Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Статті з періодичних видань та збірок- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Документи про Рівненщину (8)Рівненщина: Минуле і сьогодення (1)Газета “Червоний прапор” (3)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=кондитерські вироби<.>)
Общее количество найденных документов : 4
Показаны документы с 1 по 4
Сигли бібліотек за посиланням
1.


   
    Корисні цукерки. Клас 7- 8 [Текст] // Трудове навчання в школі. - 2018. - №3/4. - С. 78-82

Рубрики: Трудове навчання--Методика викладання

фывфывфыв:
кондитерські вироби -- види цукерок -- спосіб приготування -- 7-8 клас
Свободных экз. нет

Найти похожие

2.


   
    Полуничний зефір "Серце". Рек. клас 7-8-й [Текст] // Трудове навчання в школі. - 2018. - №3/4. - С. 86-89

Рубрики: Трудове навчання--Методика викладання

фывфывфыв:
кондитерські вироби -- приготування зефіру -- види оформлення -- 7-8 клас
Свободных экз. нет

Найти похожие

3.


   
    Капкейки "Подарунок для рукодільниці". Клас 8 [Текст] // Трудове навчання в школі. - 2018. - №3/4. - С. 90-5

Рубрики: Трудове навчання--Методика викладання

фывфывфыв:
КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ -- види тіста -- оздоблення виробу -- приготування капкейків -- етапи виготовлення -- 8 клас
Свободных экз. нет

Найти похожие

4.


    Феніна, О. А.
    Карамельне диво [Текст] / О. А. Феніна // Трудове навчання в школі. - 2018. - №8. - С. 12-16

Рубрики: Трудове навчання--Методика викладання

фывфывфыв:
кондитерські вироби -- виробництво карамелі -- інгредієнти для приготування
Свободных экз. нет

Найти похожие