Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Статті з періодичних видань та збірок- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Книги (131)Рідкісні і цінні видання (3)Документи про Рівненщину (362)Книги іноземними мовами (10)Статті з періодичних видань та збірок іноземними мовами (26)Рівненщина: Минуле і сьогодення (26)Історична Волинь (29)Газета “Червоний прапор” (123)Каталог періодичних видань РОУНБ (1945-) (1)
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=харчування<.>)
Общее количество найденных документов : 271
Показаны документы с 1 по 30
Сигли бібліотек за посиланням
 1-30    31-60   61-90   91-120   121-150   151-180      
1.

Заглавие журнала :Пропозиція -2017г.,N 12
Интересные статьи :
Єрмоленко О. . На порозі року нового/ О. Єрмоленко (стр.4)
Агросектор є локомотивом розвитку економіки України (стр.10)
BASF: інноваційні продукти на особливо вигідних умовах (стр.14)
Уряд схвалив перехід на європейську модель сертифікації сільгосптехніки (стр.14)
У Нмеччині розкритикували заяви природоохоронних організацій щодо скорочення чисельності компх-запилювачів (стр.15)
Касьянов С. . Наявність доступного фінансування АПК дасть мінімум 50% зростання агросектору/ С. Касьянов ; А. Сухина; Г. Жолобецький; Ф. Сенешаль (стр.16-21)
Сухина А. . АгроКомплекс 2017" - комплексне рішення агропитань/ А. Сухина ; О. Єрмоленко; Н. Шугурова; Л. Крюкова (стр.22-25)
Селекта" - стабільні врожаї всупереч стресовим умовам (стр.25)
BASF і ПП "Західний Буг": спільний проект задля підвищення врожайності (стр.26-27)
Жолобецький Г. . Українські чорноземи - яка їхня доля?/ Г. Жолобецький ; В. Ходаніцький; М. Кирпа (стр.28-29)
Цибульська С. . Підсумки року Ukravit: "Намагаємося бути другом виробника"/ С. Цибульська ; Г. Жолобецький; Г. Квітка (стр.30-31)
Сухина А. . Зерновісівалки: простота і надійність/ А. Сухина ; Г. Жолобецький; Ф. Сенешаль (стр.40-41)
Механічні сівалки Challenger (стр.40-41)
Amazone: якість висівання із 1949 року (стр.42)
Elvorti - новий-старий знайомий (стр.43)
Єрмоленко О. . Agritechnica 2017: епіцентр інновацій для сільського господарства/ О. Єрмоленко ; Н. Шугурова; Л. Крюкова (стр.44-46)
John Deere: завжди прогрес і розвиток (стр.50-51)
175 років бездоганної якості та продуктивності (стр.52-54)
Висока якість зерна незалежно від умов (стр.55)
New Holland - впевнений погляд у майбутнє (стр.56-57)
Horsch: новинки, створені на потреби ринку (стр.58-62)
Шустік Л. . Машини, які працюють по "смуговому" шляху/ Л. Шустік ; С. Градченко; Д. Крюков (стр.64-68)
Соняшник: про що не люблять згадувати менеджери з продажу насіння (стр.73-75)
Виробництво насіння "Євраліс" в Україні та світі (стр.76-77)
Жолобецький Г. . Класика чи no-till: досліди у "Дослідному"/ Г. Жолобецький ; В. Швидя (стр.78-82)
Ходаніцький В. . Перезимує чи не перезимує?/ В. Ходаніцький ; М. Кирпа (стр.84-91)
Жолобецький Г. Кукурудзяний пояс" ГК "Росток-Холдинг"/ Г. Жолобецький ; Г. Квітка (стр.92-96)
Інокуляція гороху препаратом Агрібактер Горох від "Агрітеми" (стр.98)
Жолобецький Г. . Кукурудза: виростити, допомогти, врятувати, зібрати/ Г. Жолобецький ; Ф. Сенешаль (стр.100-107)
Бактерії роду Вacillus: просто про складне (стр.108-109)
Маменко П. . Чи варто застосовувати інокулянт, якщо сіємо сою по сої?/ П. Маменко ; С. Вербицький (стр.110-112)
