Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Статті з періодичних видань та збірок- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Книги (131)Рідкісні і цінні видання (3)Документи про Рівненщину (362)Книги іноземними мовами (10)Статті з періодичних видань та збірок іноземними мовами (26)Рівненщина: Минуле і сьогодення (26)Історична Волинь (29)Газета “Червоний прапор” (123)Каталог періодичних видань РОУНБ (1945-) (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=харчування<.>)
Общее количество найденных документов : 271
Показаны документы с 1 по 30
Сигли бібліотек за посиланням
 1-30    31-60   61-90   91-120   121-150   151-180      
1.

Пропозиція - 2017г.,N 12 (Введено оглавление)
2.

Економіка та держава - 2017г.,N 10 (Введено оглавление)
3.

Лір А. Фортифікація продуктів харчування: чи потрібно це Україні?/А. Лір // Пропозиція. -К, 2017,N №12.-С.9 (спецвипуск)
4.

Крюкова Л. Незалежна якість потребує незалежного контролю/Л. Крюкова // Пропозиція. -К, 2017,N №12.-С.36-38 (спецвипуск)
5.

Мостова А. Д. Удосконалення методичного забезпечення аналізу стану продовольчої безпеки країни/А. Д. Мостова // Економіка та держава. -Київ, 2017,N №10.-С.42-47
6.

Смачний екскурс до Грузії : [інтерв'ю з шеф-кухарем київського ресторану "Хмелі-Сунелі" - Анзорі Квірікашвілі] // Міжнародний туризм. -Киiв, 2017,N №6.-С.60-61
7.

Михайлышин С. Вкусная терапия/С. Михайлышин // Огородник :. -Киiв, 2017,N №11.-С.44 - 45
8.

Впровадження дієтичних добавок з ефектом деінтоксикації , поліпшення метаборлізму // Наука та інновації. -К, 2017,N №6.-С.41-54
9.

Малолєткова О. Вітаміни на державній службі /О. Малолєткова // Урядовий кур"єр. -Киiв, 2018,N N7/12 січ./.-С.2
10.

Якутенко И. Идеальная толщина/И. Якутенко // Вокруг света. -Киiв, 2018,N №1.-С.76-81
11.

Тимошенко А. Амбасадоры вкуса и творители эксклюзива/А. Тимошенко // Мир продуктов. -К, 2017,N №7.-С.14-15
12.

Тимошенко А. Философия FRIENDLY@TASTY: Non branded cafe - моно-концептуальное заведение/А. Тимошенко // Мир продуктов. -К, 2017,N №7.-С.20-21
13.

Молодежный и демократичный фан-бар банка // Мир продуктов. -К, 2017,N №7.-С.22-23
14.

Тимошенко А. В центре внимания - вкусная еда и счастливые гости/А. Тимошенко // Мир продуктов. -К, 2017,N №7.-С.28-29
15.

Информация в режиме реального времени // Упаковка. -К, 2017,N №6.-С.21
16.

Усик С. Осінні ягоди - намистинки здоров’я /С. Усик // Безпека життєдіяльності . -Київ, 2017,N №10.-С.2-3
17.

Ільченко Н. Як уберегтися від осінньої застуди? /Н. Ільченко // Безпека життєдіяльності . -Київ, 2017,N №10.-С.4
18.

Андросюк Я. Харчові добавки, або як ми ставимося до свого здоров’я /Я. Андросюк // Безпека життєдіяльності . -Київ, 2017,N №10.-С.19-21
19.

Українознавство - 2017г.,N 3 (Введено оглавление)
20.

Паламарчук Н. Джерела з історії харчування волинського населення ранньомодерної доби/Н. Паламарчук // Українознавство. -Київ, 2017,N №3.-С.82-93
21.

Урядовий кур’єр - 2018г.,N 32/15 лют./ (Введено оглавление)
22.

Громов О. Як продукти харчування зробити дешевшими?/О. Громов; С. Прокопчук // Урядовий кур’єр. -Киiв, 2018,N N32/15 лют./.-С.4
23.

Агудало К. Скільки алколіцензій необхідно оформити в "багатоповерховому" кафе : [відповідь на запитання]/К. Агудало // Все про бухгалтерський облік . -Київ, 2018,N №16.-С.27
24.

Омелянчук І. Як виправити помилки природи? : [про загальнодержавну програму з фортифікації борошна фолієвою кислотою, яку ініціює Рівненська обласна рада]/І. Омелянчук // Природа і суспільство. -К., 2018,N №3.-С.5
25.

Козак І. Плекають ентузіасти. Їдять - багатії/І. Козак // Голос України. -Київ, 2018,N №34/20 лют./.-С.10
26.

Хлеб и соль вашему дому ! // Огородник :. -Киiв, 2018,N №1.-С.54 - 57
27.

Босовська М. В. Теоретичні засади формування ресторанних мереж/М. В. Босовська, Н. І. Ведмідь, О. В. Косар // Економіка та держава. -Київ, 2017,N №12.-С.27-32
28.

Лінчевський А. Ячмінь - джерело здорового способу життя сучасної людини/А. Лінчевський // Вісник аграрної науки. -Київ, 2017,N №12.-С.14-21
29.

Скіба Ю. Саме час, або Пріоритет здоров'я у 2018 році/Ю. Скіба // Міжнародний туризм. -Киiв, 2018,N №1.-С.108-110
30.

Українська "Канапа" у Варшаві // Міжнародний туризм. -Киiв, 2018,N №1.-С.130-131
 1-30    31-60   61-90   91-120   121-150   151-180