Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Статті з періодичних видань та збірок- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Книги (9)Газета “Червоний прапор” (3)
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=Економіка громадського харчування<.>)
Общее количество найденных документов : 8
Показаны документы с 1 по 8
Сигли бібліотек за посиланням
1.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Заглавие : Молодежный и демократичный фан-бар банка
Место публикации : Мир продуктов: информационно-аналитическое издание. - К, 2017. - №7. - С. 22-23 (Шифр м16/2017/7)
Предметные рубрики: Економіка громадського харчування
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): формат бара--атмосфера
Найти похожие

2.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Тимошенко А.
Заглавие : В центре внимания - вкусная еда и счастливые гости
Место публикации : Мир продуктов: информационно-аналитическое издание. - К, 2017. - №7. - С. 28-29 (Шифр м16/2017/7)
Предметные рубрики: Економіка громадського харчування
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): родина ресторанів дмитра борисова--концептуальні рішення у гастрономії
Найти похожие

3.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Босовська М. В., Ведмідь Н. І., Косар О. В.
Заглавие : Теоретичні засади формування ресторанних мереж
Место публикации : Економіка та держава: міжнародний науково-практичний журнал. - Київ, 2017. - №12. - С. 27-32 (Шифр Е045753/2017/12)
Предметные рубрики: Економіка громадського харчування
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): інтеграційний процес--мережева структура--мережеве формування--ресторанний бізнес
Найти похожие

4.

Вид документа : Статья из сборника (однотомник)
Шифр издания : 338(477)/В-535
Автор(ы) : Малков Д. І.
Заглавие : Дослідження діяльності закладів громадського харчування в сучасних умовах : [на прикладі закладів Львівської області - Пузата хата, Челентано та Макдональдс]
Место публикации : Вісник Національного університету водного господарства та природокористування : зб. наук. пр/ голов. ред. В. С. Мошинський. - Рівне : НУВГП, 2016. - Вип. 4(76) : Економічні науки . - С. 224-231 (Шифр 338(477)/В-535-892324)
УДК : 338(477)
Предметные рубрики: Економіка громадського харчування
Географич. рубрики: Львівська область
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): маркетингове дослідження--2014-2015 рр.--швидке приготування--фаст-фуд
Найти похожие

5.

Вид документа : Статья из сборника (том многотомника)
Шифр издания : 33(062.552)/В-535
Автор(ы) : Малков Д. І.
Заглавие : Роль і функції громадського харчування у національній економіці
Место публикации : Вісник Національного університету водного господарства та природокористування : зб. наук. пр/ голов. ред. В. С. Мошинський. - Рівне : НУВГП, 2017. - Вип. 3(79) : Економічні науки . - С. 79-87 (Шифр 33(062.552)/В-535-541076)
УДК : 33(062.552)
Предметные рубрики: Економіка громадського харчування
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): кооперативні зв’язки--якість послуг
Найти похожие

6.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Табенська О. І.
Заглавие : Інноваційні тенденції розвитку ресторанного бізнесу
Место публикации : Економіка, фінанси, право: інформаційно-аналітичний журнал. - Київ, 2019. - № 1. - С. 31-35 (Шифр Е1/2019/1)
Предметные рубрики: Економіка громадського харчування
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): конкурентоспроможність--глобальні проблеми людства--природні ресурси--екоресторани
Найти похожие

7.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Пасховер А.
Заглавие : Кофе с Марком Зархиным
Место публикации : Новое время. - К., 2021. - № 7. - С. 50-53 (Шифр Н407829/2021/7)
Предметные рубрики: Економіка громадського харчування
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): львівська кухня
Найти похожие

8.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Мельниченко С. , Ткачук Т., Шрам Б.
Заглавие : Постковідний адаптив лакшері-ресторанів
Место публикации : Вісник Київського національного торговельно-економічного університету: науково- практичний журнал. - Київ, 2021. - № 5. - С. 86-99 (Шифр в15/2021/5)
Предметные рубрики: Економіка громадського харчування
Бізнес
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): ресторани преміумсегмента--лакшері-сервіс--fine dining--цифровізація бізнесу--світовий ринок елітних ресторанних послуг--пандемія covid-19--адаптивні механізми розвитку
Найти похожие