Матвієць А. . За використання грунтоцентричної технології врожайність картоплі збільшилася на 47,2%/ А. Матвієць ; Н. Ковтун (стр.113)
Баннікова К. . Особливості поширення шкідливих організмів озимої пшениці восени/ К. Баннікова ; Л. Крюкова (стр.114-117)
Соя під надійним захистом! (стр.118-119)
Шугурова Н. . Сучасні метаморфози давнішнього ворога/ Н. Шугурова ; Л. Крюкова (стр.120-123)
Ретьман С. . Снігові плісняви озимих зернових колосових культур/ С. Ретьман ; Л. Крюкова (стр.124-125)
Чумпк А. . Принципи дії гербіцидів, або Як правильно зробити вибір/ А. Чумпк ; Д. Крюкова (стр.126-128)
Підпальний Г. . Соняшник CL: комплексний підхід від компанії Agrosfera/ Г. Підпальний ; Ю. Опенько (стр.129)
Сергієнко В. . Вплив агротехнічних заходів на ураженість сої хворобами/ В. Сергієнко ; Л. Крюкова (стр.130-132)
Козак Г. . Сучасна модель інтенсивного яблуневого саду/ Г. Козак ; Т. Стецько (стр.134-135)
Градченко С. . Шкідники і хвороби плодових культур 2017/ С. Градченко ; Д. Крюков (стр.136-140)
Козак Г. . Дорога ягода - примхлива культура.../ Г. Козак ; О. Чуб (стр.141-145)
Козак Г. . Неконденційне яблуко - найкращий сік/ Г. Козак ; В. Андрієць (стр.146-150)
Швидя В. . Чи варта уваги вакуумна сушарка насіння с.-г. культур/ В. Швидя (стр.151-153)
Кирпа М. . Особливості збирання зерна сорго / М. Кирпа (стр.155-156)
Квітка Г. . Без гучних акордів: урожай не доріс до експортних рекордів/ Г. Квітка (стр.157-160)
Маслак О. . Цінова політика підприємств/ О. Маслак (стр.161-164)
Коли свинина - більше, ніж їжа (стр.7 (спецвипуск))
Сенешаль Ф. Фокусуватися на воді та щодня вручну перевіряти тиск - банальна витрата часу/ Ф. Сенешаль (стр.8 (спецвипуск))
Лір А. . Фортифікація продуктів харчування: чи потрібно це Україні?/ А. Лір (стр.9 (спецвипуск))
Вербицький С. . Обігрів у свинарнику: ефективність та вигода/ С. Вербицький (стр.10-13 (спецвипуск))
Ковтун Н. . Комфортний мікроклімат забезпечує насамперед вентиляція / Н. Ковтун (стр.14 (спецвипуск))
Крюкова Л. . Світовий АПК у мініатюрі... або Місто, де живуть інновації/ Л. Крюкова (стр.16-22 (спецвипуск))
Хубердо Д. . Кормозмішувач, що базується на... надійній збірці та індивідуальному підході/ Д. Хубердо (стр.23-24 (спецвипуск))
Крюкова Л. . Інноваційні рішення мають бути практичними.../ Л. Крюкова (стр.25-27 (спецвипуск))
Крюкова Л. . Якісне пакування за лічені секунди - цілком можливо! / Л. Крюкова (стр.28-30 (спецвипуск))
Крюкова Д. . Побудувати компанію на довірі.../ Д. Крюкова (стр.32-33 (спецвипуск))
Опенько Ю. Технічні нюанси, про які слід пам’ятати / Ю. Опенько (стр.34 (спецвипуск))
Крюкова Л. . Незалежна якість потребує незалежного контролю/ Л. Крюкова (стр.36-38 (спецвипуск))
Стецько Т. . Післяродовий парез корів потребує якісного лікування / Т. Стецько (стр.39-41 (спецвипуск))
Затримання посліду у великої рогатої худоби: фізіологія та лікування (стр.42-45 (спецвипуск))
Крюков Д. . Коли кількість не ворог якості, або Як побудувати промисловий свинокомплекс "із нуля"/ Д. Крюков (стр.46-49 (спецвипуск))
Чуб О. . Роботизація вітчизняного тваринництва розпочалася!/ О. Чуб (стр.50-52 (спецвипуск))
Андрієць В. . Ортопедична патологія на молочній фермі: попередити завчасно/ В. Андрієць (стр.53-54 (спецвипуск))
Интересные статьи :
Найти похожие


