Поисковый запрос: (<.>K=кухня<.>) |
Общее количество найденных документов : 156
Показаны документы с 1 по 30
Сигли бібліотек за посиланням
|
|
>1.
| Гаврилюк Г. 13 травня відзначається День Хумусу/Г. Гаврилюк // День. -Київ, 2018,N №81/82.-С.25
|
>2.
| 5:0 в пользу Аргентины // Огородник. -Киев, 2018,N №7.-С.44-47
|
>3.
| ConnectedCooking ot RATIONAL - и ваша кухня в сети // Отельер & ресторатор. -К., 2017,N №5.-С.15
|
>4.
| Чор Т. indokitai: наслаждение как искусство/Т. Чор // Отельер & ресторатор. -К., 2017,N №5.-С.54-60
|
>5.
| Моррісон Д. Soul Kitchen = Душевна кухня : з альбому The doors (1967) : [добірка перекладів текстів Джима Моррісона "Our Life Never END"]/Джим Моррісон // Всесвіт. -Киiв, 2018,N №11/12.-С.9
|
>6.
| Кулініч О. «М’яка сила» українського хліба : про культурну та кулінарну дипломатію/О. Кулініч // День. -Київ, 2021,N № 73/74.-С.8-9
|
>7.
| Гавриш Н. Інтегроване заняття: робота над помилками : методична кухня/Н. Гавриш // Дошкільне виховання. -К, 2018,N № 7.-С.8-13
|
>8.
| Чадюк М. Їжа як маркер ідентичності/М. Чадюк // День. -Київ, 2021,N № 95/96.-С.30-31
|
>9.
| Мельник П. "Баба Єлька" спонукала до створення "Смачної Кіровоградщини"/П. Мельник // Голос України. -Київ, 2021,N № 56/26 берез./.-С.9
|
>10.
| Чжэжун Ч. Баклажан : символ жаркого лета/Ч. Чжэжун // Koreana , 2018. т.Том 14,N N 2.-С.60-63
|
>11.
| Кущ П. Без права на вибір/П. Кущ // Урядовий кур’єр. -Киiв, 2018,N N 213/13 листоп./.-С.1, 3
|
>12.
| Безпека життєдіяльності - 2018г.,N 9 (Введено оглавление)
|
>13.
| Тригель Р. Белоснежные вершины : [бланманже]/Р. Тригель // Вокруг света. -К., 2019,N № 1.-С.68-70
|
>14.
| Чорна С. Борщ внесли до Книги рекордів України/С. Чорна // Голос України. -Київ, 2021,N № 44/10 берез./.-С.16
|
>15.
| Чорна С. Борщ посів третє місце серед найкращих перших страв/С. Чорна // Голос України. -Київ, 2021,N № 39/2 берез./.-С.5
|
>16.
| Князева Е. В деньгах счастье : [о пироге василопита]/Е. Князева // Вокруг света. -Киiв, 2018,N №12.-С.54-56
|
>17.
| Князева Е. В своей ракушке : [о супе чаудер]/Е. Князева // Вокруг света. -Киiв, 2018,N №11.-С.72-74
|
>18.
| Шот М. Відчути Тернопіль на смак/М. Шот // Урядовий кур’єр. -Киiв, 2021,N № 127/3 лип./.-С.4
|
>19.
| Вісник Національного університету водного господарства та природокористування /Нац. ун-т вод. госп-ва та природокористування ; голов. ред. В. С. Мошинський Вип. 2(66) : Технічні науки . - 2014
|
>20.
| Князева Е. Взорвать мир : [тако]/Е. Князева // Вокруг света. -К., 2019,N № 7.-С.70-72
|
>21.
| Лебедь О. Визначення динаміки концентрації радону-222 в житлових приміщеннях (кухня) при спаленні побутового газу/О. Лебедь // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування . -Рівне :НУВГП, 2014,N Вип. 2(66) :Технічні науки .-С.313-323
|
>22.
| Угнива С. Вкус будущего : [о растительном мясе]/С. Угнива // Новое время. -К., 2020,N № 45.-С.38-41
|
>23.
| Духнич О. Вкус Востока/О. Духнич // Новое время. -К., 2018,N № 34.-С.54-57
|
>24.
| Вкусно, сытно и бюджетно. Впечатления о литовской кухне // Огородник. -К, 2020,N № 12.-С.42-43
|
>25.
| Всесвіт - 2018г.,N 11/12 (Введено оглавление)
|
>26.
| Вьетнамские деликатесы // Огородник. -К, 2019,N № 5.-С.58-61
|
>27.
| Корнілова Н. Гастрономічні фестивалі в Україні як фактор розвитку гастрономічного туризму/Н. Корнілова // АгроСвіт . -Київ, 2018,N № 20.-С.21-26
|
>28.
| Князева Е. Гастрономические гастроли/Е. Князева // Вокруг света. -К., 2019,N № 9.-С.74-76
|
>29.
| Гастрономический рай : кухня Испании // Огородник. -К, 2019,N № 12.-С.44-47
|
>30.
| Довгаль О. В. Географічний присмак італійської кухні/О. В. Довгаль // Географія та економіка в рідній школі. -Київ, 2022,N № 2/3.-С.39-54
|
|
|