Главная
Упрощенный режим
Описание
Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека
Базы данных
Статті з періодичних видань та збірок- результаты поиска
Вид поиска
Книги
Статті з періодичних видань та збірок
Рідкісні і цінні видання
Документи на електронних носіях
Документи про Рівненщину
Книги іноземними мовами
Статті з періодичних видань та збірок іноземними мовами
Бібліотека творів авторів Рівненщини
Рівненщина: Минуле і сьогодення
Історична Волинь
Газета “Червоний прапор”
Музичні твори
Каталог періодичних видань РОУНБ (1945-)
Зведений каталог назв періодики бібліотек області
Пісні Рівненщини
Область поиска
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Заглавие
Год издания
Найдено в других БД:
Документи про Рівненщину (8)
Рівненщина: Минуле і сьогодення (1)
Газета “Червоний прапор” (3)
Формат представления найденных документов:
полный
информационный
краткий
Отсортировать найденные документы по:
автору
заглавию
году издания
типу документа
Поисковый запрос:
(<.>K=кондитерські вироби<.>)
Общее количество найденных документов
:
4
Показаны документы
с 1 по 4
Сигли бібліотек за
посиланням
>
1.
Корисні цукерки. Клас
7- 8 [Текст]> // Трудове навчання в школі. - 2018. -
№3/4
. - С. 78-82
Рубрики:
Трудове навчання--Методика викладання
фывфывфыв:
кондитерські вироби
--
види цукерок
--
спосіб приготування
--
7-8 клас
Свободных экз. нет
Найти похожие
>
2.
Полуничний зефір "Серце".
Рек. клас 7-8-й [Текст]> // Трудове навчання в школі. - 2018. -
№3/4
. - С. 86-89
Рубрики:
Трудове навчання--Методика викладання
фывфывфыв:
кондитерські вироби
--
приготування зефіру
--
види оформлення
--
7-8 клас
Свободных экз. нет
Найти похожие
>
3.
Капкейки "Подарунок для
рукодільниці". Клас 8 [Текст]> // Трудове навчання в школі. - 2018. -
№3/4
. - С. 90-5
Рубрики:
Трудове навчання--Методика викладання
фывфывфыв:
КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ
--
види тіста
--
оздоблення виробу
--
приготування капкейків
--
етапи виготовлення
--
8 клас
Свободных экз. нет
Найти похожие
>
4.
Феніна, О. А.
Карамельне диво [Текст] / О. А. Феніна> // Трудове навчання в школі. - 2018. -
№8
. - С. 12-16
Рубрики:
Трудове навчання--Методика викладання
фывфывфыв:
кондитерські вироби
--
виробництво карамелі
--
інгредієнти для приготування
Свободных экз. нет
Найти похожие
полный формат
краткий формат
все найденные
отмеченные
кроме отмеченных
Стандартный
Расширенный
Профессиональный
Распределенный
По словарю
Тематический навигатор