2.

Заглавие журнала :Економіка та держава -2017г.,N 10
Интересные статьи :
Пуліна Т. В. Сучасні аспекти та методи управління ризиками інноваційних проектів в Україні/ Т. В. Пуліна (стр.4-8) фывфыв: невизначеннісь
Варцова В. І. Грошовий ринок України у контексті трансформаційних процесів/ В. І. Варцова, В. О. Огородник (стр.9-12) фывфыв: готівкові розрахунки,безготівкові розраахунки,грошова маса
Ібатуллін М. І. Кормозабезпечення, як основа ефективного свинарства в Україні/ М. І. Ібатуллін (стр.13-16) фывфыв: сертифікація,собівартість свинини,конверсія корму
Захожай В. В. Методичний підхід до обгрунтування типу інформаційної стратегії управління витратами промислового підприємства/ В. В. Захожай, О. О. Черняєва (стр.17-21) фывфыв: потенціал стратегеми
Польова О. Л. Сучасні тенденції на ринку банківських послуг в Україні/ О. Л. Польова, А. О. Кісик (стр.23-27) фывфыв: дистанційні послуги,зміна кількості банків,2016 р., активи, доларизація кредитів, клієнтський кредитний портфель, прибуткові банки
Панченко В. Г. Виклики міжнародній торгівлі в умовах де-глобалізації світової економіки: діалектика протекціонізму і вільної торгівлі/ В. Г. Панченко (стр.28-33) фывфыв: ВВП,СОТ
Афендікова Н. О. Основні засади розвитку модернізаційного потенціалу регіонів України/ Н. О. Афендікова (стр.34-36) фывфыв: внутрішньорегіональні диспропорції,потенціал регіону
Петренко Н. О. Методика реалізації агроінноваційної політики як об'єкта стратегічного управління/ Н. О. Петренко (стр.37-41) фывфыв: аграрне підприємство,агромаркетинг
Мостова А. Д. Удосконалення методичного забезпечення аналізу стану продовольчої безпеки країни/ А. Д. Мостова (стр.42-47) фывфыв: внутрішні потреби,продовольче постачання,збалансованність харчування
Мухтарлы Н. Х. оглу . Современное состояние международной конкурентоспособности экономики Азербайджана/ Н. Х. оглу Мухтарлы (стр.48-52) фывфыв: міжнародна конкурентноздатність,бізнес-досвід
Штань М. В. Напрями державного стимулювання розвитку економіки України/ М. В. Штань (стр.53-57) фывфыв: промисловість,експорт,економічне зростання
Корнєєва Ю. В. Інвестиційні аспекти діяльності ЕКА/ Ю. В. Корнєєва (стр.58-62) фывфыв: експортно-кредитне агенство,страхування кредитів,імпортер
Софійчук К. К. Підвищення туристичної привабливості України/ К. К. Софійчук (стр.63-66) фывфыв: інформаційні технології,туристичні програми,туристичні додатки, 2006-2016 рр., туристичний потік, Google Maps? Booking.com
Захожай К. В. Макробюджетна статистика як новий напрям фінансової науки/ К. В. Захожай (стр.67-73) фывфыв: стадії бюджетного процесу,макропоказники
Михайлов М. Г. Досвід виробництва та організації хмелярства в Польщі/ М. Г. Михайлов (стр.74-77) фывфыв: хміль,хмелярське господарство,матеріальні ресурси
Новрузов О. Х. Современное экономическое состояние развития промышленного сектора в Азербайджанской Республике: реалии и перспективы/ О. Х. Новрузов (стр.78-82) фывфыв: сучасний економічний стан,промисловий сектор,індустріалізація
Максименко І. Я. Інвентарізація як складова внутрішньогосподарського контролю в процесі управління підприємством/ І. Я. Максименко, О. П. Зоря, Г. Р. Горлачова (стр.83-85) фывфыв: види ,строки
Біленко О. В. Аналіз та прогнозування стану галузі сільського господарства України з урахуванням концепції сталого розвитку/ О. В. Біленко, О. Ю. Губа (стр.86-89) фывфыв: аграрна сфера,екологічні показники
Пірог С. В. Ефективність підприємств м'ясного птахівництва/ С. В. Пірог (стр.90-91) фывфыв: аналіз ринку,м’ясо птиці,конкурентоспроможність, 2010-2015 рр.
Крючок С. І. Вплив НТП та інновацій на розвиток агропромислового виробництва/ С. І. Крючок (стр.92-94) фывфыв: науково-технічний прогрес
Полегенька М. А. Формування логістичної системи підприємств птахівництва/ М. А. Полегенька (стр.95-98) фывфыв: збут,цілі підприємства
Ляховець В. О. Економічні напрями формування моделей розвитку та інфраструктури ринку яловичини/ В. О. Ляховець (стр.99-102) фывфыв: ринок яловиччини,економічний регламент,фінансове забезпечення
Интересные статьи :
Найти похожие


