Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Статті з періодичних видань та збірок- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Книги (132)Рідкісні і цінні видання (3)Документи про Рівненщину (361)Книги іноземними мовами (10)Статті з періодичних видань та збірок іноземними мовами (26)Рівненщина: Минуле і сьогодення (25)Історична Волинь (29)Газета “Червоний прапор” (123)Каталог періодичних видань РОУНБ (1945-) (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=харчування<.>)
Общее количество найденных документов : 271
Показаны документы с 1 по 30
Сигли бібліотек за посиланням
 1-30    31-60   61-90   91-120   121-150   151-180      
1.


    Фомина-Синглтерри, Е.
    Простота по-американски : [о ресторанах быстрого питания] [Текст] / Е. Фомина-Синглтерри // Вокруг света. - 2019. - № 2. - С. 68-75

Рубрики: Харчування громадське--США

   США
фывфывфыв:
дайнери
Свободных экз. нет

Найти похожие

2.


   
    Про внесення змін до пункту 2 Порядку проведення науково-громадської експертизи набору продуктів харчування, набору непродовольчих товарів і набору послуг для встановлення прожиткового мінімуму : Постанова Кабінету Міністрів України від 30 січ. 2019 р. № 49 [Текст] // Урядовий кур’єр : газета. - 2019. - № 23/5 лют./. - С. 4

Свободных экз. нет

Найти похожие

3.


    Усик, С.
    Вітаміни взимку [Текст] / С. Усик, М. Богданович // Безпека життєдіяльності : науково- популярний . - 2018. - №12. - С. 2-3

Рубрики: Харчування

фывфывфыв:
овочі -- фрукти -- риба -- каші
Доп.точки доступа:
Богданович, М.

Свободных экз. нет

Найти похожие

4.


    Иванова, Е.
    Сало с маслом [Текст] / Е. Иванова // Новое время. - 2019. - № 5. - С. 44-48

Рубрики: Харчування

   Україна
фывфывфыв:
ресурс довголіття -- правильне харчування
Свободных экз. нет

Найти похожие

5.


   
    Про внесення зміни до норм харчування військовослужбовців Збройних Сил та інших військових формувань : Постанова Кабінету Міністрів України від 6 лют. 2019 р. № 112 [Текст] // Урядовий кур’єр : газета. - 2019. - № 38/26 лют./. - С. 6

Свободных экз. нет

Найти похожие

6.


    Сорока, В.
    Щоб уміли готувати...називати й подавати [Текст] / В. Сорока // Освіта України. - 2019. - № 7. - С. 10-11

Рубрики: Харчування дитяче

фывфывфыв:
збірник рецептур -- їдальні шкільні
Свободных экз. нет

Найти похожие

7.


    Дубровик-Рохова, А.
    Мораторій на перевірку бізнесу припинено [Текст] / А. Дубровик-Рохова // День. - 2019. - № 7. - С. 8

Рубрики: Право господарське

   Україна
фывфывфыв:
продукти харчування
Свободных экз. нет

Найти похожие

8.


    Усик, С.
    Гарбузова насолода [Текст] / С. Усик, Л. Богданович // Безпека життєдіяльності : науково- популярний . - 2018. - №11. - С. 3

Рубрики: Харчування

фывфывфыв:
ягоди -- баштанні
Доп.точки доступа:
Богданович, Л.

Свободных экз. нет

Найти похожие

9.


    Ільченко, Н. В.
    Користь та шкода дарунків осені [Текст] / Н. В. Ільченко // Безпека життєдіяльності : науково- популярний . - 2018. - №11. - С. 2-3

Рубрики: Харчування

фывфывфыв:
яблука -- груші -- фрукти
Свободных экз. нет

Найти похожие

10.


    Горбачевська, О.
    Обсмаження сої: у чому секрет? [Текст] / О. Горбачевська // Тваринництво. Ветеринарія. - 2022. - № 2. - С. 35-36

Рубрики: Тваринництво--Корми

фывфывфыв:
кормозаготівля -- харчування тварин -- якість кормів
Свободных экз. нет

Найти похожие

11.


