Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Статті з періодичних видань та збірок- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Книги (11)Документи про Рівненщину (68)Книги іноземними мовами (2)Статті з періодичних видань та збірок іноземними мовами (11)Рівненщина: Минуле і сьогодення (10)Історична Волинь (28)Зведений каталог назв періодики бібліотек області (6)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=кухня<.>)
Общее количество найденных документов : 156
Показаны документы с 1 по 30
Сигли бібліотек за посиланням
 1-30    31-60   61-90   91-120   121-150   151-156 
1.

Гаврилюк Г. 13 травня відзначається День Хумусу/Г. Гаврилюк // День. -Київ, 2018,N №81/82.-С.25
2.

5:0 в пользу Аргентины // Огородник. -Киев, 2018,N №7.-С.44-47
3.

ConnectedCooking ot RATIONAL - и ваша кухня в сети // Отельер & ресторатор. -К., 2017,N №5.-С.15
4.

Чор Т. indokitai: наслаждение как искусство/Т. Чор // Отельер & ресторатор. -К., 2017,N №5.-С.54-60
5.

Моррісон Д. Soul Kitchen = Душевна кухня : з альбому The doors (1967) : [добірка перекладів текстів Джима Моррісона "Our Life Never END"]/Джим Моррісон // Всесвіт. -Киiв, 2018,N №11/12.-С.9
6.

Кулініч О. «М’яка сила» українського хліба : про культурну та кулінарну дипломатію/О. Кулініч // День. -Київ, 2021,N № 73/74.-С.8-9
7.

Гавриш Н. Інтегроване заняття: робота над помилками : методична кухня/Н. Гавриш // Дошкільне виховання. -К, 2018,N № 7.-С.8-13
8.

Чадюк М. Їжа як маркер ідентичності/М. Чадюк // День. -Київ, 2021,N № 95/96.-С.30-31
9.

Мельник П. "Баба Єлька" спонукала до створення "Смачної Кіровоградщини"/П. Мельник // Голос України. -Київ, 2021,N № 56/26 берез./.-С.9
10.

Чжэжун Ч. Баклажан : символ жаркого лета/Ч. Чжэжун // Koreana , 2018. т.Том 14,N N 2.-С.60-63
11.

Кущ П. Без права на вибір/П. Кущ // Урядовий кур’єр. -Киiв, 2018,N N 213/13 листоп./.-С.1, 3
12.

Безпека життєдіяльності - 2018г.,N 9 (Введено оглавление)
13.

Тригель Р. Белоснежные вершины : [бланманже]/Р. Тригель // Вокруг света. -К., 2019,N № 1.-С.68-70
14.

Чорна С. Борщ внесли до Книги рекордів України/С. Чорна // Голос України. -Київ, 2021,N № 44/10 берез./.-С.16
15.

Чорна С. Борщ посів третє місце серед найкращих перших страв/С. Чорна // Голос України. -Київ, 2021,N № 39/2 берез./.-С.5
16.

Князева Е. В деньгах счастье : [о пироге василопита]/Е. Князева // Вокруг света. -Киiв, 2018,N №12.-С.54-56
17.

Князева Е. В своей ракушке : [о супе чаудер]/Е. Князева // Вокруг света. -Киiв, 2018,N №11.-С.72-74
18.

Шот М. Відчути Тернопіль на смак/М. Шот // Урядовий кур’єр. -Киiв, 2021,N № 127/3 лип./.-С.4
19.

Вісник Національного університету водного господарства та природокористування /Нац. ун-т вод. госп-ва та природокористування ; голов. ред. В. С. Мошинський Вип. 2(66) : Технічні науки . - 2014
20.

Князева Е. Взорвать мир : [тако]/Е. Князева // Вокруг света. -К., 2019,N № 7.-С.70-72
21.

Лебедь О. Визначення динаміки концентрації радону-222 в житлових приміщеннях (кухня) при спаленні побутового газу/О. Лебедь // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування . -Рівне :НУВГП, 2014,N Вип. 2(66) :Технічні науки .-С.313-323
22.

Угнива С. Вкус будущего : [о растительном мясе]/С. Угнива // Новое время. -К., 2020,N № 45.-С.38-41
23.

Духнич О. Вкус Востока/О. Духнич // Новое время. -К., 2018,N № 34.-С.54-57
24.

Вкусно, сытно и бюджетно. Впечатления о литовской кухне // Огородник. -К, 2020,N № 12.-С.42-43
25.

Всесвіт - 2018г.,N 11/12 (Введено оглавление)
26.

Вьетнамские деликатесы // Огородник. -К, 2019,N № 5.-С.58-61
27.

Корнілова Н. Гастрономічні фестивалі в Україні як фактор розвитку гастрономічного туризму/Н. Корнілова // АгроСвіт . -Київ, 2018,N № 20.-С.21-26
28.

Князева Е. Гастрономические гастроли/Е. Князева // Вокруг света. -К., 2019,N № 9.-С.74-76
29.

Гастрономический рай : кухня Испании // Огородник. -К, 2019,N № 12.-С.44-47
30.

Довгаль О. В. Географічний присмак італійської кухні/О. В. Довгаль // Географія та економіка в рідній школі. -Київ, 2022,N № 2/3.-С.39-54
 1-30    31-60   61-90   91-120   121-150   151-156