3.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Лір А.
Заглавие : Фортифікація продуктів харчування: чи потрібно це Україні?
Место публикации : Пропозиція: виробничий. - К, 2017. - №12. - С. 9 (спецвипуск) (Шифр П17/2017/12)
Предметные рубрики: Безпека продовольча
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): продукти харчові
Найти похожие

4.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Крюкова Л.
Заглавие : Незалежна якість потребує незалежного контролю
Место публикации : Пропозиція: виробничий. - К, 2017. - №12. - С. 36-38 (спецвипуск) (Шифр П17/2017/12)
Предметные рубрики: Харчування
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): якість продуктів
Найти похожие

5.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Мостова А. Д.
Заглавие : Удосконалення методичного забезпечення аналізу стану продовольчої безпеки країни
Место публикации : Економіка та держава: міжнародний науково-практичний журнал. - Київ, 2017. - №10. - С. 42-47 (Шифр Е о45753/2017/10)
Предметные рубрики: Безпека продовольча
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): внутрішні потреби--продовольче постачання--збалансованність харчування
Найти похожие

6.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Заглавие : Смачний екскурс до Грузії : [інтерв'ю з шеф-кухарем київського ресторану "Хмелі-Сунелі" - Анзорі Квірікашвілі]
Место публикации : Міжнародний туризм: журнал про мандрівки та відпочинок. - Киiв, 2017. - №6. - С. 60-61 (Шифр М10/2017/6)
Предметные рубрики: Харчування громадське
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): грузинська кухня
Найти похожие

7.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Михайлышин С.
Заглавие : Вкусная терапия
Место публикации : Огородник :: популярний. - Киiв, 2017. - №11. - С. 44 - 45 (Шифр О5/2017/11)
Предметные рубрики: Виноградарство
Харчування лікувальне
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): лікувальні властивості винограду--харчові властивості--виноградолікування
Найти похожие

8.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Заглавие : Впровадження дієтичних добавок з ефектом деінтоксикації , поліпшення метаборлізму
Место публикации : Наука та інновації: науково-практичний. - К, 2017. - №6. - С. 41-54 (Шифр Н45/2017/6)
Предметные рубрики: Гігієна харчування
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): остеопороз
Найти похожие

9.

