Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Статті з періодичних видань та збірок- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=Економіка харчової промисловості -- М'ясне виробництво<.>)
Общее количество найденных документов : 11
Показаны документы с 1 по 11
Сигли бібліотек за посиланням
1.

Вокруг да около: что происходит в мясной отрасли? // Мир продуктов. -К, 2017,N №8.-С.36-38
2.

Вуглеводи у м’ясних виробах // Мясной бизнес. -Днепр, 2021,N № 8.-С.32-33
3.

Литвин С. Тенденції ринку м‘яса та ковбасних виробів за підсумками 2020 року/С. Литвин // Мясной бизнес. -Днепр, 2021,N № 2.-С.20-23
4.

Ляховець В. О. Економічні напрями формування моделей розвитку та інфраструктури ринку яловичини/В. О. Ляховець // Економіка та держава. -Київ, 2017,N №10.-С.99-102
5.

Мокряков А. Обзор рынка колбасных изделий в Украине/А. Мокряков // Мясной бизнес. -Днепр, 2021,N № 3.-С.28-32
6.

Мостова І. Ринок ковбасних виробів в посткарантинний період очима виробників/І. Мостова // Мясной бизнес. -Днепр, 2021,N № 3.-С.22-25
7.

Нова технологія "Фомако" для інжектації бекону // Мясной бизнес. -Днепр, 2021,N № 8.-С.44-45
8.

Пірог С. В. Ефективність підприємств м'ясного птахівництва/С. В. Пірог // Економіка та держава. -Київ, 2017,N №10.-С.90-91
9.

Полегенька М. А. Формування логістичної системи підприємств птахівництва/М. А. Полегенька // Економіка та держава. -Київ, 2017,N №10.-С.95-98
10.

Стабілізаційні системи та смакоароматичні суміші для варених ковбас // Мясной бизнес. -Днепр, 2021,N № 8.-С.36
11.

Шубіна Г. Аліна Бєлая: "Для нас найголовніше - довіра споживача"/Г. Шубіна // Мясной бизнес. -Днепр, 2021,N № 8.-С.16-22