Поисковый запрос: (<.>K=напої<.>) |
Общее количество найденных документов : 52
Показаны документы с 1 по 30
Сигли бібліотек за посиланням
|
|
>1.
| Михайлов М. Г. Досвід виробництва та організації хмелярства в Польщі/М. Г. Михайлов // Економіка та держава. -Київ, 2017,N №10.-С.74-77
|
>2.
| Трудове навчання в школі - 2018г.,N 3/4 (Введено оглавление)
|
>3.
| Гарячі напої. Рекомендований клас: 5 клас // Трудове навчання в школі. -Харків, 2018,N №3/4.-С.83-85
|
>4.
| Агудало К. Скільки алколіцензій необхідно оформити в "багатоповерховому" кафе : [відповідь на запитання]/К. Агудало // Все про бухгалтерський облік . -Київ, 2018,N №16.-С.27
|
>5.
| Тюха І. В. Світові тенденції ринку безалкогольних напоїв/І. В. Тюха, І. В. Савчук // Економіка та держава. -Київ, 2017,N №12.-С.48-51
|
>6.
| Бут О. Обогащение в обращении: обогащенные напитки на основе молочных продуктов/О. Бут // Мир продуктов. -К, 2018,N №1.-С.20-21
|
>7.
| Польза кисломолочных продуктов: диетологи рекомендуют к употреблению // Мир продуктов. -К, 2018,N №1.-С.22
|
>8.
| Горват В. Смакуйте, але в міру/В. Горват // Сільські вісті . -Київ, 2018,N №23.-С.5
|
>9.
| Бут О. Картина рынка с групповым портретом: обзор рынка потребления безалкогольных напитков/О. Бут // Мир продуктов. -К, 2018,N №1.-С.50-54
|
>10.
| Пить стали меньше, но дороже: обзор украинского рынка водки 2016-2017 гг. // Мир продуктов. -К, 2018,N №1.-С.56-57
|
>11.
| Матвиенко М. Градус свободы : [о кубинском роме]/М. Матвиенко // Вокруг света. -Киiв, 2018,N №4.-С.48-54
|
>12.
| Вишиваний В. Заборона нічної торгівлі алкоголем: які шанси на перемогу в адмінсуді : [відповідь на запитання]/В. Вишиваний // Все про бухгалтерський облік . -Київ, 2018,N №39.-С.26-27
|
>13.
| Горват В. На порозі нового/В. Горват // Сільські вісті . -Київ, 2018,N №28.-С.2
|
>14.
| Про внесення змін до деяких законів України щодо розвитку виробництва теруарних вин та натуральних медових напоїв : Закон України від 20 берез. 2018 р. № 2360-VIII // Урядовий кур’єр. -Киiв, 2018,N N87/8 трав./.-С.6
|
>15.
| Селіхов С. В. Загальносвітові тенденції розвитку ринку вина/С. В. Селіхов // Економіка, фінанси, право. -Київ, 2018,N №4.-С.10-15
|
>16.
| Пушкар С. Відкриваємо міні-пивоварню: дозвільна документація та вимоги/С. Пушкар // Все про бухгалтерський облік . -Київ, 2018,N № 56.-С.44-46
|
>17.
| Шаманська О. Методологія дослідження основних складових розвитку спиртової промисловості України/О. Шаманська // АгроСвіт . -Київ, 2018,N №8.-С.3-11
|
>18.
| Крючков О. Простір для творчості : у Львові відкрили перший в Україні пивоварний хаб Insider Craft Hub/ О. Крючков // Урядовий кур’єр. -Киiв, 2018,N N 129/13 лип./.-С.5
|
>19.
| Пасіка - 2018г.,N 6 (Введено оглавление)
|
>20.
| Напої з лікарських рослин з додаванням меду // Пасіка. -К, 2018,N № 6.-С.27-28
|
>21.
| Кравченко Л. Наступление со всех сторон:тенденции рінка слабоалкогольных напитков/Л. Кравченко // Мир продуктов. -К, 2018,N № 3.-С.48-49
|
>22.
| Кравченко Л. Светлые тенденции: ситуация на украинском рынке пива/Л. Кравченко // Мир продуктов. -К, 2018,N № 3.-С.50-51
|
>23.
| Мы ждем перемен!: обзорукраинского сегмента соков (2016-2017 гг.) // Мир продуктов. -К, 2018,N № 3.-С.52-53
|
>24.
| Подгорский В. С. Продукт здорового питания: технология ферментации свекольного сока/В. С. Подгорский // Мир продуктов. -К, 2018,N № 3.-С.54-55
|
>25.
| Як обчислювати мінімальні ціни на алкоголь // Все про бухгалтерський облік . -Київ, 2018,N № 88.-С.23
|
>26.
| Ресторан с самым большим выбором виски в Украине // Вокруг света. -Киiв, 2018,N №10.-С.69
|
>27.
| Безпека життєдіяльності - 2018г.,N 8 (Введено оглавление)
|
>28.
| Усик С. Напої, які найефективніше втамовують спрагу/С. Усик // Безпека життєдіяльності . -Київ, 2018,N №8.-С.2-3
|
>29.
| Пасіка - 2018г.,N 11 (Введено оглавление)
|
>30.
| Настала пора споживати напої з медом // Пасіка. -К, 2018,N № 11.-С.21-22
|
|
|