Вид документа : Статья из газеты
Шифр издания :
Автор(ы) : Малолєткова О.
Заглавие : Вітаміни на державній службі
Место публикации : Урядовий кур"єр: Газета центральних органів виконавчої влади України. - Киiв, 2018. - N7/12 січ./. - С. 2 (Шифр у1/2018/7/12 січ./)
Предметные рубрики: Гігієна харчування
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): продукти харчування--фортифікація продуктів
Найти похожие

10.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Якутенко И.
Заглавие : Идеальная толщина
Место публикации : Вокруг света. - Киiв, 2018. - №1. - С. 76-81 (Шифр В050400/2018/1)
Предметные рубрики: Гігієна харчування
Генетика людини
Фізіологія людини
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): надлишкова маса тіла--контролювання генів--хімічні інструкції--кишкові бактерії--ожиріння
Найти похожие

11.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Тимошенко А.
Заглавие : Амбасадоры вкуса и творители эксклюзива
Место публикации : Мир продуктов: информационно-аналитическое издание. - К, 2017. - №7. - С. 14-15 (Шифр м16/2017/7)
Предметные рубрики: Харчування громадське
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): послуги--традиції--атмосфера
Найти похожие

12.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Тимошенко А.
Заглавие : Философия FRIENDLY@TASTY: Non branded cafe - моно-концептуальное заведение
Место публикации : Мир продуктов: информационно-аналитическое издание. - К, 2017. - №7. - С. 20-21 (Шифр м16/2017/7)
Предметные рубрики: Харчування громадське
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): кафе-моно
Найти похожие

13.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Заглавие : Молодежный и демократичный фан-бар банка
Место публикации : Мир продуктов: информационно-аналитическое издание. - К, 2017. - №7. - С. 22-23 (Шифр м16/2017/7)
Предметные рубрики: Економіка громадського харчування
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): формат бара--атмосфера
Найти похожие

14.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Тимошенко А.
Заглавие : В центре внимания - вкусная еда и счастливые гости
Место публикации : Мир продуктов: информационно-аналитическое издание. - К, 2017. - №7. - С. 28-29 (Шифр м16/2017/7)
Предметные рубрики: Економіка громадського харчування
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): родина ресторанів дмитра борисова--концептуальні рішення у гастрономії
Найти похожие

15.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Заглавие : Информация в режиме реального времени
Место публикации : Упаковка: журнал для виробників та споживачів тари і упаковки. - К, 2017. - №6. - С. 21 (Шифр У7/2017/6)
Предметные рубрики: Упаковка-- Обладнання
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): прилад для контролю темперптури при транспортуванні продуктів харчування
Найти похожие

16.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Усик С.
Заглавие : Осінні ягоди - намистинки здоров’я
Место публикации : Безпека життєдіяльності : науково- популярний . - Київ, 2017. - №10. - С. 2-3 (Шифр Б2/2017/10)
Предметные рубрики: Валеологія
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): вітаміни--корисні поради--харчування
Найти похожие

17.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Ільченко Н.
Заглавие : Як уберегтися від осінньої застуди?
Место публикации : Безпека життєдіяльності : науково- популярний . - Київ, 2017. - №10. - С. 4 (Шифр Б2/2017/10)
Предметные рубрики: Валеологія
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): гігієна--харчування
Найти похожие

18.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Андросюк Я.
Заглавие : Харчові добавки, або як ми ставимося до свого здоров’я
Место публикации : Безпека життєдіяльності : науково- популярний . - Київ, 2017. - №10. - С. 19-21 (Шифр Б2/2017/10)
Предметные рубрики: Харчові домішки
Безпека життєдіяльності
Гігієна харчування
Безпека продовольча
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): продукти харчування--консерванти--безпека харчових продуктів
Найти похожие

19.