    Ільченко, Н. В.
    "Золоті" ліки природи [Текст] / Н. В. Ільченко // Безпека життєдіяльності : науково- популярний . - 2018. - №11. - С. 8

Рубрики: Харчування

   Плодівництво--Субтропічні культури


фывфывфыв:
хурма -- вітаміни
Свободных экз. нет

Найти похожие

12.


    Усик, С.
    Про користь винограду [Текст] / С. Усик, Л. Богданович // Безпека життєдіяльності : науково- популярний . - 2018. - №11. - С. 6

Рубрики: Харчування

фывфывфыв:
вітаміни -- користь винограду
Доп.точки доступа:
Богданович, Л.

Свободных экз. нет

Найти похожие

13.


    Усик, С.
    Калина - скарбниця здоров’я [Текст] / С. Усик, Л. Богданович // Безпека життєдіяльності : науково- популярний . - 2018. - №11. - С. 4

Рубрики: Плодівництво

   Харчування


фывфывфыв:
корисні речовини -- аскорбінова кислота
Доп.точки доступа:
Богданович, Л.

Свободных экз. нет

Найти похожие

14.


    Ільницький, В.
    М’язові серця і здорове життя [Текст] / В. Ільницький // День. - 2019. - № 76. - С. 8

Рубрики: Охорона здоров'я--Медична реформа

фывфывфыв:
здорове харчування
Свободных экз. нет

Найти похожие

15.


    Івашко, О.
    Органічна перспектива [Текст] / О. Івашко // Урядовий кур’єр : газета. - 2019. - № 75/18 квіт./. - С. 1;4

Рубрики: Харчування

фывфывфыв:
спосіб життя здоровий -- продукти екологічні
Свободных экз. нет

Найти похожие

16.


    Миронова, М.
    Путеводные звезды : [гид "Мишлен"] [Текст] / М. Миронова // Вокруг света. - 2019. - № 1. - С. 56-67

Рубрики: Харчування громадське

   Франція
фывфывфыв:
рейтинги -- ресторани -- статус -- система оцінки ресторанів -- репутація -- ресторанний арбітр
Свободных экз. нет

Найти похожие

17.


    Савицька, Н.
    Виведення на ринок продуктів із доведеною біологічною дією для харчування молоді [Текст] / Н. Савицька // Маркетинг в Україні. - 2019. - № 1. - С. 33-41

Рубрики: Ринок споживчий

фывфывфыв:
раціональне харчування -- продукти інноваційні -- культура споживання
Свободных экз. нет

Найти похожие

18.


    Кринська, Г.
    Великий і всемогутній вітамін D [Текст] / Г. Кринська // Косметолог : профессиональное издание. - 2022. - № 1. - С. 42-45

Рубрики: Гігієна харчування

фывфывфыв:
функції вітаміну -- імунітет -- гіповітаміноз
Свободных экз. нет

Найти похожие

19.


   
    Топ-100 лучших ресторанов Украины 2019 [Текст] // Новое время. - 2019. - № 15. - С. 55-84

Рубрики: Харчування громадське

   Україна
фывфывфыв:
ресторатори країни
Доп.точки доступа:
Зеленський, В. \о нем\

Свободных экз. нет

Найти похожие

20.


    Птахів, С.
    Харчування як складова маркетингу [Текст] / С. Птахів // Український туризм. - 2018. - № 6. - С. 23

Рубрики: Перевезення авіатранспортні

фывфывфыв:
ринок авіаційних послуг -- конкуренція -- харчування бортове
Свободных экз. нет

Найти похожие

21.


    Угнива, С.
    Вошли во вкус родины [Текст] : ресторанный бум Украины / С. Угнива // Новое время. - 2019. - № 6. - С. 28-31

Рубрики: Харчування громадське

   Україна
фывфывфыв:
бізнес ресторанний
Свободных экз. нет

Найти похожие

22.


