Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Статті з періодичних видань та збірок- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Книги (31)Документи про Рівненщину (174)Книги іноземними мовами (3)Рівненщина: Минуле і сьогодення (21)Історична Волинь (21)Газета “Червоний прапор” (451)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=громадське<.>)
Общее количество найденных документов : 49
Показаны документы с 1 по 30
Сигли бібліотек за посиланням
 1-30    31-49 
1.

Духницький Б.В. Тенденції споживання харчових продуктів у світі/Б.В. Духницький // Економіка АПК. -К., 2020,N № 4.-С.104-110
2.

Зейкан Я. Адвокатура – служіння громадське/Я. Зейкан // Право України. -К., 2019,N № 12.-С.42-53
3.

Терещенко І. Проєкт "Ми в ефірі плюс" поєднає культурну, соціальну та освітню сфери/І. Терещенко // Голос України. -Київ, 2020,N № 233/16 груд..-С.12
4.

Баляльова Н. Зв’язок "Енеїди" Вергілія з гомерівським епосом/Н. Баляльова // Всесвітня література в сучасній школі. -Київ, 2020,N № 11/12.-С.57-60
5.

Тимошик М. Шинок як культурний і діловий осередок українського села/М. Тимошик // Українська культура. -К., 2020,N № 4/6.-С.22-27
6.

Гаргун С. Колізії в правовому регулювання статусу органів студентського самоврядування закладів вищої освіти/С. Гаргун // Підприємництво, господарство і право. -К, 2019,N № 4.-С.15-19
7.

Угнива С. Вошли во вкус родины/С. Угнива // Новое время. -К., 2019,N № 6.-С.28-31
8.

Фомина-Синглтерри Е. Простота по-американски : [о ресторанах быстрого питания]/Е. Фомина-Синглтерри // Вокруг света. -К., 2019,N № 2.-С.68-75
9.

Миронова М. Путеводные звезды : [гид "Мишлен"]/М. Миронова // Вокруг света. -К., 2019,N № 1.-С.56-67
10.

Павленко А. Дело вкуса/А. Павленко // Новое время. -К., 2019,N № 24.-С.40-46
11.

Топ-100 лучших ресторанов Украины 2019 // Новое время. -К., 2019,N № 15.-С.55-84
12.

Шулкін Д. Про трансформацію мережі та громадське обговорення/Д. Шулкін // Освіта України. -К, 2021,N № 35.-С.8
13.

Ілюха Ю. Сила енергійності й оптимізму/Ю. Ілюха // День. -Київ, 2021,N № 111/112.-С.28
14.

"Читання як життєва стратегія" : стратегія розвитку читання на 2021 - 2025 роки // Українська мова та література. Шкільний світ. -К., 2021,N № 7/8.-С.10-31
15.

Лавренюк С. Затверджено Стратегію реформування системи шкільного харчування/С. Лавренюк // Голос України. -Київ, 2023,N № 220/2 листоп./.-С.3
16.

Мокряков А. Обзор рынка веганских продуктов (мясных изделий Bio meat) в Украине/А. Мокряков // Мясной бизнес. -Днепр, 2021,N № 10.-С.22-27
17.

Голованова М. Зміни маркетингової стратегії ресторанного бізнесу в умовах пандемії/М. Голованова, З. Каменєва, О. Ружаленко // Маркетинг в Україні. -Киiв, 2021,N № 2.-С.39-53
18.

Общепит во время карантина: когда жизнь поделилась на "до" и "после" // Маркетинг в Україні. -Киiв, 2020,N № 6.-С.26-29
19.

Литвин В. У пошуках європейського духу. Європеїзм як інтелектуальний і світоглядний дороговказ українських діячів імперської доби/В. Литвин // Голос України. -Київ, 2021,N № 27/13 лют./.-С.10-11
20.

Бондаренко Н. Громадське суспільство в умовах пандемії/Н. Бондаренко // Зовнішня торгівля : економіка, фінанси, право, 2021,N № 1.-С.80-89
21.

Босовська М. Ресторанні тактики: антипандемічний кейс/М. Босовська, Л. Бовш, І Антонюк // Зовнішня торгівля : економіка, фінанси, право, 2021,N № 2.-С.113-132
22.

Ніколаюк Т. Продовольче становище в містах УСРР під час "комуністичного штурму" 1929–1932 рр./Т. Ніколаюк // Український історичний журнал. -К., 2020,N № 6.-С.4-20
23.

Горак Р. Дивосвіт Михайла Макара/Роман Горак // Дзвін. -Львів, 2018,N № 8.-С.241-248
24.

Медуниця Ю. Добра їжа позитивно впливає на психологію воїна/Ю. Медуниця // Урядовий кур’єр. -Киiв, 2018,N N60/29 берез./.-С.3
25.

Тимошенко А. Философия FRIENDLY@TASTY: Non branded cafe - моно-концептуальное заведение/А. Тимошенко // Мир продуктов. -К, 2017,N №7.-С.20-21
26.

Бондаренко Н. Становлення громадського суспільства в Україні/Н. Бондаренко // Зовнішня торгівля : економіка, фінанси, право, 2018,N №2.-С.16-22
27.

Курган В. Як реінтегрувати бабусь у громадське життя?/В. Курган // Голос України. -Київ, 2018,N № 93/23 трав./.-С.9
28.

Тимошенко А. Амбасадоры вкуса и творители эксклюзива/А. Тимошенко // Мир продуктов. -К, 2017,N №7.-С.14-15
29.

Агудало К. Скільки алколіцензій необхідно оформити в "багатоповерховому" кафе : [відповідь на запитання]/К. Агудало // Все про бухгалтерський облік . -Київ, 2018,N №16.-С.27
30.

Сорока В. Випереджальна модернізація/В. Сорока // Освіта України. -К, 2018,N №1/2.-С.10
 1-30    31-49