Сищук, А.
    Овочева паелья з куркумою та чай масала: команда Клопотенка створює тренд здорового харчування у Рівному [Текст] / А. Сищук // Медичний вісник+ : Науково-практичний тижневик. - 2022. - № 24/23 черв./. - С. 6

Рубрики: Освіта середня--Організація, економіка

   Харчування дитяче


   Рівне, місто
фывфывфыв:
ДИТЯЧЕ ХАРЧУВАННЯ -- ОНОВЛЕНЕ МЕНЮ -- ЯКІСТЬ ХАРЧУВАННЯ -- КУЛЬТУРА ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ -- РЕФОРМА ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ
Аннотация: Про тренінг з підвищення кваліфікації для кухарів шкільних їдалень області за оновленим меню Євгена Клопотенка на базі Рівненського ВПУ.
Доп.точки доступа:
Клопотенко, Є. \о нем\
12.03

Свободных экз. нет