Поисковый запрос: (<.>K=ресторанний бізнес<.>) |
Общее количество найденных документов : 4
Показаны документы с 1 по 4
Сигли бібліотек за посиланням
|
>1.
| Босовська М. В. Теоретичні засади формування ресторанних мереж/М. В. Босовська, Н. І. Ведмідь, О. В. Косар // Економіка та держава. -Київ, 2017,N №12.-С.27-32
|
>2.
| Павленко А. Дело вкуса/А. Павленко // Новое время. -К., 2019,N № 24.-С.40-46
|
>3.
| Босовська М. Ресторанні тактики: антипандемічний кейс/М. Босовська, Л. Бовш, І Антонюк // Зовнішня торгівля : економіка, фінанси, право, 2021,N № 2.-С.113-132
|
>4.
| Голованова М. Зміни маркетингової стратегії ресторанного бізнесу в умовах пандемії/М. Голованова, З. Каменєва, О. Ружаленко // Маркетинг в Україні. -Киiв, 2021,N № 2.-С.39-53
|
|