібліотек за
посиланням
>
1.
Мостова, І.
Ринок м'яса та ковбас мовою цифр [Текст] / І. Мостова> // Мясной бизнес. - 2017. -
№10
. - С. 40-42
Рубрики:
Ринок товарів--М'ясопродукти
фывфывфыв:
ковбасні
вироби
--
свинина
--
яловичина
--
м'ясо птиці
Свободных экз. нет
Найти похожие
>
2.
Никитина, Н.
Тренды "Модной одежды": колбасные оболочки применение и особенности [Текст] / Н. Никитина> // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2018. -
№1
. - С. 44-46
Рубрики:
Упаковка--Дизайн
фывфывфыв:
упаковка
--
ковбасні
вироби
Свободных экз. нет
Найти похожие
>
3.
Органолептична оцінка варених
ковбас. Німецька практика. Результати органолептичної оцінки найчастіше бувають остаточними і вирішальними при визначенні якості продукції, особливо нових видів виробів [Текст]> // Мясной бизнес. - 2021. -
№ 2
. - С. 44-45
Рубрики:
М'ясне виробництво
Німеччина
фывфывфыв:
ковбасні
вироби
--
якість продукції
Свободных экз. нет
Найти похожие
>
4.
Ящук, С.
Пакувальні тенденції : ПХВ упаковка та альтернатива її застосуванню [Текст] / С. Ящук> // Мясной бизнес. - 2021. -
№ 3
. - С. 42-45
Рубрики:
Промисловість харчова
фывфывфыв:
вміст важких металів
--
ковбасні
вироби
Свободных экз. нет
Найти похожие
>
5.
Шубіна, Г.
Аліна Бєлая: "Для нас найголовніше - довіра споживача" [Текст] / Г. Шубіна> // Мясной бизнес. - 2021. -
№ 8
. - С. 16-22
Рубрики:
Економіка харчової промисловості--М'ясне виробництво
фывфывфыв:
ковбасні
вироби
--
Кременчукм’ясо
Свободных экз. нет
Найти похожие
>
6.
Вуглеводи у м’ясних
виробах [Текст]> // Мясной бизнес. - 2021. -
№ 8
. - С. 32-33
Рубрики:
Економіка харчової промисловості--М'ясне виробництво
фывфывфыв:
м’ясна сировина
--
ковбасні
вироби
Свободных экз. нет
Найти похожие
>
7.
Стабілізаційні системи та
смакоароматичні суміші для варених ковбас [Текст]> // Мясной бизнес. - 2021. -
№ 8
. - С. 36
Рубрики:
Економіка харчової промисловості--М'ясне виробництво
Харчові домішки
фывфывфыв:
харчові волокна
--
ковбасні
вироби
Свободных экз. нет
Найти похожие
полный формат
краткий формат
все найденные
отмеченные
кроме отмеченных
Стандартный
Расширенный
Профессиональный
Распределенный
По словарю
Тематический навигатор