Поисковый запрос: (<.>K=громадське<.>) |
Общее количество найденных документов : 49
Показаны документы с 1 по 30
Сигли бібліотек за посиланням
|
|
>1.
| Ілюха Ю. Сила енергійності й оптимізму/Ю. Ілюха // День. -Київ, 2021,N № 111/112.-С.28
|
>2.
| Агудало К. Скільки алколіцензій необхідно оформити в "багатоповерховому" кафе : [відповідь на запитання]/К. Агудало // Все про бухгалтерський облік . -Київ, 2018,N №16.-С.27
|
>3.
| Ажнюк Б. Про нову редакцію (проект) українського правопису/Б. Ажнюк, М. Стріха // Літературна Україна. -К., 2018,N № 30.-С.7
|
>4.
| Баляльова Н. Зв’язок "Енеїди" Вергілія з гомерівським епосом/Н. Баляльова // Всесвітня література в сучасній школі. -Київ, 2020,N № 11/12.-С.57-60
|
>5.
| Бондаренко Н. Громадське суспільство в умовах пандемії/Н. Бондаренко // Зовнішня торгівля : економіка, фінанси, право, 2021,N № 1.-С.80-89
|
>6.
| Бондаренко Н. Становлення громадського суспільства в Україні/Н. Бондаренко // Зовнішня торгівля : економіка, фінанси, право, 2018,N №2.-С.16-22
|
>7.
| Босовська М. Ресторанні тактики: антипандемічний кейс/М. Босовська, Л. Бовш, І Антонюк // Зовнішня торгівля : економіка, фінанси, право, 2021,N № 2.-С.113-132
|
>8.
| Гаргун С. Колізії в правовому регулювання статусу органів студентського самоврядування закладів вищої освіти/С. Гаргун // Підприємництво, господарство і право. -К, 2019,N № 4.-С.15-19
|
>9.
| Голованова М. Зміни маркетингової стратегії ресторанного бізнесу в умовах пандемії/М. Голованова, З. Каменєва, О. Ружаленко // Маркетинг в Україні. -Киiв, 2021,N № 2.-С.39-53
|
>10.
| Голос України - 2018г.,N 33/17 лют./ (Введено оглавление)
|
>11.
| Голос України - 2018г.,N 93/23 трав./ (Введено оглавление)
|
>12.
| Голосніченко І. До питання свободи і самоврядування у сфері юридичної освіти та науки в Україні/І. Голосніченко // Право України. -К., 2018,N №1.-С.251-264
|
>13.
| Горак Р. Дивосвіт Михайла Макара/Роман Горак // Дзвін. -Львів, 2018,N № 8.-С.241-248
|
>14.
| Духницький Б.В. Тенденції споживання харчових продуктів у світі/Б.В. Духницький // Економіка АПК. -К., 2020,N № 4.-С.104-110
|
>15.
| Духнич О. Вкус Востока/О. Духнич // Новое время. -К., 2018,N № 34.-С.54-57
|
>16.
| Захистити дітей від нікотинової пастки // Голос України. -Київ, 2018,N №85/11 трав./.-С.3
|
>17.
| Зейкан Я. Адвокатура – служіння громадське/Я. Зейкан // Право України. -К., 2019,N № 12.-С.42-53
|
>18.
| Зовнішня торгівля : економіка, фінанси, право - 2021г.,N 1 (Введено оглавление)
|
>19.
| Курган В. Як реінтегрувати бабусь у громадське життя?/В. Курган // Голос України. -Київ, 2018,N № 93/23 трав./.-С.9
|
>20.
| Лавренюк С. Затверджено Стратегію реформування системи шкільного харчування/С. Лавренюк // Голос України. -Київ, 2023,N № 220/2 листоп./.-С.3
|
>21.
| Лагутін В. Можливості інституційного аналізу суспільної стабільності та розвитку/В. Лагутін // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. -Київ, 2018,N № 3.-С.37-52
|
>22.
| Литвин В. У пошуках європейського духу. Європеїзм як інтелектуальний і світоглядний дороговказ українських діячів імперської доби/В. Литвин // Голос України. -Київ, 2021,N № 27/13 лют./.-С.10-11
|
>23.
| Малков Д. Сучасні фактори стимулювання розвитку громадського харчування/Д. Малков // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування . -Рівне :НУВГП, 2017,N Вип. 4 (80) :Економічні науки .-С.60-67
|
>24.
| Медуниця Ю. Добра їжа позитивно впливає на психологію воїна/Ю. Медуниця // Урядовий кур’єр. -Киiв, 2018,N N60/29 берез./.-С.3
|
>25.
| Миронова М. Путеводные звезды : [гид "Мишлен"]/М. Миронова // Вокруг света. -К., 2019,N № 1.-С.56-67
|
>26.
| Мокряков А. Обзор рынка веганских продуктов (мясных изделий Bio meat) в Украине/А. Мокряков // Мясной бизнес. -Днепр, 2021,N № 10.-С.22-27
|
>27.
| Ніколаюк Т. Продовольче становище в містах УСРР під час "комуністичного штурму" 1929–1932 рр./Т. Ніколаюк // Український історичний журнал. -К., 2020,N № 6.-С.4-20
|
>28.
| Нагорний В. Як змінний режим роботи впливає на оплату святкових днів : [відповідь на запитання]/В. Нагорний // Все про бухгалтерський облік . -Київ, 2018,N № 98.-С.17
|
>29.
| Новак Н. Г. Особливості обліку у готельно-ресторанному бізнесі/Н. Г. Новак, І. О. Башинська // Економіка, фінанси, право. -Київ, 2018,N № 6.-С.17-19
|
>30.
| Общепит во время карантина: когда жизнь поделилась на "до" и "после" // Маркетинг в Україні. -Киiв, 2020,N № 6.-С.26-29
|
|
|