Заглавие журнала :Українознавство -2017г.,N 3
Интересные статьи :
Хоменко О. Українознавство 2воюючої України" в просторі інтелектуальних викликів сучасності/ О. Хоменко (стр.8-41)
Фігурний Ю,. Мілітарна й інформаційна агресія Російської Федерації проти України й українців та її сучасні суспільні наслідки/ Ю, Фігурний Ю (стр.42-56)
Краснодемська І. Російсько-українська війна в дискурсі західних мас-медіа (2014-2016 рр.)/ І. Краснодемська (стр.57-73)
Баран В. Давній Галич - етнокультурний центр середньовічної України/ В. Баран (стр.74-81)
Паламарчук Н. Джерела з історії харчування волинського населення ранньомодерної доби/ Н. Паламарчук (стр.82-93)
Ворончук І. Луцьке Хрестовоздвиженське братство : історіографічний аспект та актуальні проблеми/ І. Ворончук (стр.94-113)
Янюк І. Діяльність кооперативного банку "Земля" (1907-1939 рр.) : джерельна база дослідження проблеми/ І. Янюк (стр.114-129)
Губський С. Він вірив, що Україна буде вільною : до 100-річчя з дня народження О. Штуля-Ждановича/ С. Губський (стр.130-146)
Шакурова О. Етногенетичні концепції українських радянських дослідників ( 50-ті роки 20 ст. - 1991 р.)/ О. Шакурова (стр.147-165)
Газізова О. Динаміка трансформації культурно-ідеологічних пріоритетів в освітньому просторі АР Крим у контексті гуманітарних викликів ( 1991-2017 рр.)/ О. Газізова (стр.166-180)
Гула О. Система освіти республіки Хорватія : українознавчий аспект/ О. Гула (стр.181-191)
Мацьків Т. Мова та ідентичність : український вимір/ Т. Мацьків (стр.192-200)
Осадча Н. Українська мовна картина світу : інтеопретаційні моделі інтегративного потенціалу/ Н. Осадча (стр.201-213)
Соболєва О. Антропологічне дослідження локальної міської спільноти Ірпеня/ О. Соболєва (стр.214-231)
Ціпко А. Українська пісенна культура: творчий - синтетичний досвід мелопоетики/ А. Ціпко (стр.232-253)
Интересные статьи :
Найти похожие


20.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Паламарчук Н.
Заглавие : Джерела з історії харчування волинського населення ранньомодерної доби
Место публикации : Українознавство: науковий журнал. - Київ, 2017. - №3. - С. 82-93 (Шифр У866273/2017/3)
Предметные рубрики: Харчування
Історія України, 16 ст.
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): протестація--декрет--заповіт
Найти похожие

21.

Заглавие газеты: Урядовий кур’єр -2018г.,N 32/15 лют./
Интересные статьи :
Лавренюк А. Центр підтримки екпортерів допоможе знайти партнерів у ЄС/ А. Лавренюк (стр.3)
Про затвердження Порядку проведення оцінки рівня довіри населення до Національної поліції : Постанова Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 р. № 58 (стр.4)
Громов О. Як продукти харчування зробити дешевшими?/ О. Громов ; С. Прокопчук; І. Омелянчук (стр.4)
Прокопчук С. Академік Володимир Горбулін : "Недалеке минуле мало багатьох навчити, що не лише амбіції мають бути європейськими. а і вчинки"/ С. Прокопчук ; І. Омелянчук (стр.6-7)
Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із забезпечення вітчизняного виробництва вугільної продукції та подальшого реформування державного сектору вугільної промисловості : Постанова Кабінету Міністрів України від 07 лютого 2018 р. № 63 (стр.9)
Омелянчук І. 10 років без Нього : про В. чайку/ І. Омелянчук (стр.3)
Интересные статьи :
Найти похожие

22.

