Главная Упрощенный режим Описание

Базы данных


Статті з періодичних видань та збірок- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Книги (31)Документи про Рівненщину (174)Книги іноземними мовами (3)Рівненщина: Минуле і сьогодення (21)Історична Волинь (21)Газета “Червоний прапор” (451)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=громадське<.>)
Общее количество найденных документов : 49
Показаны документы с 1 по 30
Сигли бібліотек за посиланням
 1-30    31-49 
1.

Юровська В. Диспозитивне адміністративно-правове регулювання запровадження й функціонування стандартів освіти та освітніх програм: поточний стан і перспективи вдосконалення/В. Юровська // Підприємництво, господарство і право. -К, 2018,N № 3.-С.100-105
2.

Шулкін Д. Про трансформацію мережі та громадське обговорення/Д. Шулкін // Освіта України. -К, 2021,N № 35.-С.8
3.

"Читання як життєва стратегія" : стратегія розвитку читання на 2021 - 2025 роки // Українська мова та література. Шкільний світ. -К., 2021,N № 7/8.-С.10-31
4.

Фомина-Синглтерри Е. Простота по-американски : [о ресторанах быстрого питания]/Е. Фомина-Синглтерри // Вокруг света. -К., 2019,N № 2.-С.68-75
5.

Українська "Канапа" у Варшаві // Міжнародний туризм. -Киiв, 2018,N №1.-С.130-131
6.

Угнива С. Вошли во вкус родины/С. Угнива // Новое время. -К., 2019,N № 6.-С.28-31
7.

Топ-100 лучших ресторанов Украины 2019 // Новое время. -К., 2019,N № 15.-С.55-84
8.

Тимошик М. Шинок як культурний і діловий осередок українського села/М. Тимошик // Українська культура. -К., 2020,N № 4/6.-С.22-27
9.

Тимошенко А. Философия FRIENDLY@TASTY: Non branded cafe - моно-концептуальное заведение/А. Тимошенко // Мир продуктов. -К, 2017,N №7.-С.20-21
10.

Тимошенко А. Амбасадоры вкуса и творители эксклюзива/А. Тимошенко // Мир продуктов. -К, 2017,N №7.-С.14-15
11.

Терещенко І. Проєкт "Ми в ефірі плюс" поєднає культурну, соціальну та освітню сфери/І. Терещенко // Голос України. -Київ, 2020,N № 233/16 груд..-С.12
12.

Сорока В. Випереджальна модернізація/В. Сорока // Освіта України. -К, 2018,N №1/2.-С.10
13.

Смачний екскурс до Грузії : [інтерв'ю з шеф-кухарем київського ресторану "Хмелі-Сунелі" - Анзорі Квірікашвілі] // Міжнародний туризм. -Киiв, 2017,N №6.-С.60-61
14.

Ресторан с самым большим выбором виски в Украине // Вокруг света. -Киiв, 2018,N №10.-С.69
15.

Проект меморіалу Героїв Небесної Сотні винесено на громадське обговоренння // Голос України. -Київ, 2018,N №33/17 лют./.-С.1,3
16.

Право України - 2019г.,N 12 (Введено оглавление)
17.

Пасховер А. Апостол быстрого мира/А. Пасховер // Новое время. -К., 2018,N № 28.-С.56-60
18.

Павленко А. Дело вкуса/А. Павленко // Новое время. -К., 2019,N № 24.-С.40-46
19.

Освіта України - 2021г.,N 35 (Введено оглавление)
20.

Общепит во время карантина: когда жизнь поделилась на "до" и "после" // Маркетинг в Україні. -Киiв, 2020,N № 6.-С.26-29
21.

Новак Н. Г. Особливості обліку у готельно-ресторанному бізнесі/Н. Г. Новак, І. О. Башинська // Економіка, фінанси, право. -Київ, 2018,N № 6.-С.17-19
22.

Нагорний В. Як змінний режим роботи впливає на оплату святкових днів : [відповідь на запитання]/В. Нагорний // Все про бухгалтерський облік . -Київ, 2018,N № 98.-С.17
23.

Ніколаюк Т. Продовольче становище в містах УСРР під час "комуністичного штурму" 1929–1932 рр./Т. Ніколаюк // Український історичний журнал. -К., 2020,N № 6.-С.4-20
24.

Мокряков А. Обзор рынка веганских продуктов (мясных изделий Bio meat) в Украине/А. Мокряков // Мясной бизнес. -Днепр, 2021,N № 10.-С.22-27
25.

Миронова М. Путеводные звезды : [гид "Мишлен"]/М. Миронова // Вокруг света. -К., 2019,N № 1.-С.56-67
26.

Медуниця Ю. Добра їжа позитивно впливає на психологію воїна/Ю. Медуниця // Урядовий кур’єр. -Киiв, 2018,N N60/29 берез./.-С.3
27.

Малков Д. Сучасні фактори стимулювання розвитку громадського харчування/Д. Малков // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування . -Рівне :НУВГП, 2017,N Вип. 4 (80) :Економічні науки .-С.60-67
28.

Литвин В. У пошуках європейського духу. Європеїзм як інтелектуальний і світоглядний дороговказ українських діячів імперської доби/В. Литвин // Голос України. -Київ, 2021,N № 27/13 лют./.-С.10-11
29.

Лагутін В. Можливості інституційного аналізу суспільної стабільності та розвитку/В. Лагутін // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. -Київ, 2018,N № 3.-С.37-52
30.

Лавренюк С. Затверджено Стратегію реформування системи шкільного харчування/С. Лавренюк // Голос України. -Київ, 2023,N № 220/2 листоп./.-С.3
 1-30    31-49