Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Статті з періодичних видань та збірок- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Документи про Рівненщину (7)Газета “Червоний прапор” (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=ресторани<.>)
Общее количество найденных документов : 18
Показаны документы с 1 по 18
Сигли бібліотек за посиланням
1.


   
    Скрытая реклама в романе "Евгений Онегин" [Текст] // Всесвітня література в сучасній школі : щомісячний науково-методичний журнал. - 2017. - N12. - С. 32-33

Рубрики: Літературознавство російське

   Мода--Історія


фывфывфыв:
капелюх Болівар -- ресторани французькі
Доп.точки доступа:
Пушкін, О. С. \о нем\

Свободных экз. нет

Найти похожие

2.


   
    13Chefs - 2017 три міста гастрономічного успіху [Текст] // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 16

Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани

фывфывфыв:
проект -- 13 шефів -- шеф-кухарі -- міста-учасники
Свободных экз. нет

Найти похожие

3.


   
    7 принципов привлечения гостей [Текст] // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 44-46

Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани

фывфывфыв:
ресторатор -- клієнти -- заклади
Свободных экз. нет

Найти похожие

4.


    Суховий, Д.
    Пекарня при отеле: за или против? [Текст] / Д. Суховий // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 48-49

Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани

фывфывфыв:
міні-маркет -- випічка -- обладнання -- штат
Свободных экз. нет

Найти похожие

5.


    Чор, Т.
    Прекрасные слова [Текст] / Т. Чор // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 50-51

Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани

фывфывфыв:
офіціанти -- персонал -- атестація -- опис страви
Свободных экз. нет

Найти похожие

6.


   
    Банкет: посудные особенности [Текст] // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 52-56

Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани

фывфывфыв:
банкет -- обід святковий -- банкет-коктейль -- банкет-чай -- банкет-фуршет
Свободных экз. нет

Найти похожие

7.


   
    Стандарт обслуживания в номерах [Текст] // Отельер & ресторатор. - 2017. - №6. - С. 58

Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани

фывфывфыв:
номера -- обслуговування -- меню
Свободных экз. нет

Найти похожие

8.


   
    Українська "Канапа" у Варшаві [Текст] // Міжнародний туризм : журнал про мандрівки та відпочинок. - 2018. - №1. - С. 130-131

Рубрики: Харчування громадське

   Варшава, місто (Польща)
фывфывфыв:
українська кухня -- ресторани
Свободных экз. нет

Найти похожие

9.


    Новак, Н. Г.
    Особливості обліку у готельно-ресторанному бізнесі [Текст] / Н. Г. Новак, І. О. Башинська // Економіка, фінанси, право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2018. - № 6. - С. 17-19

Рубрики: Готельний бізнес--Ресторани

   Облік--Громадське харчування


фывфывфыв:
інвентаризація
Доп.точки доступа:
Башинська, І. О.

Свободных экз. нет

Найти похожие

10.


    Духнич, О.
    Вкус Востока [Текст] / О. Духнич // Новое время. - 2018. - № 34. - С. 54-57

Рубрики: Бізнес

   Харчування громадське


фывфывфыв:
РЕСТОРАНИ -- КИТАЙСЬКА І В'ЄТНАМСЬКА КУХНЯ -- БІЗНЕС -- РЕСТОРАТОРИ
Свободных экз. нет

Найти похожие

11.


    Горак, Р.
    Дивосвіт Михайла Макара [Текст] / Роман Горак // Дзвін : літературно-мистецький та громадсько-політичний часопис НСПУ. - 2018. - № 8. - С. 241-248

Рубрики: Колекціонування

   Харчування громадське--Ресторани


   Львів, місто
фывфывфыв:
ТВОРИ живопису -- реставрація -- "Високий замок" -- ресторани -- ресторатори -- приватні колекції
Доп.точки доступа:
Макар, М. \о нем\

Свободных экз. нет

Найти похожие

12.


   
    Сучасні підходи до організації ресторанного обслуговування [Текст] // Освіта України. - 2018. - № 47. - С. 13

Рубрики: Професійно-технічна освіта

фывфывфыв:
НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ КЛІЄНТІВ -- СУЧАСНІ РЕСТОРАНИ -- ПРОФЕСІЯ ОФІЦІАНТ
Свободных экз. нет

Найти похожие

13.


    Миронова, М.
    Путеводные звезды : [гид "Мишлен"] [Текст] / М. Миронова // Вокруг света. - 2019. - № 1. - С. 56-67

Рубрики: Харчування громадське

   Франція
фывфывфыв:
рейтинги -- ресторани -- статус -- система оцінки ресторанів -- репутація -- ресторанний арбітр
Свободных экз. нет

Найти похожие

14.


    Павленко, А.
    Дело вкуса [Текст] / А. Павленко // Новое время. - 2019. - № 24. - С. 40-46

Рубрики: Харчування громадське

фывфывфыв:
ресторанний бізнес -- кращі ресторани світу
Свободных экз. нет

Найти похожие

15.


   
    Економічна діагностика фінансово-майнового стану закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] // АгроСвіт : інформаційно-аналітичний. - 2020. - № 11. - С. 42-56

Рубрики: Економіка житлово-комунального господарства--Готелі

фывфывфыв:
ресторани
Свободных экз. нет

Найти похожие

16.
Шифр: С434602/2021/2
   Журнал

Слово і час [Текстььь] : науково-теоретичний журнал. - К., 1957 - . - ISSN 0236-1477. - Выходит ежемесячно
2021г. № 2
Содержание:
Харчук, Р. Значення Шевченка для формування свідомості українських інтелігентів-постшістдесятників у Російській імперії ХІХ ст. / Р. Харчук. - С.20-35
Боронь, А. Ресторани і трактири в Шевченковій повісті «Художник» (з нових коментарів) / А. Боронь. - С.35-53
Галета, О. Поет на другому березі: поетика афекту у прозі Богдана Ігоря Антонича (cтаття друга) / О. Галета. - С.53-68
Колошук, Н. Поетичне трикнижжя Івана Гнатюка початку 1990-х років: чому Україна не почула пророка «нового літочислення»? / Н. Колошук. - С.68-83
Ватажко, Е. Поняття «метатекстуальність» і «метаоповідь» у літературознавчому дискурсі / Е. Ватажко. - С.100-110
Имеются экземпляры в отделах: всего 1
Свободны: 1

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

17.


    Боронь, А.
    Ресторани і трактири в Шевченковій повісті «Художник» (з нових коментарів) [Текст] / А. Боронь // Слово і час : науково-теоретичний журнал. - 2021. - № 2. - С. 35-53 . - ISSN 0236-1477

Рубрики: Літературознавство українське

Доп.точки доступа:
Шевченко, Т. Г. \о произв.\

Свободных экз. нет

Найти похожие

18.


    Мельниченко, С.
    Постковідний адаптив лакшері-ресторанів [Текст] / С. Мельниченко, Т. Ткачук, Б. Шрам // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету : науково- практичний журнал. - 2021. - № 5. - С. 86-99

Рубрики: Економіка громадського харчування

   Бізнес


фывфывфыв:
ресторани преміумсегмента -- лакшері-сервіс -- fine dining -- цифровізація бізнесу -- світовий ринок елітних ресторанних послуг -- пандемія COVID-19 -- адаптивні механізми розвитку
Доп.точки доступа:
Ткачук, Т.
Шрам, Б.

Свободных экз. нет

Найти похожие