Вид документа : Статья из газеты
Шифр издания :
Автор(ы) : Громов О.
Заглавие : Як продукти харчування зробити дешевшими?
Место публикации : Урядовий кур’єр: газета. - Киiв, 2018. - N32/15 лют./. - С. 4 (Шифр у1/2018/32/15 лют./)
Предметные рубрики: Економіка України-- Державне регулювання
Економіка України-- Інформаційні технології
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): зростання цін
Найти похожие

23.

Вид документа : Статья из газеты
Шифр издания :
Автор(ы) : Агудало К.
Заглавие : Скільки алколіцензій необхідно оформити в "багатоповерховому" кафе : [відповідь на запитання]
Место публикации : Все про бухгалтерський облік : професійна бухгалтерська газета . - Київ, 2018. - №16. - С. 27 (Шифр В5/2018/16)
Предметные рубрики: Харчування громадське
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): алкогольні напої--ліцензія на продаж алкоголю
Найти похожие

24.

Вид документа : Статья из газеты
Шифр издания :
Автор(ы) : Омелянчук І.
Заглавие : Як виправити помилки природи? : [про загальнодержавну програму з фортифікації борошна фолієвою кислотою, яку ініціює Рівненська обласна рада]
Место публикации : Природа і суспільство. - К., 2018. - №3. - С. 5 (Шифр П067640/2018/3)
Предметные рубрики: Охорона здоров'я-- Економіка, організація, управління
Промисловість харчова-- Борошномельно-круп’яна
Гігієна харчування
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): профілактика вад--фолієва кислота--збагачення борошна --забруднені території
Найти похожие

25.

Вид документа : Статья из газеты
Шифр издания :
Автор(ы) : Козак І.
Заглавие : Плекають ентузіасти. Їдять - багатії
Место публикации : Голос України. - Київ, 2018. - №34/20 лют./. - С. 10 (Шифр Г1/2018/34/20 лют./)
Предметные рубрики: Економіка рослинництва
Економіка сільського господарства
Гігієна харчування
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): нишеві культури--полба--маш--нут
Найти похожие

26.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Заглавие : Хлеб и соль вашему дому !
Место публикации : Огородник :: популярний. - Киiв, 2018. - №1. - С. 54 - 57 (Шифр О5/2018/1)
Предметные рубрики: Етнографія-- Кухня
Етнографія-- Звичаї
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): традиції--харчування--кулінарія--рецепти
Найти похожие

27.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Босовська М. В., Ведмідь Н. І., Косар О. В.
Заглавие : Теоретичні засади формування ресторанних мереж
Место публикации : Економіка та держава: міжнародний науково-практичний журнал. - Київ, 2017. - №12. - С. 27-32 (Шифр Е045753/2017/12)
Предметные рубрики: Економіка громадського харчування
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): інтеграційний процес--мережева структура--мережеве формування--ресторанний бізнес
Найти похожие

28.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Лінчевський А.
Заглавие : Ячмінь - джерело здорового способу життя сучасної людини
Место публикации : Вісник аграрної науки: науково-теоретичний. - Київ, 2017. - №12. - С. 14-21 (Шифр В7/2017/12)
Предметные рубрики: Рослинництво-- Зернові
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): якість --харчування--здоров’я
Найти похожие

29.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Скіба Ю.
Заглавие : Саме час, або Пріоритет здоров'я у 2018 році
Место публикации : Міжнародний туризм: журнал про мандрівки та відпочинок. - Киiв, 2018. - №1. - С. 108-110 (Шифр М10/2018/1)
Предметные рубрики: Харчування
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): макробіотика--енергія їжі
Найти похожие

30.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Заглавие : Українська "Канапа" у Варшаві
Место публикации : Міжнародний туризм: журнал про мандрівки та відпочинок. - Киiв, 2018. - №1. - С. 130-131 (Шифр М10/2018/1)
Предметные рубрики: Харчування громадське
Географич. рубрики: Варшава, місто (Польща)
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): українська кухня--ресторани
Найти похожие

 1-30    31-60   61-90   91-120   121-150   151-180