Поисковый запрос: (<.>K=якість продукції<.>) |
Общее количество найденных документов : 11
Показаны документы с 1 по 11
Сигли бібліотек за посиланням
|
>1.
|
Миколюк, О. Суворий контроль - відповідальний виробник: У 2018 році в держбюджеті заклали 124 мільйони гривень на ринковий нагляд та дослідження якості продукції [Текст] / О. Миколюк> // Природа і суспільство. - 2018. - №1. - С. 5
Рубрики: Безпека продовольча
фывфывфыв: якість продукції -- держбюджет-2918 -- контроль державний
Свободных экз. нет Найти похожие
|
>2.
|
Фасади MDF: специфіка виробництва й переваги [Текст]> // Меблеві технології . - 2018. - № 4. - С. 6-7
Рубрики: Меблеве виробництво
фывфывфыв: матеріали для виробництва фасадів -- якість продукції
Свободных экз. нет Найти похожие
|
>3.
|
Ємцев, В. Економічні аспекти виробництва органічної продукції в Україні [Текст] / В. Ємцев, Г. Ємцева> // Тваринництво України : виробничий. - 2018. - № 11/12. - С. 3-7
Рубрики: Агропромисловий комплекс
фывфывфыв: органічна продукція -- якість продукції -- підприємство -- попит
Доп.точки доступа: Ємцева, Г.
Свободных экз. нет Найти похожие
|
>4.
| 63(062.552) В-535
Полтавченко, Т. Забезпечення якості та безпеки прісноводниї живої риби за допомогою системи НАССР [Текстььь] / Т. Полтавченко> // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування : зб. наук. пр / голов. ред. В. С. Мошинський. - Рівне : НУВГП, 2018. - Вип. 1(81) : Сільськогосподарські науки . - С. 134-142
Рубрики: Безпека життєдіяльності
фывфывфыв: показники безпеки -- якість продукції -- радіонукліди -- важкі метали -- мікробіологічні показники
Экземпляры всего: 1 КР (1) Свободны: КР (1) Найти похожие
|
>5.
|
Сергєєва, О. Стандартизація в Україні: теоретичні основи та вплив на якість продукції [Текст] / О. Сергєєва> // АгроСвіт : інформаційно-аналітичний. - 2019. - № 20. - С. 45-50
Рубрики: Стандартизація
фывфывфыв: якість продукції
Свободных экз. нет Найти похожие
|
>6.
|
Органолептична оцінка варених ковбас. Німецька практика. Результати органолептичної оцінки найчастіше бувають остаточними і вирішальними при визначенні якості продукції, особливо нових видів виробів [Текст]> // Мясной бизнес. - 2021. - № 2. - С. 44-45
Рубрики: М'ясне виробництво
Німеччина фывфывфыв: ковбасні вироби -- якість продукції
Свободных экз. нет Найти похожие
|
>7.
|
Схемы анализа и оценки качества готовой продукции [Текст]> // Економіка, фінанси, право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2021. - № 5. - С. 21-25
Рубрики: Товарознавство--Експертиза
фывфывфыв: якість продукції
Свободных экз. нет Найти похожие
|
>8.
|
Санжаровець, м. Біобезпека на птахофабриці: основні принципи і вимоги [Текст] / м. Санжаровець> // Тваринництво сьогодні. - 2021. - № 6. - С. 50-53
Рубрики: Птахівництво
фывфывфыв: якість продукції -- технологія впровадження біобезпеки
Свободных экз. нет Найти похожие
|
>9.
|
Сиропридатність молока залежить від стресостійкості корів [Текст] / О. М. Черненко, О. І. Черненко, Р. В. Милостивий, О. Г. Бордунова> // Тваринництво сьогодні. - 2022. - № 1. - С. 66-69
Рубрики: Ветеринарія
Тваринництво--Велика рогата худоба
фывфывфыв: властивості молока -- стрес -- вплив -- якість продукції
Свободных экз. нет Найти похожие
|
>10.
|
Горда, О. Молочарство на Сумщині - перспективи розвитку під час війни : [точка зору аграріїв] [Текст] / О. Горда> // Маркетинг в Україні. - 2022. - № 1. - С. 40-45
Рубрики: Економіка АПК
Сумська область фывфывфыв: молочне виробництво -- якість продукції -- РОБОТА ПІД ЧАС ВІЙНИ
Свободных экз. нет Найти похожие
|
>11.
|
Квасюк, О. Чому сірка важлива для рослин не менше, ніж азот і фосфор? [Текст] / О. Квасюк> // Пропозиція : виробничий. - 2023. - № 7/8. - С. 38-39
Рубрики: Сільське господарство--Україна
Захист рослин
фывфывфыв: грунти -- врожайність культур -- якість продукції
Свободных экз. нет Найти похожие
|
|