Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Статті з періодичних видань та збірок- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Книги (131)Рідкісні і цінні видання (3)Документи про Рівненщину (363)Книги іноземними мовами (10)Статті з періодичних видань та збірок іноземними мовами (26)Рівненщина: Минуле і сьогодення (29)Історична Волинь (30)Газета “Червоний прапор” (123)Каталог періодичних видань РОУНБ (1945-) (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=харчування<.>)
Общее количество найденных документов : 271
Показаны документы с 1 по 30
Сигли бібліотек за посиланням
 1-30    31-60   61-90   91-120   121-150   151-180      
1.

Фомина-Синглтерри Е. Простота по-американски : [о ресторанах быстрого питания]/Е. Фомина-Синглтерри // Вокруг света. -К., 2019,N № 2.-С.68-75
2.

Про внесення змін до пункту 2 Порядку проведення науково-громадської експертизи набору продуктів харчування, набору непродовольчих товарів і набору послуг для встановлення прожиткового мінімуму : Постанова Кабінету Міністрів України від 30 січ. 2019 р. № 49 // Урядовий кур’єр. -Киiв, 2019,N № 23/5 лют./.-С.4
3.

Усик С. Вітаміни взимку/С. Усик, М. Богданович // Безпека життєдіяльності . -Київ, 2018,N №12.-С.2-3
4.

Иванова Е. Сало с маслом/Е. Иванова // Новое время. -К., 2019,N № 5.-С.44-48
5.

Про внесення зміни до норм харчування військовослужбовців Збройних Сил та інших військових формувань : Постанова Кабінету Міністрів України від 6 лют. 2019 р. № 112 // Урядовий кур’єр. -Киiв, 2019,N № 38/26 лют./.-С.6
6.

Сорока В. Щоб уміли готувати...називати й подавати/В. Сорока // Освіта України. -К, 2019,N № 7.-С.10-11
7.

Дубровик-Рохова А. Мораторій на перевірку бізнесу припинено/А. Дубровик-Рохова // День. -Київ, 2019,N № 7.-С.8
8.

Усик С. Гарбузова насолода/С. Усик, Л. Богданович // Безпека життєдіяльності . -Київ, 2018,N №11.-С.3
9.

Ільченко Н. В. Користь та шкода дарунків осені/Н. В. Ільченко // Безпека життєдіяльності . -Київ, 2018,N №11.-С.2-3
10.

Горбачевська О. Обсмаження сої: у чому секрет?/О. Горбачевська // Тваринництво. Ветеринарія. -Киiв, 2022,N № 2.-С.35-36
11.

Ільченко Н. В. "Золоті" ліки природи/Н. В. Ільченко // Безпека життєдіяльності . -Київ, 2018,N №11.-С.8
12.

Усик С. Про користь винограду/С. Усик, Л. Богданович // Безпека життєдіяльності . -Київ, 2018,N №11.-С.6
13.

Усик С. Калина - скарбниця здоров’я/С. Усик, Л. Богданович // Безпека життєдіяльності . -Київ, 2018,N №11.-С.4
14.

Ільницький В. М’язові серця і здорове життя/В. Ільницький // День. -Київ, 2019,N № 76.-С.8
15.

Івашко О. Органічна перспектива/О. Івашко // Урядовий кур’єр. -Киiв, 2019,N № 75/18 квіт./.-С.1;4
16.

Миронова М. Путеводные звезды : [гид "Мишлен"]/М. Миронова // Вокруг света. -К., 2019,N № 1.-С.56-67
17.

Савицька Н. Виведення на ринок продуктів із доведеною біологічною дією для харчування молоді/Н. Савицька // Маркетинг в Україні. -Киiв, 2019,N № 1.-С.33-41
18.

Кринська Г. Великий і всемогутній вітамін D/Г. Кринська // Косметолог . -Київ, 2022,N № 1.-С.42-45
19.

Топ-100 лучших ресторанов Украины 2019 // Новое время. -К., 2019,N № 15.-С.55-84
20.

Птахів С. Харчування як складова маркетингу/С. Птахів // Український туризм. -Київ, 2018,N № 6.-С.23
21.

Угнива С. Вошли во вкус родины/С. Угнива // Новое время. -К., 2019,N № 6.-С.28-31
22.

Шулікін Д. Рамка для фахової передвищої освіти і харчування дітей/Д. Шулікін // Освіта України. -К, 2019,N № 9.-С.4-5
23.

Ярощук О. Санітарно- АЧСний прокол/О. Ярощук // Тваринництво України. -Київ, 2018,N № 11/12.-С.34-35
24.

Клименок І. Введення контролю за обігом антибіотиків у ветеринарній медицині: позитив і проблемні сторони впровадження для України/І. Клименок // Тваринництво сьогодні. -Київ, 2022,N № 2/6.-С.64-68
25.

Лійд М. Вертикальні ферми/М. Лійд // Винахідник і раціоналізатор. -Київ, 2018,N № 5.-С.5-6
26.

Табенська О. І. Інноваційні тенденції розвитку ресторанного бізнесу/О. І. Табенська // Економіка, фінанси, право. -Київ, 2019,N № 1.-С.31-35
27.

Словацький О.В. Хліб та зернові культури - основні та корисні продукти харчування людства/О.В. Словацький // Безпека життєдіяльності . -Київ, 2018,N №9.-С.18-23
28.

Богданович Л. Осінні ягоди - намистинки здоров`я/Л. Богданович, С. Усик // Безпека життєдіяльності . -Київ, 2018,N №9.-С.2-3
29.

Хевон Х. Тодари-ссук-кук: аромат и вскус весны/Х. Хевон // Koreana, 2023. т.Том 19,N N 1.-С.64-67
30.

Собіпан С. Кожен українець має бути впевнений, що продукти харчування будуть у достатній кількості/С. Собіпан // Тваринництво сьогодні. -Київ, 2022,N № 7/9.-С.16-21
 1-30    31-60   61-90   91-120   121-150   151-180