Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Статті з періодичних видань та збірок- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Книги (31)Документи про Рівненщину (174)Книги іноземними мовами (3)Рівненщина: Минуле і сьогодення (20)Історична Волинь (21)Газета “Червоний прапор” (447)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=громадське<.>)
Общее количество найденных документов : 49
Показаны документы с 1 по 30
Сигли бібліотек за посиланням
 1-30    31-49 
1.

Ілюха Ю. Сила енергійності й оптимізму/Ю. Ілюха // День. -Київ, 2021,N № 111/112.-С.28
2.

Агудало К. Скільки алколіцензій необхідно оформити в "багатоповерховому" кафе : [відповідь на запитання]/К. Агудало // Все про бухгалтерський облік . -Київ, 2018,N №16.-С.27
3.

Ажнюк Б. Про нову редакцію (проект) українського правопису/Б. Ажнюк, М. Стріха // Літературна Україна. -К., 2018,N № 30.-С.7
4.

Баляльова Н. Зв’язок "Енеїди" Вергілія з гомерівським епосом/Н. Баляльова // Всесвітня література в сучасній школі. -Київ, 2020,N № 11/12.-С.57-60
5.

Бондаренко Н. Громадське суспільство в умовах пандемії/Н. Бондаренко // Зовнішня торгівля : економіка, фінанси, право, 2021,N № 1.-С.80-89
6.

Бондаренко Н. Становлення громадського суспільства в Україні/Н. Бондаренко // Зовнішня торгівля : економіка, фінанси, право, 2018,N №2.-С.16-22
7.

Босовська М. Ресторанні тактики: антипандемічний кейс/М. Босовська, Л. Бовш, І Антонюк // Зовнішня торгівля : економіка, фінанси, право, 2021,N № 2.-С.113-132
8.

Гаргун С. Колізії в правовому регулювання статусу органів студентського самоврядування закладів вищої освіти/С. Гаргун // Підприємництво, господарство і право. -К, 2019,N № 4.-С.15-19
9.

Голованова М. Зміни маркетингової стратегії ресторанного бізнесу в умовах пандемії/М. Голованова, З. Каменєва, О. Ружаленко // Маркетинг в Україні. -Киiв, 2021,N № 2.-С.39-53
10.

Голос України - 2018г.,N 33/17 лют./ (Введено оглавление)
11.

Голос України - 2018г.,N 93/23 трав./ (Введено оглавление)
12.

Голосніченко І. До питання свободи і самоврядування у сфері юридичної освіти та науки в Україні/І. Голосніченко // Право України. -К., 2018,N №1.-С.251-264
13.

Горак Р. Дивосвіт Михайла Макара/Роман Горак // Дзвін. -Львів, 2018,N № 8.-С.241-248
14.

Духницький Б.В. Тенденції споживання харчових продуктів у світі/Б.В. Духницький // Економіка АПК. -К., 2020,N № 4.-С.104-110
15.

Духнич О. Вкус Востока/О. Духнич // Новое время. -К., 2018,N № 34.-С.54-57
16.

Захистити дітей від нікотинової пастки // Голос України. -Київ, 2018,N №85/11 трав./.-С.3
17.

Зейкан Я. Адвокатура – служіння громадське/Я. Зейкан // Право України. -К., 2019,N № 12.-С.42-53
18.

Зовнішня торгівля : економіка, фінанси, право - 2021г.,N 1 (Введено оглавление)
19.

Курган В. Як реінтегрувати бабусь у громадське життя?/В. Курган // Голос України. -Київ, 2018,N № 93/23 трав./.-С.9
20.

Лавренюк С. Затверджено Стратегію реформування системи шкільного харчування/С. Лавренюк // Голос України. -Київ, 2023,N № 220/2 листоп./.-С.3
21.

Лагутін В. Можливості інституційного аналізу суспільної стабільності та розвитку/В. Лагутін // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. -Київ, 2018,N № 3.-С.37-52
22.

Литвин В. У пошуках європейського духу. Європеїзм як інтелектуальний і світоглядний дороговказ українських діячів імперської доби/В. Литвин // Голос України. -Київ, 2021,N № 27/13 лют./.-С.10-11
23.

Малков Д. Сучасні фактори стимулювання розвитку громадського харчування/Д. Малков // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування . -Рівне :НУВГП, 2017,N Вип. 4 (80) :Економічні науки .-С.60-67
24.

Медуниця Ю. Добра їжа позитивно впливає на психологію воїна/Ю. Медуниця // Урядовий кур’єр. -Киiв, 2018,N N60/29 берез./.-С.3
25.

Миронова М. Путеводные звезды : [гид "Мишлен"]/М. Миронова // Вокруг света. -К., 2019,N № 1.-С.56-67
26.

Мокряков А. Обзор рынка веганских продуктов (мясных изделий Bio meat) в Украине/А. Мокряков // Мясной бизнес. -Днепр, 2021,N № 10.-С.22-27
27.

Ніколаюк Т. Продовольче становище в містах УСРР під час "комуністичного штурму" 1929–1932 рр./Т. Ніколаюк // Український історичний журнал. -К., 2020,N № 6.-С.4-20
28.

Нагорний В. Як змінний режим роботи впливає на оплату святкових днів : [відповідь на запитання]/В. Нагорний // Все про бухгалтерський облік . -Київ, 2018,N № 98.-С.17
29.

Новак Н. Г. Особливості обліку у готельно-ресторанному бізнесі/Н. Г. Новак, І. О. Башинська // Економіка, фінанси, право. -Київ, 2018,N № 6.-С.17-19
30.

Общепит во время карантина: когда жизнь поделилась на "до" и "после" // Маркетинг в Україні. -Киiв, 2020,N № 6.-С.26-29
 1-30    31-49