Поисковый запрос: (<.>S=Економіка харчової промисловості -- М'ясне виробництво<.>) |
Общее количество найденных документов : 11
Показаны документы с 1 по 11
Сигли бібліотек за посиланням
|
>1.
| Вокруг да около: что происходит в мясной отрасли? // Мир продуктов. -К, 2017,N №8.-С.36-38
|
>2.
| Вуглеводи у м’ясних виробах // Мясной бизнес. -Днепр, 2021,N № 8.-С.32-33
|
>3.
| Литвин С. Тенденції ринку м‘яса та ковбасних виробів за підсумками 2020 року/С. Литвин // Мясной бизнес. -Днепр, 2021,N № 2.-С.20-23
|
>4.
| Ляховець В. О. Економічні напрями формування моделей розвитку та інфраструктури ринку яловичини/В. О. Ляховець // Економіка та держава. -Київ, 2017,N №10.-С.99-102
|
>5.
| Мокряков А. Обзор рынка колбасных изделий в Украине/А. Мокряков // Мясной бизнес. -Днепр, 2021,N № 3.-С.28-32
|
>6.
| Мостова І. Ринок ковбасних виробів в посткарантинний період очима виробників/І. Мостова // Мясной бизнес. -Днепр, 2021,N № 3.-С.22-25
|
>7.
| Нова технологія "Фомако" для інжектації бекону // Мясной бизнес. -Днепр, 2021,N № 8.-С.44-45
|
>8.
| Пірог С. В. Ефективність підприємств м'ясного птахівництва/С. В. Пірог // Економіка та держава. -Київ, 2017,N №10.-С.90-91
|
>9.
| Полегенька М. А. Формування логістичної системи підприємств птахівництва/М. А. Полегенька // Економіка та держава. -Київ, 2017,N №10.-С.95-98
|
>10.
| Стабілізаційні системи та смакоароматичні суміші для варених ковбас // Мясной бизнес. -Днепр, 2021,N № 8.-С.36
|
>11.
| Шубіна Г. Аліна Бєлая: "Для нас найголовніше - довіра споживача"/Г. Шубіна // Мясной бизнес. -Днепр, 2021,N № 8.-С.16-22
|
|