Главная
Упрощенный режим
Описание
Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека
Базы данных
Статті з періодичних видань та збірок- результаты поиска
Вид поиска
Книги
Статті з періодичних видань та збірок
Рідкісні і цінні видання
Документи на електронних носіях
Документи про Рівненщину
Книги іноземними мовами
Статті з періодичних видань та збірок іноземними мовами
Бібліотека творів авторів Рівненщини
Рівненщина: Минуле і сьогодення
Історична Волинь
Газета “Червоний прапор”
Музичні твори
Каталог періодичних видань РОУНБ (1945-)
Зведений каталог назв періодики бібліотек області
Пісні Рівненщини
Область поиска
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Заглавие
Год издания
Формат представления найденных документов:
полный
информационный
краткий
Отсортировать найденные документы по:
автору
заглавию
году издания
типу документа
Поисковый запрос:
(<.>A=Лазарєва, Л.$<.>)
Общее количество найденных документов
:
6
Показаны документы
с 1 по 6
Сигли бібліотек за
посиланням
>
1.
Вид документа
: Статья из журнала
Шифр издания
:
Автор(ы)
: Лазарєва Л.
Заглавие
: Падевий мед та його властивості
Место публикации
: Пасіка: виробничий. - К, 2021. - № 6. - С. 20-22 (Шифр П18/2021/6)
Предметные рубрики:
Бджільництво-- Продукти
фывфывфыв
(''Своб.индексиров.''): падь рослинного походження--падь тваринного походження
Найти похожие
>
2.
Заглавие журнала :Пасіка -2021г.,N 7
Интересные статьи
:
Двикалюк Р. Бджолозапилення як основа якості продукці/ Р. Двикалюк (стр.3-4)
Єремія М. Вплив якості кормів на імунітет/ М. Єремія (стр.10-13)
Горніч М. . Ще раз про віруси і кліща Варроа/ М. Горніч (стр.14-15)
Мазуренко В. О. Нове у штучному виведенні маток/ В. О. Мазуренко (стр.17)
Білай Д. В. Пакетне бджільництво/ Д. В. Білай (стр.18-21)
Прополіс та бджоловжалення – профілактика Ковід-19 (стр.22)
Для розрідження кров (стр.23)
Лазарєва Л. М. Особливості липового меду/ Л. М. Лазарєва (стр.27-29)
Интересные статьи
:
Найти похожие
>
3.
Вид документа
: Статья из журнала
Шифр издания
:
Автор(ы)
: Лазарєва Л. М.
Заглавие
: Особливості липового меду
Место публикации
: Пасіка: виробничий. - К, 2021. - № 7. - С. 27-29 (Шифр П18/2021/7)
Предметные рубрики:
Бджільництво-- Продукти
фывфывфыв
(''Своб.индексиров.''): харчова цінність--хімічний склад
Найти похожие
>
4.
Заглавие журнала :Пасіка -2021г.,N 6
Интересные статьи
:
Горніч М. . Угорщина - земля акацієвого меду/ М. Горніч (стр.14-16)
Лазарєва Л. Падевий мед та його властивості/ Л. Лазарєва ; Л. Лпазарєва (стр.20-22)
Интересные статьи
:
Найти похожие
>
5.
Заглавие журнала :Тваринництво України -2018г.,N 4
Интересные статьи
:
Фермери сходу країни отримають від ФАО птицю для розведення (стр.3)
Курс на аквакультуру: як створити осетрове господарство (стр.4-7)
Іщенко Ю. Продуктивність курей-несучок у різних системах утримання/ Ю. Іщенко (стр.8-12)
Лазарєва Л. Якість меду з акації/ Л. Лазарєва (стр.13-17)
Герасименко І. Бджоли і захист рослин/ І. Герасименко (стр.18-19)
Ринок живця: вартість свиней досягла відносної стабільності (стр.19)
Видрик А. Хімічний склад маточного молочка бджіл української та карпатської порід/ А. Видрик (стр.20-23)
Федорович Є. Характеристика яєць від гусей оброшинської селекції/ Є. Федорович (стр.24-31)
Алєксеєва Г. Інфекційний епідидиміт баранів в Україні (моніторинг 2012-2016 рр.)/ Г. Алєксеєва (стр.32-37)
Кобаль Б. Кормові добавки рибного і тваринного походження в годівлі тварин/ Б. Кобаль (стр.38-42)
Точность оценки качества сырья - залог экономической эффективности кормов (стр.42-43)
Интересные статьи
:
Найти похожие
>
6.
Вид документа
: Статья из журнала
Шифр издания
:
Автор(ы)
: Лазарєва Л.
Заглавие
: Якість меду з акації
Место публикации
: Тваринництво України: виробничий. - Київ, 2018. - № 4. - С. 13-17 (Шифр Т7/2018/4)
Предметные рубрики:
Бджільництво-- Продукти
фывфывфыв
(''Своб.индексиров.''): мед з акації--водність--діастезне число--пролін--електропровідність
Найти похожие
полный формат
краткий формат
все найденные
отмеченные
кроме отмеченных
Стандартный
Расширенный
Профессиональный
Распределенный
По словарю
Тематический навигатор