Вид документа :
Шифр издания : 36.99я73/А-877
Автор(ы) : Архіпов В. В., Іванникова Т. В., Архіпова А. В.
Заглавие : Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані : Навч. посіб.
Выходные данные : К.: ІНКОС, Центр навч. л-ри, 2007
Колич.характеристики :382 с
ISBN, Цена 966-8347-48-Х: 33.53, 37.00, р.
УДК : 640.43(075.*)
ББК : 36.99я73
Предметные рубрики: харчування громадське
Экземпляры : всего : ВТЛ(1), Аб(1)
Свободны : ВТЛ(1), Аб(1)
Доп.точки доступа:
Іванникова, Т. В.
Архіпова, А. В.