Сищук, А. Овочева паелья з куркумою та чай масала: команда Клопотенка створює тренд здорового харчування у Рівному [Текст] / А. Сищук> // Медичний вісник+ : Науково-практичний тижневик. - 2022. - № 24/23 черв./. - С. 6 Рубрики: Освіта середня--Організація, економіка Харчування дитяче Рівне, місто фывфывфыв: ДИТЯЧЕ ХАРЧУВАННЯ -- ОНОВЛЕНЕ МЕНЮ -- ЯКІСТЬ ХАРЧУВАННЯ -- КУЛЬТУРА ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ -- РЕФОРМА ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ Аннотация: Про тренінг з підвищення кваліфікації для кухарів шкільних їдалень області за оновленим меню Євгена Клопотенка на базі Рівненського ВПУ. Доп.точки доступа: Клопотенко, Є. \о нем\ 12.03 Свободных экз. нет |