Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Статті з періодичних видань та збірок- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Книги (5)Документи про Рівненщину (5)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=М'ясне виробництво<.>)
Общее количество найденных документов : 14
Показаны документы с 1 по 14
Сигли бібліотек за посиланням
1.

Писанська Н. "Щасливе" м’ясо від Aldi/Н. Писанська // Голос України. -Київ, 2018,N №20/31 січ./.-С.5
2.

Гладій М. Функціонування м’ясопереробної галузі України в глобальній продовольчій системі/М. Гладій // Вісник аграрної науки. -Київ, 2018,N № 5.-С.5-11
3.

Удобный продукт // Мир продуктов. -К, 2018,N № 6.-С.34-36
4.

Наивысшее качество и наилучшая рентабельность // Мир продуктов. -К, 2018,N № 6.-С.40-41
5.

Продержаться и плыть вперед // Мир продуктов. -К, 2018,N № 5.-С.32-37
6.

Никитина Н. Способы удешевления колбасных изделий в современных условиях/Н. Никитина // Мир продуктов. -К, 2018,N № 5.-С.38-40
7.

Джинозова Э. КОМПО": история создания предприятия европейського уровня/Э. Джинозова // Мясной бизнес. -Днепр, 2021,N № 2.-С.28-31
8.

Свириденко С. Крафтова продукція - дуже прспективний напрямок, але в нашій країні ніяких умов для цього немає"/С. Свириденко // Мясной бизнес. -Днепр, 2021,N № 2.-С.36-39
9.

Органолептична оцінка варених ковбас. Німецька практика. Результати органолептичної оцінки найчастіше бувають остаточними і вирішальними при визначенні якості продукції, особливо нових видів виробів // Мясной бизнес. -Днепр, 2021,N № 2.-С.44-45
10.

Підвищення ефективності функціонування молочно-товарної ферми на прикладі ПП "Могучий" Мелітопольського району Запорізької області // Тваринництво сьогодні. -Київ, 2021,N № 3.-С.18-29
11.

Пасічний В. Зберігання м’ясних продуктів потребує багатовекторних рішень/В. Пасічний // Мясной бизнес. -Днепр, 2021,N № 4.-С.34-35
12.

Карпенко С. Ринок м’яса птиці/С. Карпенко // Мясной бизнес. -Днепр, 2021,N № 6.-С.16-18
13.

Шубіна Г. Тенденції ринку м’ясної продукції/Г. Шубіна // Мясной бизнес. -Днепр, 2021,N № 9.-С.18-19
14.

Парамонов Д. Денис Парамонов: "Ми зосередили зусилля на повному циклі м'ясопереробки - від виробництва кормів та вирощування свиней до розвитку офлайн та онлайн роздрібних мереж"/Д. Парамонов // Мясной бизнес. -Днепр, 2021,N № 11.-С.22-27