Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Статті з періодичних видань та збірок- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Книги (31)Документи про Рівненщину (174)Книги іноземними мовами (3)Рівненщина: Минуле і сьогодення (20)Історична Волинь (21)Газета “Червоний прапор” (447)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=громадське<.>)
Общее количество найденных документов : 49
Показаны документы с 1 по 30
Сигли бібліотек за посиланням
 1-30    31-49 
1.

Смачний екскурс до Грузії : [інтерв'ю з шеф-кухарем київського ресторану "Хмелі-Сунелі" - Анзорі Квірікашвілі] // Міжнародний туризм. -Киiв, 2017,N №6.-С.60-61
2.

Тимошенко А. Амбасадоры вкуса и творители эксклюзива/А. Тимошенко // Мир продуктов. -К, 2017,N №7.-С.14-15
3.

Тимошенко А. Философия FRIENDLY@TASTY: Non branded cafe - моно-концептуальное заведение/А. Тимошенко // Мир продуктов. -К, 2017,N №7.-С.20-21
4.

Сорока В. Випереджальна модернізація/В. Сорока // Освіта України. -К, 2018,N №1/2.-С.10
5.

Голос України - 2018г.,N 33/17 лют./ (Введено оглавление)
6.

Агудало К. Скільки алколіцензій необхідно оформити в "багатоповерховому" кафе : [відповідь на запитання]/К. Агудало // Все про бухгалтерський облік . -Київ, 2018,N №16.-С.27
7.

Проект меморіалу Героїв Небесної Сотні винесено на громадське обговоренння // Голос України. -Київ, 2018,N №33/17 лют./.-С.1,3
8.

Українська "Канапа" у Варшаві // Міжнародний туризм. -Киiв, 2018,N №1.-С.130-131
9.

Голосніченко І. До питання свободи і самоврядування у сфері юридичної освіти та науки в Україні/І. Голосніченко // Право України. -К., 2018,N №1.-С.251-264
10.

Медуниця Ю. Добра їжа позитивно впливає на психологію воїна/Ю. Медуниця // Урядовий кур’єр. -Киiв, 2018,N N60/29 берез./.-С.3
11.

Бондаренко Н. Становлення громадського суспільства в Україні/Н. Бондаренко // Зовнішня торгівля : економіка, фінанси, право, 2018,N №2.-С.16-22
12.

Голос України - 2018г.,N 93/23 трав./ (Введено оглавление)
13.

Курган В. Як реінтегрувати бабусь у громадське життя?/В. Курган // Голос України. -Київ, 2018,N № 93/23 трав./.-С.9
14.

Захистити дітей від нікотинової пастки // Голос України. -Київ, 2018,N №85/11 трав./.-С.3
15.

Юровська В. Диспозитивне адміністративно-правове регулювання запровадження й функціонування стандартів освіти та освітніх програм: поточний стан і перспективи вдосконалення/В. Юровська // Підприємництво, господарство і право. -К, 2018,N № 3.-С.100-105
16.

Лагутін В. Можливості інституційного аналізу суспільної стабільності та розвитку/В. Лагутін // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. -Київ, 2018,N № 3.-С.37-52
17.

Пасховер А. Апостол быстрого мира/А. Пасховер // Новое время. -К., 2018,N № 28.-С.56-60
18.

Новак Н. Г. Особливості обліку у готельно-ресторанному бізнесі/Н. Г. Новак, І. О. Башинська // Економіка, фінанси, право. -Київ, 2018,N № 6.-С.17-19
19.

Ажнюк Б. Про нову редакцію (проект) українського правопису/Б. Ажнюк, М. Стріха // Літературна Україна. -К., 2018,N № 30.-С.7
20.

Духнич О. Вкус Востока/О. Духнич // Новое время. -К., 2018,N № 34.-С.54-57
21.

Нагорний В. Як змінний режим роботи впливає на оплату святкових днів : [відповідь на запитання]/В. Нагорний // Все про бухгалтерський облік . -Київ, 2018,N № 98.-С.17
22.

Ресторан с самым большим выбором виски в Украине // Вокруг света. -Киiв, 2018,N №10.-С.69
23.

Горак Р. Дивосвіт Михайла Макара/Роман Горак // Дзвін. -Львів, 2018,N № 8.-С.241-248
24.

Фомина-Синглтерри Е. Простота по-американски : [о ресторанах быстрого питания]/Е. Фомина-Синглтерри // Вокруг света. -К., 2019,N № 2.-С.68-75
25.

Угнива С. Вошли во вкус родины/С. Угнива // Новое время. -К., 2019,N № 6.-С.28-31
26.

Миронова М. Путеводные звезды : [гид "Мишлен"]/М. Миронова // Вокруг света. -К., 2019,N № 1.-С.56-67
27.

Топ-100 лучших ресторанов Украины 2019 // Новое время. -К., 2019,N № 15.-С.55-84
28.

Павленко А. Дело вкуса/А. Павленко // Новое время. -К., 2019,N № 24.-С.40-46
29.

Малков Д. Сучасні фактори стимулювання розвитку громадського харчування/Д. Малков // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування . -Рівне :НУВГП, 2017,N Вип. 4 (80) :Економічні науки .-С.60-67
30.

Гаргун С. Колізії в правовому регулювання статусу органів студентського самоврядування закладів вищої освіти/С. Гаргун // Підприємництво, господарство і право. -К, 2019,N № 4.-С.15-19
 1-30    31-49