    Шулікін, Д.
    Рамка для фахової передвищої освіти і харчування дітей [Текст] / Д. Шулікін // Освіта України. - 2019. - № 9. - С. 4-5

Рубрики: Навчання профільне

фывфывфыв:
коледжі професійні -- якість дитячого харчування
Свободных экз. нет

Найти похожие

23.


    Ярощук, О.
    Санітарно- АЧСний прокол [Текст] / О. Ярощук // Тваринництво України : виробничий. - 2018. - № 11/12. - С. 34-35

Рубрики: Тваринництво--Свинарство

фывфывфыв:
африканська чума свиней (АЧС) -- БЕЗПЕКА ХАРЧОВА -- продукти харчування
Свободных экз. нет

Найти похожие

24.


    Клименок, І.
    Введення контролю за обігом антибіотиків у ветеринарній медицині: позитив і проблемні сторони впровадження для України [Текст] / І. Клименок // Тваринництво сьогодні. - 2022. - № 2/6. - С. 64-68

Рубрики: Ветеринарія

фывфывфыв:
протимікробні ветеринарні лікарські засоби -- безпечні продукти харчування
Свободных экз. нет

Найти похожие

25.


    Лійд, М.
    Вертикальні ферми [Текст] / М. Лійд // Винахідник і раціоналізатор. - 2018. - № 5. - С. 5-6

Рубрики: Теплиці

фывфывфыв:
агропромисловий комплекс -- інноваційні фермерські господарства -- контейнерні грядки -- продукція харчування -- наукові відкриття
Свободных экз. нет

Найти похожие

26.


    Табенська, О. І.
    Інноваційні тенденції розвитку ресторанного бізнесу [Текст] / О. І. Табенська // Економіка, фінанси, право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2019. - № 1. - С. 31-35

Рубрики: Економіка громадського харчування

фывфывфыв:
КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ -- ГЛОБАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ЛЮДСТВА -- ПРИРОДНІ РЕСУРСИ -- ЕКОРЕСТОРАНИ
Свободных экз. нет

Найти похожие

27.


    Словацький, О. В.
    Хліб та зернові культури - основні та корисні продукти харчування людства [Текст] / О.В. Словацький // Безпека життєдіяльності : науково- популярний . - 2018. - №9. - С. 18-23

Рубрики: Харчування

   Етнографія--Кухня


фывфывфыв:
виникнення хліба -- вірування слов’ян -- піраміда харчування -- ТРАДИЦІЇ
Экземпляры всего: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)

Найти похожие

28.


    Богданович, Л.
    Осінні ягоди - намистинки здоров`я [Текст] / Л. Богданович, С. Усик // Безпека життєдіяльності : науково- популярний . - 2018. - №9. - С. 2-3

Рубрики: Харчування

фывфывфыв:
журавлина -- калина -- глід
Доп.точки доступа:
Усик, С.

Экземпляры всего: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)

Найти похожие

29.


    Хевон, Х.
    Тодари-ссук-кук: аромат и вскус весны [Текст] / Х. Хевон // Koreana. - 2023. - Том 19, N 1. - С. 64-67

Рубрики: Харчування

   Корея
фывфывфыв:
кей-кухня -- корейські страви -- традиції
Свободных экз. нет

Найти похожие

30.


    Собіпан, С.
    Кожен українець має бути впевнений, що продукти харчування будуть у достатній кількості [Текст] / С. Собіпан // Тваринництво сьогодні. - 2022. - № 7/9. - С. 16-21

Рубрики: Птахівництво

   Бізнес


фывфывфыв:
Володимир-Волинська птахофабрика -- продукція -- плани -- передовий досвід
Свободных экз. нет

Найти похожие

 1-30    31-60   61-90   91-120   121-150   151-180