Поисковый запрос: (<.>K=якість продукції<.>) |
Общее количество найденных документов : 11
Показаны документы с 1 по 11
Сигли бібліотек за посиланням
|
>1.
| Ємцев В. Економічні аспекти виробництва органічної продукції в Україні/В. Ємцев, Г. Ємцева // Тваринництво України. -Київ, 2018,N № 11/12.-С.3-7
|
>2.
| Полтавченко Т. Забезпечення якості та безпеки прісноводниї живої риби за допомогою системи НАССР/Т. Полтавченко // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування . -Рівне :НУВГП, 2018,N Вип. 1(81) :Сільськогосподарські науки .-С.134-142
|
>3.
| Миколюк О. Суворий контроль - відповідальний виробник: У 2018 році в держбюджеті заклали 124 мільйони гривень на ринковий нагляд та дослідження якості продукції/О. Миколюк // Природа і суспільство. -К., 2018,N №1.-С.5
|
>4.
| Фасади MDF: специфіка виробництва й переваги // Меблеві технології . -Киiв, 2018,N № 4.-С.6-7
|
>5.
| Сергєєва О. Стандартизація в Україні: теоретичні основи та вплив на якість продукції/О. Сергєєва // АгроСвіт . -Київ, 2019,N № 20.-С.45-50
|
>6.
| Санжаровець м. Біобезпека на птахофабриці: основні принципи і вимоги/м. Санжаровець // Тваринництво сьогодні. -Київ, 2021,N № 6.-С.50-53
|
>7.
| Схемы анализа и оценки качества готовой продукции // Економіка, фінанси, право. -Київ, 2021,N № 5.-С.21-25
|
>8.
| Органолептична оцінка варених ковбас. Німецька практика. Результати органолептичної оцінки найчастіше бувають остаточними і вирішальними при визначенні якості продукції, особливо нових видів виробів // Мясной бизнес. -Днепр, 2021,N № 2.-С.44-45
|
>9.
| Горда О. Молочарство на Сумщині - перспективи розвитку під час війни : [точка зору аграріїв]/О. Горда // Маркетинг в Україні. -Киiв, 2022,N № 1.-С.40-45
|
>10.
| Сиропридатність молока залежить від стресостійкості корів/ О. М. Черненко, О. І. Черненко, Р. В. Милостивий, О. Г. Бордунова // Тваринництво сьогодні. -Київ, 2022,N № 1.-С.66-69
|
>11.
| Квасюк О. Чому сірка важлива для рослин не менше, ніж азот і фосфор?/О. Квасюк // Пропозиція. -К, 2023,N № 7/8.-С.38-39
|
|