Поисковый запрос: (<.>K=харчування<.>) |
Общее количество найденных документов : 271
Показаны документы с 1 по 30
Сигли бібліотек за посиланням
|
|
>1.
| Пропозиція - 2017г.,N 12 (Введено оглавление)
|
>2.
| Економіка та держава - 2017г.,N 10 (Введено оглавление)
|
>3.
| Лір А. Фортифікація продуктів харчування: чи потрібно це Україні?/А. Лір // Пропозиція. -К, 2017,N №12.-С.9 (спецвипуск)
|
>4.
| Крюкова Л. Незалежна якість потребує незалежного контролю/Л. Крюкова // Пропозиція. -К, 2017,N №12.-С.36-38 (спецвипуск)
|
>5.
| Мостова А. Д. Удосконалення методичного забезпечення аналізу стану продовольчої безпеки країни/А. Д. Мостова // Економіка та держава. -Київ, 2017,N №10.-С.42-47
|
>6.
| Смачний екскурс до Грузії : [інтерв'ю з шеф-кухарем київського ресторану "Хмелі-Сунелі" - Анзорі Квірікашвілі] // Міжнародний туризм. -Киiв, 2017,N №6.-С.60-61
|
>7.
| Михайлышин С. Вкусная терапия/С. Михайлышин // Огородник :. -Киiв, 2017,N №11.-С.44 - 45
|
>8.
| Впровадження дієтичних добавок з ефектом деінтоксикації , поліпшення метаборлізму // Наука та інновації. -К, 2017,N №6.-С.41-54
|
>9.
| Малолєткова О. Вітаміни на державній службі /О. Малолєткова // Урядовий кур"єр. -Киiв, 2018,N N7/12 січ./.-С.2
|
>10.
| Якутенко И. Идеальная толщина/И. Якутенко // Вокруг света. -Киiв, 2018,N №1.-С.76-81
|
>11.
| Тимошенко А. Амбасадоры вкуса и творители эксклюзива/А. Тимошенко // Мир продуктов. -К, 2017,N №7.-С.14-15
|
>12.
| Тимошенко А. Философия FRIENDLY@TASTY: Non branded cafe - моно-концептуальное заведение/А. Тимошенко // Мир продуктов. -К, 2017,N №7.-С.20-21
|
>13.
| Молодежный и демократичный фан-бар банка // Мир продуктов. -К, 2017,N №7.-С.22-23
|
>14.
| Тимошенко А. В центре внимания - вкусная еда и счастливые гости/А. Тимошенко // Мир продуктов. -К, 2017,N №7.-С.28-29
|
>15.
| Информация в режиме реального времени // Упаковка. -К, 2017,N №6.-С.21
|
>16.
| Усик С. Осінні ягоди - намистинки здоров’я /С. Усик // Безпека життєдіяльності . -Київ, 2017,N №10.-С.2-3
|
>17.
| Ільченко Н. Як уберегтися від осінньої застуди? /Н. Ільченко // Безпека життєдіяльності . -Київ, 2017,N №10.-С.4
|
>18.
| Андросюк Я. Харчові добавки, або як ми ставимося до свого здоров’я /Я. Андросюк // Безпека життєдіяльності . -Київ, 2017,N №10.-С.19-21
|
>19.
| Українознавство - 2017г.,N 3 (Введено оглавление)
|
>20.
| Паламарчук Н. Джерела з історії харчування волинського населення ранньомодерної доби/Н. Паламарчук // Українознавство. -Київ, 2017,N №3.-С.82-93
|
>21.
| Урядовий кур’єр - 2018г.,N 32/15 лют./ (Введено оглавление)
|
>22.
| Громов О. Як продукти харчування зробити дешевшими?/О. Громов; С. Прокопчук // Урядовий кур’єр. -Киiв, 2018,N N32/15 лют./.-С.4
|
>23.
| Агудало К. Скільки алколіцензій необхідно оформити в "багатоповерховому" кафе : [відповідь на запитання]/К. Агудало // Все про бухгалтерський облік . -Київ, 2018,N №16.-С.27
|
>24.
| Омелянчук І. Як виправити помилки природи? : [про загальнодержавну програму з фортифікації борошна фолієвою кислотою, яку ініціює Рівненська обласна рада]/І. Омелянчук // Природа і суспільство. -К., 2018,N №3.-С.5
|
>25.
| Козак І. Плекають ентузіасти. Їдять - багатії/І. Козак // Голос України. -Київ, 2018,N №34/20 лют./.-С.10
|
>26.
| Хлеб и соль вашему дому ! // Огородник :. -Киiв, 2018,N №1.-С.54 - 57
|
>27.
| Босовська М. В. Теоретичні засади формування ресторанних мереж/М. В. Босовська, Н. І. Ведмідь, О. В. Косар // Економіка та держава. -Київ, 2017,N №12.-С.27-32
|
>28.
| Лінчевський А. Ячмінь - джерело здорового способу життя сучасної людини/А. Лінчевський // Вісник аграрної науки. -Київ, 2017,N №12.-С.14-21
|
>29.
| Скіба Ю. Саме час, або Пріоритет здоров'я у 2018 році/Ю. Скіба // Міжнародний туризм. -Киiв, 2018,N №1.-С.108-110
|
>30.
| Українська "Канапа" у Варшаві // Міжнародний туризм. -Киiв, 2018,N №1.-С.130-131
|
|
|