Поисковый запрос: (<.>S=Економіка громадського харчування<.>) |
Общее количество найденных документов : 8
Показаны документы с 1 по 8
Сигли бібліотек за посиланням
|
>1.
|
Босовська, М. В. Теоретичні засади формування ресторанних мереж [Текст] / М. В. Босовська, Н. І. Ведмідь, О. В. Косар> // Економіка та держава : міжнародний науково-практичний журнал. - 2017. - №12. - С. 27-32
Рубрики: Економіка громадського харчування
фывфывфыв: інтеграційний процес -- мережева структура -- мережеве формування -- ресторанний бізнес
Доп.точки доступа: Ведмідь, Н. І. Косар, О. В.
Свободных экз. нет Найти похожие
|
>2.
| 338(477) В-535
Малков, Д. І. Дослідження діяльності закладів громадського харчування в сучасних умовах : [на прикладі закладів Львівської області - Пузата хата, Челентано та Макдональдс] / Д. І. Малков> // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування : зб. наук. пр / голов. ред. В. С. Мошинський. - Рівне : НУВГП, 2016. - Вип. 4(76) : Економічні науки . - С. 224-231
Рубрики: Економіка громадського харчування
Львівська область фывфывфыв: Маркетингове дослідження -- 2014-2015 рр. -- швидке приготування -- фаст-фуд
Экземпляры всего: 1 КР (1) Свободны: КР (1) Найти похожие
|
>3.
| 33(062.552) В-535
Малков, Д. І. Роль і функції громадського харчування у національній економіці [Текстььь] / Д. І. Малков> // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування : зб. наук. пр / голов. ред. В. С. Мошинський. - Рівне : НУВГП, 2017. - Вип. 3(79) : Економічні науки . - С. 79-87
Рубрики: Економіка громадського харчування
фывфывфыв: кооперативні зв’язки -- якість послуг
Экземпляры всего: 1 КР (1) Свободны: КР (1) Найти похожие
|
>4.
|
Мельниченко, С. Постковідний адаптив лакшері-ресторанів [Текст] / С. Мельниченко, Т. Ткачук, Б. Шрам> // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету : науково- практичний журнал. - 2021. - № 5. - С. 86-99
Рубрики: Економіка громадського харчування
Бізнес
фывфывфыв: ресторани преміумсегмента -- лакшері-сервіс -- fine dining -- цифровізація бізнесу -- світовий ринок елітних ресторанних послуг -- пандемія COVID-19 -- адаптивні механізми розвитку
Доп.точки доступа: Ткачук, Т. Шрам, Б.
Свободных экз. нет Найти похожие
|
>5.
|
Молодежный и демократичный фан-бар банка [Текст]> // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2017. - №7. - С. 22-23
Рубрики: Економіка громадського харчування
фывфывфыв: формат бара -- атмосфера
Свободных экз. нет Найти похожие
|
>6.
|
Пасховер, А. Кофе с Марком Зархиным [Текст] / А. Пасховер> // Новое время. - 2021. - № 7. - С. 50-53
Рубрики: Економіка громадського харчування
фывфывфыв: львівська кухня
Свободных экз. нет Найти похожие
|
>7.
|
Табенська, О. І. Інноваційні тенденції розвитку ресторанного бізнесу [Текст] / О. І. Табенська> // Економіка, фінанси, право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2019. - № 1. - С. 31-35
Рубрики: Економіка громадського харчування
фывфывфыв: КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ -- ГЛОБАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ЛЮДСТВА -- ПРИРОДНІ РЕСУРСИ -- ЕКОРЕСТОРАНИ
Свободных экз. нет Найти похожие
|
>8.
|
Тимошенко, А. В центре внимания - вкусная еда и счастливые гости [Текст] / А. Тимошенко> // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание. - 2017. - №7. - С. 28-29
Рубрики: Економіка громадського харчування
фывфывфыв: родина ресторанів Дмитра Борисова -- концептуальні рішення у гастрономії
Свободных экз. нет Найти похожие
|
|