Поисковый запрос: (<.>S=Економіка громадського харчування<.>) |
Общее количество найденных документов : 8
Показаны документы с 1 по 8
Сигли бібліотек за посиланням
|
>1.
| Молодежный и демократичный фан-бар банка // Мир продуктов. -К, 2017,N №7.-С.22-23
|
>2.
| Тимошенко А. В центре внимания - вкусная еда и счастливые гости/А. Тимошенко // Мир продуктов. -К, 2017,N №7.-С.28-29
|
>3.
| Босовська М. В. Теоретичні засади формування ресторанних мереж/М. В. Босовська, Н. І. Ведмідь, О. В. Косар // Економіка та держава. -Київ, 2017,N №12.-С.27-32
|
>4.
| Малков Д. І. Дослідження діяльності закладів громадського харчування в сучасних умовах : [на прикладі закладів Львівської області - Пузата хата, Челентано та Макдональдс]/Д. І. Малков // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування . -Рівне :НУВГП, 2016,N Вип. 4(76) :Економічні науки .-С.224-231
|
>5.
| Малков Д. І. Роль і функції громадського харчування у національній економіці/Д. І. Малков // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування . -Рівне :НУВГП, 2017,N Вип. 3(79) :Економічні науки .-С.79-87
|
>6.
| Табенська О. І. Інноваційні тенденції розвитку ресторанного бізнесу/О. І. Табенська // Економіка, фінанси, право. -Київ, 2019,N № 1.-С.31-35
|
>7.
| Пасховер А. Кофе с Марком Зархиным/А. Пасховер // Новое время. -К., 2021,N № 7.-С.50-53
|
>8.
| Мельниченко С. Постковідний адаптив лакшері-ресторанів/С. Мельниченко, Т. Ткачук, Б. Шрам // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. -Київ, 2021,N № 5.-С.86-99
|
|