Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Статті з періодичних видань та збірок- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Документи про Рівненщину (2)Газета “Червоний прапор” (2)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=ковбасні вироби<.>)
Общее количество найденных документов : 7
Показаны документы с 1 по 7
Сигли бібліотек за посиланням
1.


    Мостова, І.
    Ринок м'яса та ковбас мовою цифр [Текст] / І. Мостова // Мясной бизнес. - 2017. - №10. - С. 40-42

Рубрики: Ринок товарів--М'ясопродукти

фывфывфыв:
ковбасні вироби -- свинина -- яловичина -- м'ясо птиці
Свободных экз. нет

Найти похожие

2.


    Никитина, Н.
    Тренды "Модной одежды": колбасные оболочки применение и особенности [Текст] / Н. Никитина // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2018. - №1. - С. 44-46

Рубрики: Упаковка--Дизайн

фывфывфыв:
упаковка -- ковбасні вироби
Свободных экз. нет

Найти похожие

3.


   
    Органолептична оцінка варених ковбас. Німецька практика. Результати органолептичної оцінки найчастіше бувають остаточними і вирішальними при визначенні якості продукції, особливо нових видів виробів [Текст] // Мясной бизнес. - 2021. - № 2. - С. 44-45

Рубрики: М'ясне виробництво

   Німеччина
фывфывфыв:
ковбасні вироби -- якість продукції
Свободных экз. нет

Найти похожие

4.


    Ящук, С.
    Пакувальні тенденції : ПХВ упаковка та альтернатива її застосуванню [Текст] / С. Ящук // Мясной бизнес. - 2021. - № 3. - С. 42-45

Рубрики: Промисловість харчова

фывфывфыв:
вміст важких металів -- ковбасні вироби
Свободных экз. нет

Найти похожие

5.


    Шубіна, Г.
    Аліна Бєлая: "Для нас найголовніше - довіра споживача" [Текст] / Г. Шубіна // Мясной бизнес. - 2021. - № 8. - С. 16-22

Рубрики: Економіка харчової промисловості--М'ясне виробництво

фывфывфыв:
ковбасні вироби -- Кременчукм’ясо
Свободных экз. нет

Найти похожие

6.


   
    Вуглеводи у м’ясних виробах [Текст] // Мясной бизнес. - 2021. - № 8. - С. 32-33

Рубрики: Економіка харчової промисловості--М'ясне виробництво

фывфывфыв:
м’ясна сировина -- ковбасні вироби
Свободных экз. нет

Найти похожие

7.


   
    Стабілізаційні системи та смакоароматичні суміші для варених ковбас [Текст] // Мясной бизнес. - 2021. - № 8. - С. 36

Рубрики: Економіка харчової промисловості--М'ясне виробництво

   Харчові домішки


фывфывфыв:
харчові волокна -- ковбасні вироби
Свободных экз. нет

Найти похожие